Pumpanje kao nikad

Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu snimili su i objavili video spot za pesmu "Nikad više" koja opisuje događaje od 1. novembra 2024. godine, do danas.
Muzička produkcija je neformalna grupa/bend muzičkih producenata Akademije umetnosti u Novom Sadu, nastao u studentskim blokadama 2024/25.
Muziku, tekst i aranžman pesme "Nikad više" potpisuje Filip Kuranji, a pesmu je otpevalo devet studentkinja i studenata Akademije.

Animaciju i montažu video spota radili su takođe studentkinje i studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu.

Ми у новом саду постали смо зомбији од 01.11.2024

Туга и бол стеже срце.

autorska

Ne daju funkcionalne institucije
Ne daju ni izbore ( i ako su ih pravili svakih godinu i po maltene)

Nikada vise nece biti isto. Nista. Ni ja, ni ti, ni mi svi.

Da osvane sunce, da se dobro dobrim vraca.

jos jace, uz studente. borba izmedju dobrog i zla. nema tu pitanja na cijoj si strani.

Препоручујеш нам да некоме дижемо притисак,
девојке презиреш и називаш погрдним именима,
најрадије би нас вратио 200 лета уназад ....

Молим те остани такав !
Ако победите - бићеш велики учитељ и велико отрежњење многима
који сад не виде ко си и какав си !

autorska

Ne daju funkcionalne institucije
Ne daju ni izbore ( i ako su ih pravili svakih godinu i po maltene)

После 01.11. 2024 Nikada vise nece biti isto. Nista. Ni ja, ni ti, ni mi svi.

Da osvane sunce, da se dobro dobrim vraca.

jos jace, uz studente. borba izmedju dobrog i zla. nema tu pitanja na cijoj si strani.
Pa na samom pocetku blokada,kad su studenti trazili da seisteraju one 4 tacke zahteva vucko je pitao stalno na TV-,"Sto ne traze izbore".Kada su studenti zatrazili i kada je osetio da mu se ljulja fotelja,sada ne moze.

Pa na samom pocetku blokada,kad su studenti trazili da seisteraju one 4 tacke zahteva vucko je pitao stalno na TV-,"Sto ne traze izbore".Kada su studenti zatrazili i kada je osetio da mu se ljulja fotelja,sada ne moze.
МОЋИ ЋЕ!
МОРАЋЕ!

као никад. пумпаћемо. СТУДЕНТ ЈЕ РЕКО! још јаче ПУМПАЊЕ

ко студента изда тај је ....

TAKO JEEE :D Bravooo kapetane! Treba neko da pumpa revoluciju,ispuvali ste se,nema vas više na ulicama,fakulteti rade,rts radi,narod živi svoj život,za izbore ste se već ogradili...Tražite raspisivanje izbora za koje tvrdite da će biti pokradeni.Da nije tužno bilo bi smešno.

I niko se ne pita zašto je Vučić posle tih izbora najavio da ništa više neće biti isto?
" Imam još ovaj mandat i zanima me expo i da Srbiju stavim na noge"
Dakle, baš zgodne kriminalne aktivnosti oko studenata. Isplivaše i profesori i nastavnici, tužioci i sudije, SANU, umetnici, ali i svi stručnjaci s diplomu od svog ćaće....

Animaciju i montažu video spota radili su takođe studentkinje i studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu.

Туга и бол стеже срце.
Jesu montazu i animaciju kao i muziku uradili studenti....ali uz pomoc AI softvera. Zato se i slazem sa tobom da je ovo tuga i bol, da su ovo napravili studenti akademije umetnosti koji ocigledno nemaju ni malo talenta da naprave nesto vredno i originalno. Magi iz EKV, Kornelije Kovac i drugi pokojni talentovani i obrazovani virtuozi se verovatno prevrcu u grobu pri pogledu koji luzeri danas pohadjaju akademiju umetnosti praveci muziku uz pomoc AI, zbog cega Akademija u Novom Sadu i jeste puna netalentovanih zombija............ Jednom recenicom, ovo je tuga i bol da ti se stegne srce....

Poslednja izmena:
I niko se ne pita zašto je Vučić posle tih izbora najavio da ništa više neće biti isto?
" Imam još ovaj mandat i zanima me expo i da Srbiju stavim na noge"
Dakle, baš zgodne kriminalne aktivnosti oko studenata. Isplivaše i profesori i nastavnici, tužioci i sudije, SANU, umetnici, ali i svi stručnjaci s diplomu od svog ćaće....
Promeni dioptriju ili izađi iz cirkusa s krivim ogledalima...:kafa:

Neće da vas sramoti.Oduvaće vas jer iza vas stoji nasilje prema neistomišljenicima a iza njega i njegove ekipe ima šta da se vidi.Realno.
U pravu si iza njega i njegove ekipe ima da se realno vidi korupcija, ubistva, nemastina,
bahatost bezvrednih koji su postali mocni na kradji naroda, izgubljena nada u bolje sutra itd, itd, itd.
Kad shvatis da "Superiorni nisu oni koji imaju moc nego oni koji imaju vrline i dobrotu"
onda ces razumeti da su Studenti daleko superiorniji od Vucica i njegove mafije.
:D

Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu snimili su i objavili video spot za pesmu "Nikad više" koja opisuje događaje od 1. novembra 2024. godine, do danas.
Muzička produkcija je neformalna grupa/bend muzičkih producenata Akademije umetnosti u Novom Sadu, nastao u studentskim blokadama 2024/25.
Muziku, tekst i aranžman pesme "Nikad više" potpisuje Filip Kuranji, a pesmu je otpevalo devet studentkinja i studenata Akademije.

