gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
nemas pojma
ja sam, u stvari, Ilija![]()
...Ilija, ja sam tvoj drug, Haralampije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemas pojma
ja sam, u stvari, Ilija![]()

Али, то су лажи о сопственом животу, а ово је смишљање свог живота из туђих делића..
pa dobro u mom odeljenju je bio jedan što mu je otac bio 4x ženjen, jeda od žena je bila vesna zmijanac
a jedna je u 5 razredu imala objavljeni ljubavni roman (kad smo je pritisnuli donela ga je, preko imena autora je zalepila papir na kvadratiće i hemijskom je napisala svoje ime)
a u 7. razredu jedna je imala izmišljenog prijatelja i mesecima nam je pričala šta je pavlje reko, šta su ona i pavle radili i tako. pa je isekla sliku iz časopisa bravo, to je bio taj njen drugar =D
izazvana je reakcija, cakana vise nema potpis, onaj na ruskom.![]()

izazvana je reakcija, cakana vise nema potpis, onaj na ruskom.![]()

ali slozices se da je jedno kada te stvari radi neko u osnovnoj skoli..
a sasvim drugo kada to isto radi odrasla osoba..
zamisli kada bih ja sada pocela da pricam kako sam upisala neki fax..
koji cu u narednih pola godine i da zavrsim :\

ali slozices se da je jedno kada te stvari radi neko u osnovnoj skoli..
a sasvim drugo kada to isto radi odrasla osoba..
zamisli kada bih ja sada pocela da pricam kako sam upisala neki fax..
koji cu u narednih pola godine i da zavrsim :\

), a i kad tad nešto(neko) te isprovocira da pokažeš pravo lice.Ахахаха, то је био циљ!![]()
Стварно, шта јесте?
Хоће ли неко одавде признати да копира туђе постове?
Како би мене таква особа одушевила! И још да каже разлоге! Јоој, помињала бих је доживотно као особу са најмудима!!!
Ljudi, čuvajte potpise, Cakana je među nama...![]()
. mene bi mogla da koristi samo ako treba picenje na forumu.

Ванда:Ахахаха, то је био циљ!
Стварно, шта јесте?
Хоће ли неко одавде признати да копира туђе постове?
Како би мене таква особа одушевила! И још да каже разлоге! Јоој, помињала бих је доживотно као особу са најмудима!!!

napravila sam nik i gvirnula joj u profil. 
Ma to je neko ko ne postuje često.
Već mudro ćuti i čita (tj. kopira li kopira).
ili neko ko postuje cesto
pise, tj c/p sa drugih foruma i ukrsta

ja joj nisam interesnatna. mene bi mogla da koristi samo ako treba picenje na forumu.
![]()
znaci da jeste neko ko prati i ovaj forum, jer je potpis nestao.
inace, u albumu nema slika ljudi tj. vasih slika. sve slike su konji.![]()
![]()
napravila sam nik i gvirnula joj u profil.
![]()

Idi bwe u peršun. Stvarno si genije.
Zamisli da neko ko ovde redovno postuje i mi ga "reputiramo" krade postove sa ko zna kog sajta.![]()
Ili kako letuješ samo u hotelima od 107 zvezdica a muž ti ruski milijarder.
Koliko god se trudio niko ko redovno postuje na Forumu ne može doveka da glumi u seriji "Moj savršeni život". Prosto jer "i bogati plaču" (), a i kad tad nešto(neko) te isprovocira da pokažeš pravo lice.
Meni može samo sliku mačke da ukrade.
Mjau, prrrr....

Ili kako letuješ samo u hotelima od 107 zvezdica a muž ti ruski milijarder.
Koliko god se trudio niko ko redovno postuje na Forumu ne može doveka da glumi u seriji "Moj savršeni život". Prosto jer "i bogati plaču" (), a i kad tad nešto(neko) te isprovocira da pokažeš pravo lice.
nekako ispada da se najvise laze o bogatstvu, super muzu i lagodnom zivotu...da li su za to krivi TV, casopisi itd...nista cudno...kakva je to onda logika da npr. u vreme velikih kriza i neimastine, najnormalnije se kradu i prevode inostrani saveti za uredjenje spejs satl vila, ishranu vocnim plodovima uzgajanim na Marsu, predlozi za odevanje sa onih nekih pista, a da nisu avionske...i to citaju svi, od pijacne tezge do trona...smesno , bas smesno
lazovi znaju biti zabavni, mnogo zabavniji u svojim lazima, ako su ih svesni...meni ne smetaju net lazi o nekom super zivotu...jer kad ugasim komp, zivot mi zavisi od lazova koji su mi vezani za grbachu i finasije...vece je pitanje od svih mogucih lazi, zasto nam najprije upadaju u ochi lazi o super zivotu..KOJI NAM TO CENTAR POGADJA...zavist ili nevericu....a gde su lazi o jadna ja, zivotu, koje uposhte nisu realne ni normalne, izmishljjanje nevolja itd, na koje se mnogo lakshe upecati..i uloviti na onaj zastitnicki nagon koji neki ljudi imaju
ili samo pazljivije pocnes da citas postove pa shvatis da BAS TOLIKO SAVRSEN ZIVOT..ne postoji..
Idi bwe u peršun. Stvarno si genije.
Zamisli da neko ko ovde redovno postuje i mi ga "reputiramo" krade postove sa ko zna kog sajta.![]()
upravo tako, to sam i pitala
ima ljudi koji na sve te jadne i gadne spoljashnje ekscitacije (lazne ) reaguju tako realno i sa muchninom
a izgleda da imai onih koji misle da je adaptacija neophodna , nezaobilazna i univerzalna za sve prilike...i stvarno ne znaju za granicu zasto lazu , kada i koga...da li poveruju da laz spasava i da ce ih ljudi vise voleti...ili jednostavno prsnu od pritiska i izgube svet, i pravac u nekom parakoloseku svoje zivotne price (ili prica)