pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali malo zvocalo sa ljisa nema decu oliko je meni poznato
nekako... na ljisu je, a ova samo piše o detetu, dakle nije to ona asmo joj je nik pokraden, kao čičku avatar, kao tići biseri.

Писале у исто време, и исто мислиле. :)
А Цакана има Паркине песме и Тићину децу.
Па, сад, ако свако на свету има двојника, неко има више њих у једној особи!
Није случајност, само и даље, нема смисла, нигде не видим смисао да се неко бави тиме...

П.С. Што би рекао један мој друг кад је сазнао да му мајка има лажну личну карту, а сестра лажну диплому:,,Идентификујте се, сви се идентификујте!!'' :rtfm::rtfm:

Писале у исто време, и исто мислиле. :)
А Цакана има Паркине песме и Тићину децу.
Па, сад, ако свако на свету има двојника, неко има више њих у једној особи!
Није случајност, само и даље, нема смисла, нигде не видим смисао да се неко бави тиме...

П.С. Што би рекао један мој друг кад је сазнао да му мајка има лажну личну карту, а сестра лажну диплому:,,Идентификујте се, сви се идентификујте!!'' :rtfm::rtfm:

Cakana ima potpis na ruskom, a tvoj muž je rus...:mrgreen::rtfm:

Cakana ima potpis na ruskom, a tvoj muž je rus...:mrgreen::rtfm:

Нисам приметила, али погледаћу.
Ето, значи, и мене је уплела, само неће да ставља мое фотке, нисам јој репрезентативна! :)

То је оно што мене брине, неко одавде копира наше разне животе и спаја их у једну личност..
Као Франкештајн, еботе!

Ето, значи, и мене је уплела, само неће да ставља мое фотке, нисам јој репрезентативна! :)

То је оно што мене брине, неко одавде копира наше разне животе и спаја их у једну личност..
Као Франкештајн, еботе![/QUOTE]

.........:ok::ok::ok:

Da, u pravu si, sada sam pazljivije procitala... Izvinjavam se...
Stvarno je ruzno... :confused:
Ne brini se zbog postova... to je glupost...
Samo pazi slike, i ti i druge devojke... zaštitite ih nekako, da ne može svako da vam gleda albume... ako to može... ;)

Као Франкештајн, еботе!
Od mene nek uzE dupe... :mrgreen::whistling:

dobro de
al aj da ukrade ideju za temu nego baš uvodni post od reči do reči
c050.gif

Tako je najbrže. Pa za kratko vreme može da se ispiše puno postova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back