Djole et Jowana
Početnik
- Poruka
- 22
i ja sam kod huga primetila taj nagon il ista vec.. svi oko mene me ubedjuju da nije to to al ja vidim svojim ocima, decko zaskoci nogu i pokusava nesto.. doduse smotano al opet...
sto se pis***** tice..veoma je vazno da svaki put kad ga uhvatite da to radi gde ne treba reagujete.. bukvalno svaki put.. kazete ne, premestite ga na pampers i delujete ljuto, grdite ga, ignorisete neko vreme.. nema potrebe za batinama, eventualno malo novinom oko njega ili po guzi cisto da ga uplasi malo.. da li je taj pampers dovoljno velike? npr ja hugu moram da stavim 3 lista novine jedan do drugog, to je ipak povrsina.. desi mu se naravno da dodje do novina, omirise, vidi da je to to i cucne i piski a to sto je samo njuska na novini a dupe van nema veze..eto baricenovine su mu u mojoj sobi i tu mu se ne sdesava da piski na drugom emstu ali kad se igra negde po stanu, piski gde stigne.. probelm mi je sto tad ne mogu da ga drzim na oku non stop pa ni nemam pojma kad je piskio.. retko dodje u sobu da bi piskio.. pa tako probajte i vi da mu ogranicite kretanje bar dok ne nauci na pampers al naravno da ne bude sam non stop, nego neka prostorija u kojoj ste i vi najveci deo vremena...
Pampersic za male psice tj bece i jeste pozamashan metar sa metar,problem je u tome sto on uophte ne njushka ,uophte ne trazi de treba,posmatram ga ja svo vreme napolju kad smo omirise svaki cosak,svaku travku beton ,nebitno dal su u pitanju fekalije ili mokraca,ali nista,dok u stanu uophte se ne trudi da trazi miris ,upisa se i legne na ledja i to je to,al bukvalno svaki put,ujutro kad ustanem oko 7 kad ga inace i izvodim zateknem govanca na svaki cosak i strafte covek se skija po parketu