pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Али, то су лажи о сопственом животу, а ово је смишљање свог живота из туђих делића..

Meni dođe na isto.

U oba slučaja osoba sopstveni život shvata kao promašaj, beži od realnosti u iluziju, stvarajući lažnu sliku o sebi.
Misliš da je Zla maćeha zaista bila toliko dobra žeMska i da je ogledalo umelo da govori? A Narcis? Ko zna kako je izgledao?
Da li mi zaista u ogledalu vidimo pravu sliku sebe?
Da li svoju svakodnevicu vidimo onakvom kakva je ili je ulepšavamo, ružimo, bojimo u neku drugu boju?
Ćapiti komad tuđe sreće (ili onoga što mi mislimo da je sreća) može biti i lek i otrov. Zavisi kako ga upotrebiš.

Mada je u Cakaninom slučaju rekla bih više stvar u postovima, njihovoj formulaciji, (ne)duhovitosti itd, nego u želji da se stvori virtuelni Frankeštajn.
Prosto je Cica videla da neki postovi izazivaju pozitivnu reakciju pa ih pozajmila da bi na drugom forumu i ona "zablistala".
Tužno.

ajde bogati, pa secam se dobre drugarice koja je (rekla bihjedno 6), ali ajde da smanjim bar tri cetiri puta bila nevina u pricama koje MENI prica kao da sam ja uopste bitna ili sudija neki... i to mi pricala i ubedjivala me bez treptaja oka dok joj nisam rekla kad mi je pukao film, ,,ej, majke ti, nisi nevina ako si se skupila"...ajd imam jos jednu ex cimerku, koja mi je u nastupu nekog ex stanja ispricala gde, kad i s kim u ranoj mladosti...i nakon par meseci krenula u akciju osvajanja nekog lika (kao da ih nije bilo x number u medjuvremenu)...sve promenila i glas i intonaciju i ponasanje i przim jaja u kuhinji...a ona okolo naokolo te hoce nesto da kaze , te se jadna snebiva te stidljivo mi onako jao (jaao jao) na kraju tiho, ganutljivo i poluglasno govori da je sa tim likom prvi put...jelte ( to je jedan od rektih trenutaka kad mi je pogled bio prikovan za tiganj, a ushi se zacrvenile od pritiska shto ne mogu da joj kazem ,,ne ser bona" molim te...a shvatila sam poentu, da mi to govori da ne bi se izrekla pred ovim...i jos mnogo puta kad god se desi neka pizd, posle toga sve fino i naivno, kao francuske sobarice...zashtoo, zasto pitam se...kao da mene zabole za neciji ,,moral" moze biti 24h prostitutka i to je posteno zanimanje nikad ne bi rec rekla, ali ko me laze...taj je zavrsio u mojim ocima zauvek, pa sve i da je zlato mamino

Poslednja izmena:
pa dobro u mom odeljenju je bio jedan što mu je otac bio 4x ženjen, jeda od žena je bila vesna zmijanac
a jedna je u 5 razredu imala objavljeni ljubavni roman (kad smo je pritisnuli donela ga je, preko imena autora je zalepila papir na kvadratiće i hemijskom je napisala svoje ime)
a u 7. razredu jedna je imala izmišljenog prijatelja i mesecima nam je pričala šta je pavlje reko, šta su ona i pavle radili i tako. pa je isekla sliku iz časopisa bravo, to je bio taj njen drugar =D

ali slozices se da je jedno kada te stvari radi neko u osnovnoj skoli..
a sasvim drugo kada to isto radi odrasla osoba..
zamisli kada bih ja sada pocela da pricam kako sam upisala neki fax..
koji cu u narednih pola godine i da zavrsim :\

izazvana je reakcija, cakana vise nema potpis, onaj na ruskom. :lol:

Ахахаха, то је био циљ! :zcepanje::zcepanje:
Стварно, шта јесте?
Хоће ли неко одавде признати да копира туђе постове?

Како би мене таква особа одушевила! И још да каже разлоге! Јоој, помињала бих је доживотно као особу са најмудима!!!

ali slozices se da je jedno kada te stvari radi neko u osnovnoj skoli..
a sasvim drugo kada to isto radi odrasla osoba..
zamisli kada bih ja sada pocela da pricam kako sam upisala neki fax..
koji cu u narednih pola godine i da zavrsim :\

Ili kako letuješ samo u hotelima od 107 zvezdica a muž ti ruski milijarder.:aha:

Koliko god se trudio niko ko redovno postuje na Forumu ne može doveka da glumi u seriji "Moj savršeni život". Prosto jer "i bogati plaču" (:mrgreen:), a i kad tad nešto(neko) te isprovocira da pokažeš pravo lice.

Ахахаха, то је био циљ! :zcepanje::zcepanje:
Стварно, шта јесте?

Како би мене таква особа одушевила! И још да каже разлоге! Јоој, помињала бих је доживотно као особу са најмудима!!!

Ma to je neko ko ne postuje često.
Već mudro ćuti i čita (tj. kopira li kopira).

