Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.201
Prepuna je para 100%.Погрешно си је разумио.Чисти апартмане на Крку.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prepuna je para 100%.Погрешно си је разумио.Чисти апартмане на Крку.![]()
Nije to tako jednostavno. Treba neko da čisti sve, održava i ostalo. Prodaja je najbolja opcija za sve nas.Čekaj!
Stani!
Dogovorimo se!
Zbog čega rođaci iz Kanade ne bi ponudila poštenu cijenu - 100 eura po noćenju?
Ionako su puni para.
Ne čistim, ali i ne smatram da je to sramotno. Imali smo 2 žene iz okoline Laktaša, kada su bila druga vremena. Krale, pa smo ih najurili. Neke tvoje tamo. Vrijedne bile, ali lopuže.Погрешно си је разумио.Чисти апартмане на Крку.![]()
Da znaš da jeste.Žive jedan normalan, prosjećan život. Vama je sve van granica Ex JU teški luksuz. E, nije tako.
Ne čistim, ali i ne smatram da je to sramotno. Imali smo 2 žene iz okoline Laktaša, kada su bila druga vremena. Krale, pa smo ih najurili. Neke tvoje tamo. Vrijedne bile, ali lopuže.
Ne izmišljam.Ne smisljaj razne nepodopstine, nije lepone kleveci
![]()
Promenila si seNe izmišljam.![]()
Uaaaaa Tica!Promenila si se?
Znam ja vas bogatune, vi ste kao Dubrovčani, na sav glas se dere kako nema, a puni kao brod.Ja?
Da je tako bogdom?!
Bogatune!Znam ja vas bogatune, vi ste kao Dubrovčani, na sav glas se dere kako nema, a puni kao brod.
Bogatune!
Mačak, nije ti jutros dobro. Lezi malo, predi.
Nekada je bolje brisati dupe nego ljubiti.I treba da smanje malo.... dolaze kvalitetni... postala im je guzva.
Bolje brisati jedno nemacko dupe za 100 eur nego 3 za po 33
Mačak, lavju te![]()
Sita, pa obijesna.
Samo ako ne ljubis francuskiNekada je bolje brisati dupe nego ljubiti.![]()
A Srpsko - Francusko prijateljstvo? Nemoj mi te izdajničke priče ovdje prosipati!Samo ako ne ljubis francuski
Nisam ja pokrenuo tu pricu... ti si... ja sam govorio o turizmuA Srpsko - Francusko prijateljstvo? Nemoj mi te izdajničke priče ovdje prosipati!
Ljubi dok si mlad!![]()
U turizam spada i ugođaj gostu. Naprijed samo.Nisam ja pokrenuo tu pricu... ti si... ja sam govorio o turizmu
Aaaaa ti mislis na rimm job... pa dobro ako volis...U turizam spada i ugođaj gostu. Naprijed samo.![]()
Šta vas je jadnih, da ne povjeruješ!Aaaaa ti mislis na rimm job... pa dobro ako volis...![]()
Izvini salio sam se. Neukusno. Molim za izvinjenje.Šta vas je jadnih, da ne povjeruješ!
Samo, ja sam imala posla s većim lopovima nego što ste vi. Samo laganica.![]()
Simo, gdje god je nenormalnost ti prvi. Ići ćeš ti meni na prevaspitanje milom ili silom!Aaaaa ti mislis na rimm job... pa dobro ako volis...![]()
Samo joj zapjevaj lopov,lopova uvijek osjeti....Izvini salio sam se. Neukusno. Molim za izvinjenje.![]()