ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
Skoro sam celu temu iscitala...i sad me uhvatila paranoja...mozda ja ustvari nisam ja?!?!? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Јеси, док ниси савршена!Skoro sam celu temu iscitala...i sad me uhvatila paranoja...mozda ja ustvari nisam ja?!?!?![]()

Јеси, док ниси савршена!![]()
...ovo je moje srce za mene....sliku svoju ljubimmmmm....
dakle, nije problem laganje nebitnih, NEKIH forumskih likova? problem je laganje onih sa kojima smo se zblizili..dakle, to nije stvar foruma, stvar je odnosa dvoje ljudi.Nadovezujem se.
Ima veze sa osećanjem da si prevaren. A prevaren si samo kad si emotivno upleten, u rl ili vl ili u oba.
Ne može te povrediti laganje nekog tebi potpuno nebitnog forumskog lika, isto kao ni potpuno nebitnog lika u rl.
Ali onog sa kim si se zbližio, prema kome si se emotivno otvorio....a sad treba da mozgaš sa kojim je to namerama bilo...e tu je zaeb.
Ima i onaj deo: ako uočiš nešto što može biti potencijalna opasnost ili iskusiš to na svojoj koži, da li ćeš ćutati ili upozoriti druge koji bi mogli na isti način da se zaebu?
Sve je to od osobe do osobe.
A može ti se desiti i da ljudi upozorenje prihvate i odluče koliko će ga ozbiljno shvatiti ili da prođeš kao lik koji prijavi porodično nasilje muriji pa mu se svi naebu majke što ne gleda svoja posla.
))Prijatelju,
Prijatelju.
Marsh u....

dakle, nije problem laganje nebitnih, NEKIH forumskih likova? problem je laganje onih sa kojima smo se zblizili..dakle, to nije stvar foruma, stvar je odnosa dvoje ljudi.
kad te u rl neko slaze ili povredi, jel odes na pijcu sa transparentom na kome pise> zika je lazov, ne verujte mu nista? jok. jer bi ti se svi smejali..u rl svi znaju da svi lazu..pa bi mnogi koji su ovde na sto strana isterivali istinu, jasno i glasno rekli da ni najrodjenijem ne bi rekli da ga varaju muz ili zena jer-nece da se mesaju u tudji zivot..
dakle, jes da volimo istinu..ali samo onda kad mozemo da pljucnemo bez psledica na nase udobno uvaljeno dupe..
bilo je ovde raznih slucajeva..meni je licno najupecatljiviji jedan tip koji je obisao dve ribe u jednom danu, a one ga provalile..pa otvrile temu))
one su bile povredjene, i tele su da mu se osvete. da skrenu paznju na njega, lazova. a on se u medjuvremenu smuvao sa trecom, sa kojom je bio dugo..
da, laz je grozna.
ali mnogo su gori spletkarenje, ogovaranje, dvolicnost, zabadanje nosa u tudje zivote..
pa mi ozbiljno ne ide ta prica o raskrinkavanju. misim, ne ide .
Jesi li održala bukvicu i prijateljima koji su te upozorili na onaj forum gde su te pretresali?
Ovakvu, kao ovde, sa sve udobno uvaljenim dupetom?
Jesi q.
Ја се увек питам која је мука натерала људе који раде такве ствари да измишљају свој живот...
To im je posao. Plachen.
Ko hoće mene da plati da izmislim svoj život? Ponude šaljite na PP...
dakle, nije problem laganje nebitnih, NEKIH forumskih likova? problem je laganje onih sa kojima smo se zblizili..dakle, to nije stvar foruma, stvar je odnosa dvoje ljudi.
kad te u rl neko slaze ili povredi, jel odes na pijcu sa transparentom na kome pise> zika je lazov, ne verujte mu nista? jok. jer bi ti se svi smejali..u rl svi znaju da svi lazu..pa bi mnogi koji su ovde na sto strana isterivali istinu, jasno i glasno rekli da ni najrodjenijem ne bi rekli da ga varaju muz ili zena jer-nece da se mesaju u tudji zivot..
dakle, jes da volimo istinu..ali samo onda kad mozemo da pljucnemo bez psledica na nase udobno uvaljeno dupe..
bilo je ovde raznih slucajeva..meni je licno najupecatljiviji jedan tip koji je obisao dve ribe u jednom danu, a one ga provalile..pa otvrile temu))
one su bile povredjene, i tele su da mu se osvete. da skrenu paznju na njega, lazova. a on se u medjuvremenu smuvao sa trecom, sa kojom je bio dugo..
da, laz je grozna.
ali mnogo su gori spletkarenje, ogovaranje, dvolicnost, zabadanje nosa u tudje zivote..
pa mi ozbiljno ne ide ta prica o raskrinkavanju. misim, ne ide .

Brav o...samo ti mora da si musko,ali dobro zamaskirano u zenu![]()
Na forumu postoje dve grupe ljudi. Oni kojima je to posao i koji tako zaradjuju , i oni koji koji besplatno koriste virtuelni prostor. Interesi jedne i druge grupe ljudi se jako razlikuju...meni niko neche platiti shto dangubim ovde, ali me mozze manipulisati da ispoljim odredjeno ponashanje koje che biti jako zanimljivo drugim korisnicima...i to donosi novac onima koji vode forum.
Dakle svaki klik je odredjena svota...meni ni iz dzepa ni u dzep...ali ima kome ide, i tim ljudima je u interesu da shto vishe nas ovde klikche. Ne moramo biti ni stvarni, zapravo...dovoljno je da su registrovani "korisnici"
Primetichete da nema vishe liste korisnika. Navodno zbog stalkinga. Zapravo na osnovu te liste je bilo moguche utvrditi ogroman broj izmishljenih "korisnika" Oni donose novac svojom registracijom. Primetichete da se mnogi sporovi koje je lako reshiti razvlache unedogled. Primetichete da postoje provokatori kojima nikako da se stane na rep. Primetichete fantastichnu toleranciju spama...sve je to u interesu opstanka i promovisanja samog foruma.
Hochu rechi, ono shto se nama kao korisnicima chini da je u interesu foruma, zapravo uopshte nije, jer ne donosi novac.
Zzutu shtampu prodaju skandali, ogovaranja niske strasti i prozivke. Isto tako i forum.
I onda je samo logichno da postoje ljudi koji primaju platu da one teme koje su se pokazale kao zanimljive, odnosno koje su donele mnogo kliktanja prenesu na drugi forum u celosti...pa dobra predstava mozze da se odigra i u gostima, zar ne...
Odavno sam nashla svoj nik na jednom hrvatskom forumu u virtuelnom sukobu sa nikom koji je takodje potekao sa Krstarice...e sad, da li je forum zaista hrvatski i ko stoji iza toga...svejedno je...odradiche posao...
Isto tako sam uverena da che i ova tema, obzirom na interesovanje koje je izazvala, biti uskoro preneshena na ostale satelite...pardon, forume...
Skandali dovode korisnike, više korisnika, više klikova na pay for click reklame, više para. NI jedan jedini post bio skandalozan ili ne sam po sebi nije bitan. Ako na primer vlasnik foruma sutra utvrdi da mu forum donosi više gubitaka nego zarade može da obriše ceo forum sa neta bez objašnjenja, kao da nikad nije ni postojao...i ode svo tvoje dangubljenje ovde u večna lovišta...![]()
To im je posao. Plachen.