pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Највећа заблуда је што су неки овде управо преместили свој РЛ,
а да тога нису свесни.
Да сам у тој ситуацији ја бих се врло,
врло забринула.:aha:

ONLAJN3_thumb.jpg

"Internet nije vise elitistički i akademski medij, već privilegija svih,
i malih i velikih i starih i mladih i normalnih i nažalost,
nenormalnih.

Sve ove pobrojene osobine postanu mnogo gore, kada se iz
realnog sveta preselite u virtuelni,
u većini ljudi se, poput
korisnika heriona, probudi nekakav Mr. Hajd, mnogo veći,
snažniji, pametniji i beskrupulozniji da sve ono negativno iz
sebe prenese na ekran. A onda, kada se aklimatizuju na taj svet
i sve više počnu da ga menjaju realnim, taj groteskni prikaz u ogledalu
Interneta postane dopadljiv, a virtuelni svet postane normalan, zameni
ovaj realni i onda ispadima nema kraja..."

***********************************************************************************

:ok::ok:

Interesantna tema, svasta se ovde moze nauciti o vrlim forumasima i forumasicama. Cak najmanje o Tijani.

Da li je ona lagala da zivi u Parizu i ostalo meni je stvarno svejedno. Kao sto i svi ostali mozda lazu, mozda ne, Ali za razliku od mnogih koji su komentarisali na ovoj temi, Tijana nikad nije bila nepristojna i neprijatna sagovornica. Neki ovde imaju recnik koji ni ulicarima ne pristoji, a svakako ne pristojnim i obrazovanim osobama kakvima se predstavljaju.

Sto se fibi tice, zar vama zaista ne smeta da ona ulazi u tudje albume (primer andree) i pregleda nepozvana sve slike cak i one sto nisu bile namenjene foumu? Ili sto ih navodno vraca u prvobitno stanje (pre kropovanja i zamazivanja) i takve postavlja na forum. Jedino sto Andrea ne spada u ove sto ce da otvore temu i naprave skandal oko necega sto realno zasluzuje mnogo vise paznje od Anabel Li i njenih lazi o sopstvenom zivotu.

Forum za mene nikad nije predstavljao ljude vec postove koje pisu. Kad dajem reputaciju dajem postu, kad dajem kritiku dajem misljenju. Ne kacim slike, to sta sam obukla i kupila komentarisacu sa kolegicama sa posla, kakva su mi deca i na koga lice slusacu od ionako mnogobrojne rodbine, a isto tako nikad ne citam teme na kojima neko pise sta jede i sta je muz kupio u povratku sa posla. Forum i volim zato sto nema ljudi, forum volim sto nikog nije briga u kom je delu grada moja kuca i da li sam usisala jutros pre ili posle kafe. Prosto mi je strano da neko ima zivce da cita, pamti a pogotovo kopira neciju svakodnevnicu. Svakodnevnica, imena, tudji muzevi, tudja deca, svekrve to su stvari od kojih bezim iz rl u ovaj svet i ne pada mi na pamet da to menjam.

da ne bi ove teme ne bih znala ni o kome se radi, a i kad su mi..."rekli"
nije nesto narocito pomoglo; ne sjecam se ni jednog jedinog posta, ni jedne jedine..."sumnjive" fotke...

sjecam se; da je bila...neupadljiv moderator, a u gomili pompeznih dupelizaca
sto drze da su se navlacenjem zelene uniforme... ostvarili...forumski...
neupadljiv moderator koji radi svoj poso je...rijetka zvjerka...

ono sto znam; je da su "forumske drugarice"... chudo(viste, jedinina) i da se ovdje
vrlo brzo obaraju "idoli"...po afganistanskom receptu;
sto ti vishe zavide, realno, na _____________(slobodno dopishite)
to ce ti vise skakati po glavi kad nanjuse slabost...

mislim, sama... ideja tipa "mi to od proljeca analiziramo preko pp-a"
hahahahahhahahaha....
meni to jednako bolesno ko i izmisljeni zivoti...mozda, zeru bolesnije...

npr. ja se ovdje jesam popichila s...raznima
i tek cu se pichiti...jer mi neke... stvari nikad nece...leci tj. do mene je...to su...smo vec...analizirali...
ali ako ikad bilo koga od tih...ljudi (ne nickova, ljudi...
jednako... apstraktnih kao sto su...realni saobracajac, poreznik ili shalterusha...)
ponesem sobom; u glavi, dushi..., kuci...onda cu se zabrinut
za sebe, naravno, a ne za njega/nju...

...od ovog prolecca lichno uchestvujem u pp divanu o tome...neki su bili pre mene, a neki sa svojim zapazhanjima posle...znachi...bilo je...:lol:

...divan i analiza su isto...? :dash:...:hahaha:
...zabranjeno reći nekom na Forumu, koga znaš i u RL, da dotična laže ???!!! :mrgreen:...to je bolesno...:eek::eek::eek:...ne bih više komentIRAo tvoje "zdrave" misli...( razlog...Administracija mi diše za vratom...non-stop...;)...da ne pomisliš nešto drugo, pa se uobraziš )...

Poslednja izmena:
mene bas briga za administraciju
i tema je bila o kradji identiteta
tijana je kolateralna steta

Tako je.
Tema je bila ....neko kopira postove ...videli smo to , a ti neko sad znas da znamo pa nadamo se neces vise.

To gde je tema otisla ...vidim razlikuje se od forumasa do forumasa.
Za neke je jos jedno mesto da pljucne po administraciji
ze neke - mesto da se opet i beskonacno svadjaju sa svima ostalima
za neke - mesto da pokazu kako su iznad situacie
za neke mesto da opljuju one koje ne vole
za neke zabava uz popodnevnu kafu

I kao takva -ova tema jos uvek zivi, jer je valjda pogodna da izrazimo stavove o svemu i svacemu iako oni sustinski nemaju nikakve veze sa temom.

Drugim recima ovo je jos jedna od onih tema kada se besomucno presipa iz supljeg u prazno.

e mirka, a nije loša ni za prikupljanje reputacija, mogu da se kladim da su se svi učesnici diskusije dobro ovajdili =D
:zcepanje::zcepanje:
Значи, вреди тема, свакако!

Ја мислим да није лоше, невезано за конкретне случајеве, тема такође говори о нама који пишемо..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back