november child
Elita
- Poruka
- 18.222
S obzirom na mesečev uticaj na vodu, a čovekov organizam čini preko 50% voda, a kod žena više, logično je da ima uticaj.
(..mushkarci imaju veci procenat vode u telu nego zene..
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S obzirom na mesečev uticaj na vodu, a čovekov organizam čini preko 50% voda, a kod žena više, logično je da ima uticaj.
)(..mushkarci imaju veci procenat vode u telu nego zene..)
ne muškarci nego žene

ne muškarci nego žene
Обе сте у праву...
"The human body is about 60% water in adult males and 55% in adult females."
http://en.wikipedia.org/wiki/Body_water

Moj izvor informacija je prof. sa PMF-a![]()

Moj izvor informacija je prof. sa PMF-a![]()

Aj molim te daj ime i prezime tog profesora, da svi znaju sa kakvim retardom imaju posla
Cuj molim te....kakvo zakljucivanje....
Vidis, taj profan bi trebalo da zna kako Mesec utice na vodu....i sta je voda u organizmu i kako bi Mesec uticao na nju....
Mislim....ako nije jedan od onih koji su platili diplomu, al ocigledno da jeste.....tuga....
o kakvom zakljucivanju pričaš?

U penziji je
dobro, koje je tvoje stručno objašnjenje?

Ako mesec ima uticaja na citave okeane, zbog cega ne bi mogao da remeti i covekovo psihicko stanje? (dovoljno je samo da intenzivira trenutno raspolozenje)
Zbog toga sto on gravitacijom deluje na okeane![]()
A ljudski mozak slabo reaguje na gravitaciju![]()

Na mene stvarno pun mesec deluje...To sam primetila zato sto kad god je pun mesec sanjam ciste snove, tj. snove gde sve vidim i deluju mi realno, uglavnom su strasni i morbidni nekad...Kad god sanjam nesto tako znam da je mesec pun. A inace ne sanjam cesto, i sanjam mutne i nejasne snove.
Oces da kazes da je ovo uticaj gravitacije?PEGAZ:Pa ni covek nije imun na gravitaciju
Hteo sam da kazem da je covekovo telo podlozno gravitaciji kao i sva ostala tela. A za pun Mesec mogu da pretpostavim da su pojedini ljudi osetljiviji na Suncevo zracenje koje se reflektuje od Meseca i stvara nervozu.
Ako meseceva gravitacija deluje na sve ostale procese na zemlji, a sigurno je tako, zbog cega ne bi izazvala i psiholoske poremecaje?
S obzirom da je dokazana materijalna priroda svetlosti, u fizici postoji pojam "pritiska" svetlosti tj. svetlost ne samo da obasjava vec i "gura"![]()