Nikolass
Aktivan član
- Poruka
- 1.490
Jelena je kraljica.....samo da nam ona jednom dodje na vlast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Napred Jelena volimo te! <33333333333333 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelena je kraljica.....samo da nam ona jednom dodje na vlast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Napred Jelena volimo te! <33333333333333![]()
Jela nikada nije rekla da je zanima vlast.
Ona daje političke izjave iz čistih ideala.
I to po nju štetne izjave jer će brojne kvazi-patriote bojkotovati njene CD-ove.
Nju ne zanima ni novac ni popularnost jer to već sve ima.
) ocekujemo te kupis kartu i podrzis je !Ja sam već rekao da ne slušam Karleušu, volim 3-4 njene pesmice i dopada mi se njen nastup jer je originalan, jer i ako ne slušaš tu vrstu muzike moraš da poštuješ ukoliko je neko štrči iznad ostalih u istoj branši.
Kad bude koncert nekoga iz beogradske hip-hop scene kupujem karte.

Ja sam već rekao da ne slušam Karleušu, volim 3-4 njene pesmice i dopada mi se njen nastup jer je originalan, jer i ako ne slušaš tu vrstu muzike moraš da poštuješ ukoliko je neko štrči iznad ostalih u istoj branši.
Kad bude koncert nekoga iz beogradske hip-hop scene kupujem karte.
E neka si joj rekao!![]()

smarchelo![]()

carica!
Jelena Karleuša i Duško Tošić darivali decu u Veterniku!
Хммм...сећам се једине њене смислене реченице изјављене јако давно на гостовању у популарној емисији "Максовизија"Пошто се на кратко повела тема о шиптарима на Косову,рекла је :
-Албанци у Албанију.

Ma daj to su bila druga vremena, tad su Slobo i Seselj bili u modi umjesto setanja prasenceta kroz korzo![]()

Sto, meni je ono njeno prase bas slatko![]()
bezveze su ti takve aluzije![]()