Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čestitamo Mišku na trofejima, baš je pravi dasa!
Koje su to nagrade?
Širli inače luduje! Pokušala sam sada da joj odsečem te dlake. ali nema šanse da bude mirna. Moraće neko da mi pomogne.

. A i odmah pored tu se noćas i pokakila 

Dzabe si joj kupovala krevetic
Jos kad malo poraste pa skoci na krevet, nema sanse da je se otarasis
Znači zafrkava se samnom 

meni je bilo žao, ali onda moram da je stalno nadgledam.

. Kada bi Širli ostavila da se šeta po celoj sobi dok nisam tu, ne znam na šta bih posle naišla. 

Naravno vec posle par meseci je doslo do toga i sad mi, nedostaje taj bebeci period kad sam morala stalno da gledam gde je i jurim za njom. Tako da-uzivaj koliko je to moguce

To je verovatno i dobro i loše. Dobro je što je pudla, pa i ako slučajno i dalje bude imala takvu narav neće biti opasna. Šta bi bilo da je neke rase koja zaista može ozbiljno da povredi. Kako se uopšte vaspitavaju štenad takvih rasa?
Naravno, kada joj nešto drugo nije na umu.
i onda je uhvatim za kožu na vratu i prislonim uz pod i ne dam joj da mrdne.

To nikako ne radi, boze koja glupost!
). Medjutim kao sto vidis ona uvidja da moze da gazduje i kako je pametna, to i radi. Svoju volju ce na svaki nacin pokusati da sprovede, pa bilo to na finjaka kad ne gledas, bilo u besu. Znaci udari je po guzi slobodno malo jace onoliko koliko ocenis da ce je malo zaboleti, toliko da mora da ustukne. Jos jedan metod je da kad uzme nesto da grize bude kaznjena. Dakle istog momenta kad uzme da grize ono sto ne treba kazes fuj to(izaberi jednu komandu-i ne i fuj je previse i zbunjujuce) i zgrabis je i odvedes u sobu da bude sama. Naravno u neku gde nema sta da grize-tipa kupatilo. Onda ce ona da se dernja, zapomaze ali fazon je da ostanes cvrsta i ne popustis. Ako treba pusti glasnu muziku da je ne cujes, znam kako umeju srceparajuce da zapomazu
Tako je drzi 10-15 minuta i pusti je napolje. 

Ostalo nam je još nedelju dana do revakcine i brzo raste. Sada ima 1.250g!