gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
- 11.724
pa da i na žene, dakle neko ko ide na ta tri pdf-a
pa ja idem na sva 3
i cakana sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da i na žene, dakle neko ko ide na ta tri pdf-a

Ja imam osećaj da se neki admin dobro zeza sa kopiranjem tih postova... majke mi...![]()
To sam ja pisao, to sam ja pisao... znači ima i mene, jeeeeeeeeeeeeee.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/389834-Kafana-********?p=14757282&viewfull=1#post14757282

Ako bude plata, dolazim...Cicak objevicu tvoju glavu ako za vikend ne dodjes u BG
Čekaj bre kiki, ne mož to tako odjednom...Malo da spamujem.
Tico, imam molbu za tebe.
Sestra mog muza zivi u Parizu, kupila je neke stvari za Andreja, a nema kako da nam posalje!
Ti imas razradjene kombinacije, je l' mogu da ti dam jen kontakt da preuzmes to, pa da mi sibnes?
Bila bih ti jako zahvalna!

pa ja idem na sva 3
i cakana sam![]()
Pa sto odmah ne kazes !!!!

Potpuni hit je što je u jednom postu dete nazvano i Lana i Lora.... kopi pejst Tijaninog posta koji nije čak ni ceo ispravljen. A negde se isto dete naziva i Lena, dovoljno je providno da ko piše nema pojma šta piše.lorenina unuka se zove lena a ne lana
a sad odo da se istusiram

nije tvoj nego od gice-gice, ovog =)Nije ovaj moj.
enoga giel na prošloj strani, saću da vam dam još mojihomg, where?![]()

e
a el se neko registrov'o da vidi njen album?![]()
..ne zameri, ali proveravala sam datume, kad je koji post pisan i ko je koga piraterisao..
..eto, crv sumnje se uvukao u nasha srca..![]()

Potpuni hit je što je u jednom postu dete nazvano i Lana i Lora.... kopi pejst Tijaninog posta koji nije čak ni ceo ispravljen. A negde se isto dete naziva i Lena, dovoljno je providno da ko piše nema pojma šta piše.
a cela situacija jeste malo spuki![]()
Care , ja to nisam provalila 
aaa braaate...pa koje li je to...raspoloženje, stanje svesti, šta li?![]()

)