Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.498
Ti to najbolje znas/![]()
Kako ti sa nepunih 3 hiljade postova znas sta neko najbolje zna?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to najbolje znas/![]()
Dakle, kako na vas utice? Svadjali bi se, melanholicni ste ili ne osecate nikakve promene?
Ja postajem melanholična i samo bih cmizdrila![]()
problema sa spavanjem nemam nikad zbog toga
Dakle, kako na vas utice? Svadjali bi se, melanholicni ste ili ne osecate nikakve promene?
U principu mi te meseceve mene i nisu bitne, posle par piva ionako ne osecam nikakve promene.Gledam jutros, krvavi podliv i rasekotina na podlaktici, totalni zbun, nemam ideju odakle mi to, nisam ni osetio kad sam to zaradio. Mozda je neko cepao drva sinoc na meni, a ja nisam ni primetio.
![]()
alkoKol umrtvljuje sva čula,aj pošteno priznaj koliko si piva smlatio
ok, onda nema sikiriki...sori za pitanje,nekad se i muški zeznu pa pitaju zene za godineDzentlmen se ne pita za tako poverljive detalje.![]()
![]()
Ma nisam puno, satima sam stajao, zujao i skakutao, pet sati non stop na nogama, i votka bi isparila na onoj vrucini, a kamoli nece pivo proleteti kroz organizam.
I zato me cudi sto nista nisam osetio. Mozda me je i ugrizla neka riba u prolazu, a ja nisam ni bio svestan takve vampirske perverzije.
To je zbog punog Meseca, a ne zbog piva, time se tesim.
Verovatno sam se rasekao negde na sanku nekog standa.
ok, onda nema sikiriki...sori za pitanje,nekad se i muški zeznu pa pitaju zene za godine![]()
po tvom računu...a po pivskomNisam vise od pet komada, po mom racunu. Malo meni treba da budem srecan.Drugacije bi bilo da se moze negde sedeti i guckati, ovako aktivno cuganje nije bas izvodljivo kad se mora cirkulisati kroz masu.
Kako ti sa nepunih 3 hiljade postova znas sta neko najbolje zna?I kako je to moguce?
e toooo...pravo raspolozenje...msm kapiram, cerekam se ja od jednog pivaPa ne smem da se toliko opustim, nezgodno je u javnosti, patosiranje je za mladje ljude i za kucne varijante provoda. Vladam sobom, malo lupetam gluposti i cerekam se, snimam i komentarisem lepuskaste snase koje prolaze, padam u trans uz muzicku podlogu, a inace sam kul kad potegnem.I svako malo trcanje u toalet kad pivo proradi, ali to je zbog punog Meseca, a ne zbog osetljive besike.
![]()
E to, o tome pricam.e toooo...pravo raspolozenje...msm kapiram, cerekam se ja od jednog piva![]()
e za to mi ne treba pivo, moze i ovako bReE to, o tome pricam.![]()
Podrazumeva se i da snimas i komentarises lepuskaste tipove koji prolaze.![]()
pa šta...svako ima prava da balavi nad nečimTo je tacno.![]()
Samo da li ja pri tom komentarisanju izgledam kao klinac pred izlogom poslasticarnice, sta li je, uglavnom reakcije na komentare su negativne, ostajem neshvacen.
![]()