Ljudi, čuvajte potpise, Cakana je među nama...:rotf:

ja joj nisam interesnatna :rida:. mene bi mogla da koristi samo ako treba picenje na forumu. :mrgreen: :zcepanje:

Ванда:
Ахахаха, то је био циљ!
Стварно, шта јесте?

znaci da jeste neko ko prati i ovaj forum, jer je potpis nestao. :lol:

inace, u albumu nema slika ljudi tj. vasih slika. sve slike su konji. :evil: :evil: :evil: napravila sam nik i gvirnula joj u profil. :manikir:

pre par dana sam cula jednu jezivu pricu o takodje jednoj forumasici
koja je bitisala bas na ovom forumu..
i ona je imala vise nikova i izmisljala price..
zena je bila psihicki bolesna multiplicirana licnost..
posle takve price..ovo mi deluje skoro pa isto..bolesno..

Ili kako letuješ samo u hotelima od 107 zvezdica a muž ti ruski milijarder.:aha:

Koliko god se trudio niko ko redovno postuje na Forumu ne može doveka da glumi u seriji "Moj savršeni život". Prosto jer "i bogati plaču" (:mrgreen:), a i kad tad nešto(neko) te isprovocira da pokažeš pravo lice.

ili samo pazljivije pocnes da citas postove pa shvatis da BAS TOLIKO SAVRSEN ZIVOT..ne postoji..

nekako ispada da se najvise laze o bogatstvu, super muzu i lagodnom zivotu...da li su za to krivi TV, casopisi itd...nista cudno...kakva je to onda logika da npr. u vreme velikih kriza i neimastine, najnormalnije se kradu i prevode inostrani saveti za uredjenje spejs satl vila, ishranu vocnim plodovima uzgajanim na Marsu, predlozi za odevanje sa onih nekih pista, a da nisu avionske...i to citaju svi, od pijacne tezge do trona...smesno , bas smesno

lazovi znaju biti zabavni, mnogo zabavniji u svojim lazima, ako su ih svesni...meni ne smetaju net lazi o nekom super zivotu...jer kad ugasim komp, zivot mi zavisi od lazova koji su mi vezani za grbachu i finasije...vece je pitanje od svih mogucih lazi, zasto nam najprije upadaju u ochi lazi o super zivotu..KOJI NAM TO CENTAR POGADJA...zavist ili nevericu....a gde su lazi o jadna ja, zivotu, koje uposhte nisu realne ni normalne, izmishljjanje nevolja itd, na koje se mnogo lakshe upecati..i uloviti na onaj zastitnicki nagon koji neki ljudi imaju

Poslednja izmena:
nekako ispada da se najvise laze o bogatstvu, super muzu i lagodnom zivotu...da li su za to krivi TV, casopisi itd...nista cudno...kakva je to onda logika da npr. u vreme velikih kriza i neimastine, najnormalnije se kradu i prevode inostrani saveti za uredjenje spejs satl vila, ishranu vocnim plodovima uzgajanim na Marsu, predlozi za odevanje sa onih nekih pista, a da nisu avionske...i to citaju svi, od pijacne tezge do trona...smesno , bas smesno

lazovi znaju biti zabavni, mnogo zabavniji u svojim lazima, ako su ih svesni...meni ne smetaju net lazi o nekom super zivotu...jer kad ugasim komp, zivot mi zavisi od lazova koji su mi vezani za grbachu i finasije...vece je pitanje od svih mogucih lazi, zasto nam najprije upadaju u ochi lazi o super zivotu..KOJI NAM TO CENTAR POGADJA...zavist ili nevericu....a gde su lazi o jadna ja, zivotu, koje uposhte nisu realne ni normalne, izmishljjanje nevolja itd, na koje se mnogo lakshe upecati..i uloviti na onaj zastitnicki nagon koji neki ljudi imaju

Odlično pitanje.
Odgovor nemam.
Verovatno je zavist u pitanju.
Ili mi je muka od pravih, istinskih, opipljivih laži. Onih koje mi serviraju nacerena lica političara sa TV-a, milozvučne voditeljke dnevnika, reklame, novine, prodavci na pijaci što me ubeđuju kao je paradajz neprskan a on ko od plastike.

upravo tako, to sam i pitala

ima ljudi koji na sve te jadne i gadne spoljashnje ekscitacije (lazne ) reaguju tako realno i sa muchninom

a izgleda da imai onih koji misle da je adaptacija neophodna , nezaobilazna i univerzalna za sve prilike...i stvarno ne znaju za granicu zasto lazu , kada i koga...da li poveruju da laz spasava i da ce ih ljudi vise voleti...ili jednostavno prsnu od pritiska i izgube svest, i pravac u nekom parakoloseku svoje zivotne price (ili prica)

i shto je najbolje od svega LAZI PROLAZE I VISOKO SE KOTIRAJU

upravo tako, to sam i pitala

ima ljudi koji na sve te jadne i gadne spoljashnje ekscitacije (lazne ) reaguju tako realno i sa muchninom

a izgleda da imai onih koji misle da je adaptacija neophodna , nezaobilazna i univerzalna za sve prilike...i stvarno ne znaju za granicu zasto lazu , kada i koga...da li poveruju da laz spasava i da ce ih ljudi vise voleti...ili jednostavno prsnu od pritiska i izgube svet, i pravac u nekom parakoloseku svoje zivotne price (ili prica)

Svi mi pomalo ulepšavamo istinu.
Neke istine imaju toliko ružno lice da ti treba stomak od kamena da ih vidiš i pojmiš.
Neke istine je neophodno "svariti" kakve god da su, posebno one koje se tiču dece.
Ali tu i tamo koja laž, ne znam, valjda nije baš toliki greh. Čisto da zasladiš sebi dan. Da ne gorči toliko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back