Pun Mesec

ne muškarci nego žene

Обе сте у праву...Добро знамо када мало претерамо са пићем, чини нам се да летимо(биће да је због веће количине воде)...Сада да ли је то месец или нешо друго, тотално је небитно:pivce:

Moj izvor informacija je prof. sa PMF-a:cool:

Aj molim te daj ime i prezime tog profesora, da svi znaju sa kakvim retardom imaju posla :)
Cuj molim te....kakvo zakljucivanje....

Vidis, taj profan bi trebalo da zna kako Mesec utice na vodu....i sta je voda u organizmu i kako bi Mesec uticao na nju....

Mislim....ako nije jedan od onih koji su platili diplomu, al ocigledno da jeste.....tuga....

Aj molim te daj ime i prezime tog profesora, da svi znaju sa kakvim retardom imaju posla :)
Cuj molim te....kakvo zakljucivanje....

Vidis, taj profan bi trebalo da zna kako Mesec utice na vodu....i sta je voda u organizmu i kako bi Mesec uticao na nju....

Mislim....ako nije jedan od onih koji su platili diplomu, al ocigledno da jeste.....tuga....

:eek: o kakvom zakljucivanju pričaš?

Ime i prezime profesora, zamolio bih te.

Zakljucivanje - kao potpuno logicki naopako: Ako Mesec utice na vodu, utice i na ljude.

Dakle, da cujemo ko je to. :)
Cisto da se zna, ko je profesor, a ko je diletant :)

Moje misljenje je da je velikim slucajem to autosugestija,a automatski ljudski um koji zeli da veruje da je sve moguce...Ukoliko nisi ujeden od strane vuka pre punog meseca,ne bi trebao da imas razloga za brigu...:P

Zbog toga sto on gravitacijom deluje na okeane :D
A ljudski mozak slabo reaguje na gravitaciju ;)

Pa ni covek nije imun na gravitaciju ;)

Ne ozbiljno, sto je ova tema ovoliko "bogohulna"? To sto je neko nervozniji ili ga boli glava za vreme punog meseca ne vidim zasto ne bi moglo da bude predmet naucnog proucavanja.

Hipofiza (zlezda u glavi u kojoj je smesten entar za ravnotezu) je EKSSSTREMNO osetljiva na gravitacione promene (banalizujem: zavrte vas u krug, pa vam pogled "kasni" i muka vam je) pa bi i ovo moglo da bude neko od objasnjenja.

Ljudsko telo je, bar sto se nerava tice, vrlo prefinjeno :) :) :)

Na mene stvarno pun mesec deluje...To sam primetila zato sto kad god je pun mesec sanjam ciste snove, tj. snove gde sve vidim i deluju mi realno, uglavnom su strasni i morbidni nekad...Kad god sanjam nesto tako znam da je mesec pun. A inace ne sanjam cesto, i sanjam mutne i nejasne snove.

Na mene stvarno pun mesec deluje...To sam primetila zato sto kad god je pun mesec sanjam ciste snove, tj. snove gde sve vidim i deluju mi realno, uglavnom su strasni i morbidni nekad...Kad god sanjam nesto tako znam da je mesec pun. A inace ne sanjam cesto, i sanjam mutne i nejasne snove.
PEGAZ:
Pa ni covek nije imun na gravitaciju
Oces da kazes da je ovo uticaj gravitacije? :D
Ne verujem :D

Hteo sam da kazem da je covekovo telo podlozno gravitaciji kao i sva ostala tela. A za pun Mesec mogu da pretpostavim da su pojedini ljudi osetljiviji na npr. Suncevo zracenje koje se reflektuje od Meseca i stvara nervozu.

Naglasavam: cinjenica je da pojedini ljudi imaju problema bas kad je pun Mesec. Moze biti da je i slucajnost, ali ne vidim zbog cega bi samu ideju u startu odbacili.

Poslednja izmena:
Hteo sam da kazem da je covekovo telo podlozno gravitaciji kao i sva ostala tela. A za pun Mesec mogu da pretpostavim da su pojedini ljudi osetljiviji na Suncevo zracenje koje se reflektuje od Meseca i stvara nervozu.

Po tome bi kada je suncan dan ljudi trebali da idu po ulici i ubijaju se dvometarskim bodljikavim toljagama?

Kakve uopste veze ima zracenje sa nervozom?I kako moze zracenje da se odbija od Mesec?

Ako meseceva gravitacija deluje na sve ostale procese na zemlji, a sigurno je tako, zbog cega ne bi izazvala i psiholoske poremecaje?

I ja sam cuo za psihicke promene kod ljudi za vreme punog meseca, pretpostavljam da njegova gravitacija utice na poremecaj toka funkcija u ljudskom organizmu i time dobijamo promenu u ponasanju.

VEOMA MOGUCE.

Back