Mi smo već 6 dana na moru. Super nam je. Jedino pas neće u vodu, dodje blizu , malo laje na talase, pokvasi sapice i bezi u hladovinu.
Na plazi ima dosta vlasnickih pasa i niko ne voli da se kupa, tako da nismo izuzetak. Jedini problem su psi lutalice, koji su kao manja telad i ima ih bas dosta, tako da se ne pustamo sa povodca.
Sto se tice papira, veterinarskog inspektora smo jurili, da bi nam izdao sertifikat za izlaz psa iz zemlje. Zbog sertifikata i cekanja da prodje tacno 3 meseca od vadjenja krvi za titar test, smo na letovanje otisli 4 dana kasnije. Morali smo prvobitni i smestaj i mesto da otkazemo, pa smo na kraju zavrsili u Agia Triadi.
Na granicama sam pokazivala i psa i pasoš, naravno, niko ga ni pogledao nije.
Sedeo je sa klincima pozadi, vezan am-pojas.
Hvala na savetima i veliki pozdrav.
Svi koji se dvoume da li da vode psa sa sobom na more, savet , slobodno ih povedite, biće vam fenomenalno.
Naravno, prethodno se raspitajte na forumu, šta je sve od papira potrebno, da ne bi kao mi prosli.
Još, jedna mala napomena, nisu svi apartmani pet friendly, iako se tako deklarišu. kad se dogovarate za smeštaj, obavezno naglasite da pas spava sa vama u apartmanu, ne u boksu, ne na terasi.