pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema potrebe da me zezaš. Nema potrebe za ekstremima, stvarno. Ovde je čovek ili kreten ili car, nikad nema ništa između.
Za mene je druženje isto kao pozajmljivanje novca - pozajmljujem samo onoliko koliko sam spremna da izgubim zauvek. Pošto nisam spremna da se kockam, ne družim se preko intrneta (i stvarni život je dovoljna kocka). Da sam veći čovek, poklanjala bih svoje poverenje neograničeno, i na netu. I opraštala bih kada je izigrano.

Nikoga ovde ne interesuje dotična korisnica, svi su samo besni što su namagarčeni.

Konacno da neko napise i sustinu cele ove price koja se besmisleno razvlaci na 40-ak stranica.

:ok:

ne isključuje, ali ne uključuje automatski
samo kažem =)
mene bi podjednako nerviralo da otkrijem da neko ko stalno kuka na svoje teške prilike u stvari živi bajkoviti život.
možda ne nerviralo nego... pa eto, koje god osećanje da je u pitanju inebi se promenilo

pa sad...sta to mene ima nervirat; nacin na koji neko drugi zivi/predstavlja vlastiti zivot?

ne moze u jednoj recenici.. zaebi.. kad bi mi sve tako u jednoj recenici...

ko ova.. dodje i kaze sustinu.. e samo nam jos takvi trebaju koji ce da dodju i saopste neam sustinu.. ma odjebite vi sa sustinom.. o cemu mi onda da razglabamo

sta je sustina.. ako nikoga ne interesuje doticna korisnica, kako su onda namagrceni.. i zasto su besni..

i nije sustina kad ti kazes:"e to je sustina".. vec kad ja kazem

sto se oma' nerviras...kad si vec tu evo ti prilike pa ti reci..."e ovo je sustina" :lol:

naravno nemoj pritom da zaboravis da citiras poslednji post korisnice Honduras jer je ona zaista kazala sustinu ;)

Ахахаха, замишљам форум где се у првом посту каже суштина!
Који мој би онда постојали корисници уопште?:eek:
Свако постави тему, каже суштину, остали прочитају и продуже даље, до следеће суштине... :)

Ахахаха, замишљам форум где се у првом посту каже суштина!
Који мој би онда постојали корисници уопште?:eek:
Свако постави тему, каже суштину, остали прочитају и продуже даље, до следеће суштине... :)

ili se pojavi ona Novembar. ili Vanda ili Helen ili Harmony i napiše suštinu i ode tema u pm posle tog posta....ostaje nam samo da drvimo....

Pa ti posle idi negde, imaj zivot....kad se jednom vratis nista ti nije jasno a niko nece da ti preprica.

Naravoucenije -ako odlucis da imas zivot napravi mrezu kontakata koji nemaju zivot da posle mogu da ti sve prepricaju :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back