Туга и бол стеже срце.
|Imao sam sumnju da je 15 zrtava premalo da bi se ljudi dozvali svesti i sve vise mi se cini da je takva procena bila dobra.....Skola je bila ocigledno malo upozorenje, 15 je suvise malo za ovaj narod, koji racuna samo u ciframa ne po sustini , tako da svo ovo deljenje i glupetanje vise od polovine naroda je upravo u problematici brojke 15 koja je premala po misljenju ovog naroda....
Suvise mala da bi se odrekli profiterstva.....

I sve vise se pokazuje da je to bas tako...

Licitirali ili ne, precutano je uvek najzeznutije , zato za nezrele i kazu ignorance is a bliss, iliti , blazenost je u neznanju.....mozda bolje reci sreca je u neznanju....mada ni blazenost nije neistina...

U pravu si iza njega i njegove ekipe ima da se realno vidi korupcija, ubistva, nemastina,
bahatost bezvrednih koji su postali mocni na kradji naroda, izgubljena nada u bolje sutra itd, itd, itd.
Kad shvatis da "Superiorni nisu oni koji imaju moc nego oni koji imaju vrline i dobrotu"
onda ces razumeti da su Studenti daleko superiorniji od Vucica i njegove mafije.
Iza njega i njegove ekipe stoje škole,bolnice,kilometri autoputeva,firme...I to je jednostavno tako,opipljivo,vidljivo,dokazivo.
Što se tiče dela naše populacije koju zovemo studenti,iako to nisu,jer imaju samo indeks i želju da ometaju i blokiraju,oni su po mom mišljenju jedna velika sramota jer su izašli iz osnovne škole sa vrlo skromnim znanjem iz istorije.

|Imao sam sumnju da je 15 zrtava premalo da bi se ljudi dozvali svesti i sve vise mi se cini da je takva procena bila dobra.....Skola je bila ocigledno malo upozorenje, 15 je suvise malo za ovaj narod, koji racuna samo u ciframa ne po sustini ,
gresis
SVITANJE CESTITOGA
tako da svo ovo deljenje i glupetanje vise od polovine naroda je upravo u problematici brojke 15 koja je premala po misljenju ovog naroda....
kap koja je prelila casu
to si mogao biti ti, to sam mogao biti ja

Suvise mala da bi se odrekli profiterstva.....
kap
ali kap koja je prelila casu
I sve vise se pokazuje da je to bas tako...
nista vise nece biti isto
ni ti ni ja
Licitirali ili ne, precutano je uvek najzeznutije , zato za nezrele i kazu ignorance is a bliss, iliti , blazenost je u neznanju.....mozda bolje reci sreca je u neznanju....mada ni blazenost nije neistina...
ne daj da ti unose strah

Jesu montazu i animaciju kao i muziku uradili studenti....ali uz pomoc AI softvera. Zato se i slazem sa tobom da je ovo tuga i bol, da su ovo napravili studenti akademije umetnosti koji ocigledno nemaju ni malo talenta da naprave nesto vredno i originalno. Magi iz EKV, Kornelije Kovac i drugi pokojni talentovani i obrazovani virtuozi se verovatno prevrcu u grobu pri pogledu koji luzeri danas pohadjaju akademiju umetnosti praveci muziku uz pomoc AI, zbog cega Akademija u Novom Sadu i jeste puna netalentovanih zombija............ Jednom recenicom, ovo je tuga i bol da ti se stegne srce....
SVITANJE CESTITOGA

Iza njega i njegove ekipe stoje škole,bolnice,kilometri autoputeva,firme...I to je jednostavno tako,opipljivo,vidljivo,dokazivo.
Što se tiče dela naše populacije koju zovemo studenti,iako to nisu,jer imaju samo indeks i želju da ometaju i blokiraju,oni su po mom mišljenju jedna velika sramota jer su izašli iz osnovne škole sa vrlo skromnim znanjem iz istorije.
Hvala na informaciji posto nisam znao da samo Srbija ima skole, bolnice, autoputeve i firme itd.
Jedino si zaboravio da napomenes Chacije i Fahmiju Junior's za dva sendvicha botove koji su zasigurno
pametniji od studenata. Blago zemlji gde su elita Vucic, Brnapicka, Karleusa i Jovana Jeremic.

Back