Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mislim da je sve ošlo u 3 k.A prodaja ice creamopala takodje
?
Za tebe francuski ključ u čeloSamo ako ne ljubis francuski
Nije li cena suncobrana u prodavnici oko 20 eura ?Evo ja sam trenutno na moru i mogu reći da je sve puno kao čep. Turista prepuno, iako mi se čini da ima najviše domaćih turista, onda Slovenaca i Nijemaca. Ima i nešto iz BiH i Srbije. Cijene su sasvim OK, iste kao i prošle godine.
1 kugla sladoleda 2€
Coca-cola 0.25l 3-3.5€
Cedevita 2.5-3€
Ležaljka dan 8-9€
Suncobran dan 8-10€
Pedaline 1 sat 15€
Palačinke 4.5€
Pedalina 30 minuta 10€
Pedalina 1 sat 15€
Ručak za 4 osobe, salata, piće oko 70€
Ćevapi 12-13€
Pizza 12-13€
Itd...

Pivo od 3.3-5€Nije li cena suncobrana u prodavnici oko 20 eura ?
A pivo je 4/5€ ?
Lažeš. U prvih devet mjeseci 2025. godine u Hrvatskoj je zabilježen porast i noćenja i dolazaka turista u usporedbi s prva tri tromjesečja 2024. godine otkrivaju u četvrtak objavljeni podaci Državnog zavoda za statistiku.Videti je da je ocigledno rast cena uzrok da nema evropskih turista(domacih odavno nema) na jadranu.
Preterase ga brate i sada se sve slomilo.
Neznam realno kako je u Grčkoj ali ovo bivsa yu tanko.Iduce godine ce cene dole ako hoce izvlacit sezonu.Drzave nabile poreze ili bahati vlasnici.
Sve je propalo.Lažeš. U prvih devet mjeseci 2025. godine u Hrvatskoj je zabilježen porast i noćenja i dolazaka turista u usporedbi s prva tri tromjesečja 2024. godine otkrivaju u četvrtak objavljeni podaci Državnog zavoda za statistiku.
Riječ je o 18,7 milijuna dolazaka i 89,4 milijuna noćenja, što je povećanje od 2,3 posto u prvoj i 1,2 posto u drugoj kategoriji.
Uvek lažu isto - da je 12% više turista nego lane.Lažeš. U prvih devet mjeseci 2025. godine u Hrvatskoj je zabilježen porast i noćenja i dolazaka turista u usporedbi s prva tri tromjesečja 2024. godine otkrivaju u četvrtak objavljeni podaci Državnog zavoda za statistiku.
Riječ je o 18,7 milijuna dolazaka i 89,4 milijuna noćenja, što je povećanje od 2,3 posto u prvoj i 1,2 posto u drugoj kategoriji.
Eto ti ćeš na iz Srbije učiti koliko imamo turista u Hrvatskoj.Uvek lažu isto - da je 12% više turista nego lane.
Prvi ti.Sve je propalo.
![]()
Naravno uvek lažete isto svake godine a obala pusta.Eto ti ćeš na iz Srbije učiti koliko imamo turista u Hrvatskoj.
Zadar pogotovo, ne znam tko tamo uopće više ljetuje.Prvi ti.
Ti si kao bio na našoj obali pa znaš je li pusta?Naravno uvek lažete isto svake godine a obala pusta.
Ma pukla sezona, pukla država nema se za lebac, sve sirotinja, ne laži napaćene SrbeTi si kao bio na našoj obali pa znaš je li pusta?