gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
mnogo odvratne životinjice...i uopšte ne beže...kolega pišo, počelo nešto da mu šuška pored, upalimo IC kad ono šakali pored njega...njih 3,4![]()
Hvala Dee...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogo odvratne životinjice...i uopšte ne beže...kolega pišo, počelo nešto da mu šuška pored, upalimo IC kad ono šakali pored njega...njih 3,4![]()
jesam i razmišljao se da ga ponesem sa sobom ili ne... ebga, bolje da jesamjoj kako je leeeep
mazio si ga :ljubomorna:
ma kakvi, a u toj zoni gde sam radio noću krstari od 200-300 šakala... ljudi posle sumraka ne zalaze tamoJos nije stigao da se ofuca slatkis mali...![]()
mici se![]()
jesam i razmišljao se da ga ponesem sa sobom ili ne... ebga, bolje da jesam
ma kakvi, a u toj zoni gde sam radio noću krstari od 200-300 šakala... ljudi posle sumraka ne zalaze tamo
cela planina...i vrlo brzo se šire dalje...i tamane sve što mrda...jesam i razmišljao se da ga ponesem sa sobom ili ne... ebga, bolje da jesam
ma kakvi, a u toj zoni gde sam radio noću krstari od 200-300 šakala... ljudi posle sumraka ne zalaze tamo
Alo bre zeno... odluci se vise... da imamo isti ukus to smo shvatile, al' do kad ces da me ganjas sunce ti tvoje?!![]()
jesam i razmišljao se da ga ponesem sa sobom ili ne... ebga, bolje da jesam
dok ne saznam da li si ti moje svekrve sestra a moja cerka
- - - - - - - - - -
mazio si ga a ja nisam![]()
cela planina...i vrlo brzo se šire dalje...i tamane sve što mrda...
Prekomlikovano to za mene...
Al' posto si motka i imas traume od muzeva svojih drugarica i posto sam ja sad u pis end lav fazi pa cak i ironiju shvatam kao pohvalu... micem se... zadovoljna??
Nisu oni opasni... mada to jeste preveliki broj...
to je to!cela planina...i vrlo brzo se šire dalje...i tamane sve što mrda...
pa jesammazio si ga a ja nisam![]()
pa da se maknes od steneta, ne sa teme![]()
mazio si ga a ja nisam![]()
to je to!
lešinu ogule za noć... krave, magarad i kamile
pa jesam![]()
Мало се аматерски бавим астрономијом, уосталом аватар... иначе то не утиче ни на кога сем ако је у питању аутосугестија.
pa sta je sad?![]()