Pun mesec

Pa ja htela moj umjetnicki rad da turim na forum, a ti se kezis... satra mi zelju za zivotom i pisanjem i forumom odma'...
Sad samo osecam tihi prezir.
I zamalo pis end lav fazu da mi poljuljas... msm stvarno zabo...:(

sva si danas naopaka...kezim se sve se nadajuci da je poezija o jednom divnom bicu...meni :zkez:

- - - - - - - - - -

nema mi ga Coooojleeee da dodjeeee
kraj mene mlaaaade da legneeee

moze nesto veselije? :lol:

A je l' vozis ti biciklo??
Дапаче не силазим с истог... бтв за неупућене једнина БИЦИКЛ, мушки, а не средњи, или не дај Боже женски род(БИЦИКЛА).
Него све ме мисли опхрвале јел на мигранте утиче више пун Месец, или прва четврт?!?

Дапаче не силазим с истог... бтв за неупућене једнина БИЦИКЛ, мушки, а не средњи, или не дај Боже женски род(БИЦИКЛА).
Него све ме мисли опхрвале јел на мигранте утиче више пун Месец, или прва четврт?!?

Ma mene zanima biciklo...

Kad je pun mesec ne mogu da zaspim oko ponoci me uhvati neki nemir imam prekid filma do jutra kad se budim umoran ali nekako vrlo spokojan ni sam ne znam gde sam bio i sta sam radio al uvek mi fali nesto od escajga i ko u inat na vestima je neka tragedija

Kad je pun mesec ne mogu da zaspim oko ponoci me uhvati neki nemir imam prekid filma do jutra kad se budim umoran ali nekako vrlo spokojan ni sam ne znam gde sam bio i sta sam radio al uvek mi fali nesto od escajga i ko u inat na vestima je neka tragedija

154er7p_th.jpg
....:LOL:

Ma evo za tebe jedna prelepa pesma, pa kud' puklo da puklo!

Poslednja izmena:
Mozda su neki organi u vezi s Mesecom, ali daleko od toga da mogu da osetim kada je pun Mesec.
Za razliku od toga, lako osetim kada neko blizak zavisi od tih promena.

Back