L.krofnica
Aktivan član
- Poruka
- 1.484
Juče i danas sam bila u šopingu, a u subotu idem po kucu! 
Baš sam htela da vam pišem
Za sada sam kupila hranu Eukanuba za štence i Friskies junior, činije za vodu i hranu. Kupila sam i pelene sve zajedno sa nekim kapljicama koje imaju miris uz koji bi trebalo da lako shvati da tu treba da piški i kaki.
Dobila sam čak i dozer za hranu (nisam znala da je to sve baš tako precizno
)
Kupila sam i neke loptice, kožnu koskicu, gumenu, plišanu koskicu i sl igračke.
Malo mi je čudno što na nekim igračkama piše da ne treba da se kuče igra sa njima ako nije nadgledano
Zar upravo nije poenta tih igračaka da zabave u odsustvu ljudi?
Sutra kupujem plišani jastuk - krevet gde će da spava i šampon.
Htela sam da pitam, ona sada ima 7 nedelja i dogovorili smo se da je ne kupa nego to ja da uradim kada stigne kući(pošto živi u boksu sada). A opet sam čula da tako mali štenci ne treba da se kupaju. Šta da radim?
I ne mogu da dočekam! Malo malo pa gledam slike

Baš sam htela da vam pišem

Za sada sam kupila hranu Eukanuba za štence i Friskies junior, činije za vodu i hranu. Kupila sam i pelene sve zajedno sa nekim kapljicama koje imaju miris uz koji bi trebalo da lako shvati da tu treba da piški i kaki.
Dobila sam čak i dozer za hranu (nisam znala da je to sve baš tako precizno

Kupila sam i neke loptice, kožnu koskicu, gumenu, plišanu koskicu i sl igračke.
Malo mi je čudno što na nekim igračkama piše da ne treba da se kuče igra sa njima ako nije nadgledano

Sutra kupujem plišani jastuk - krevet gde će da spava i šampon.
Htela sam da pitam, ona sada ima 7 nedelja i dogovorili smo se da je ne kupa nego to ja da uradim kada stigne kući(pošto živi u boksu sada). A opet sam čula da tako mali štenci ne treba da se kupaju. Šta da radim?
I ne mogu da dočekam! Malo malo pa gledam slike