PUDLE

617adce755ff4b2fb7e2a42582cba423.png

ae47a0c8f6554300b5b076f8517095bc.png

http://paszavas.com/neotkrivena-tajna-titovih-pudlica/

Stanovala sam jedne godine kod Jovankine nekadašnje čistačice. Kaže, Jovanka se razumela sa pudlama, tačno je znala kad je koja službenica bila gruba prema njima. Naravno, ta žena je volela pse, ona nikad nije bila na udaru, i sama je imala avlijanerčića od 7-8 godina tad.

zdravo svima, da li neko moze da mi pomogne? bili smo vec kod tri veterinara vadili smo krv sve je ok, daval su mu antibiotike sirup, juce su mu dal i tbletu za sirenje da otklonimo sumnj da je upala misica, on je inace raspoloyen jede laje hoce da se igra ali mu se glava mrda levo desno malo i kao da nema ravnotezu lepo vec gazi kako bih rekla smotano.. posto nko ne moze da mi kaze sta je tacno, zakazali su mi sutra pregled kod neurologa u beogradu na fakultetu. da li je neko upoznat ili iao nek slican problem? hvala puno unapred

Pozdrav! U potrazi sam za stenetom muskom pola, srednje pudle aprikot ili crvene boje, nebitno da li ima papire, pa ako neko moze da mi preporuci odgajiivacnicu koja je proverena :)

Mi imamo psa srednjeg crvenog...ali ne prodajemo pse bez porekla, tacnije bez rodovnika, a ni vama ne bih preporucila kupovinu psa bez "licne karte"....
Napisite jos neku poruku da bih vam mogla poslati pp...

Mi imamo psa srednjeg crvenog...ali ne prodajemo pse bez porekla, tacnije bez rodovnika, a ni vama ne bih preporucila kupovinu psa bez "licne karte"....
Napisite jos neku poruku da bih vam mogla poslati pp...

Nemam FB nalog, a s obzirom da sam nov clan, izgleda ne mogu da saljem poruke :confused: Ako mozete da mi posaljete sliku malisana i cenu u pp.

:klap:

Nek` su zivi , zdravi i veseli , a i da pronadju primerene dvonozne prijatelje sa kojima ce da provode lepe dane i noci u igri i veselju ...

Hvala Bakonja puno na lepim zeljama, a oko novih ljudi se bas trudimo, da im uzmemo sve amnezije, izbrojimo crvena i bela krvna zrnca... ;) Mene cesto muz pita da li prodajem pse ili plasim ljude :D

IMG_8297.jpg

evo malog bebana najsvetlijeg :)

Poslednja izmena:
Planiramo da cerkici (5 god) kupim jednu kucu. Dvoumimo se izmedju patuljaste ili toy pudle i bishona.
Posto se ne razumemo u pse i ovo je za nas nesto novo, molim za savet :)
Nemoj pogresno da me razumes, ja pse volim vise od ljudi pa zato ne mogu da odolim a da ne kazem koju rec oko nabavljanja psa
za malo dete. Cerkicu ce to stene da zanima neko vreme, ali pudla ( ili bishon svejedno) zivi i 15- pa i 17 godina,a devojcicu za koju godinu
taj pas uopste nece zanimati. Znaci da psa uzimate ti i tvoj suprug jer cete vas dvoje morati da se starate o njemu barem sledecih 15 godina.
Imaj to na umu. Sa psom nece dete da izlazi barem tri puta dnevno nego ti ili tvoj suprug i to tako godinama, svakog dana.

A posebno za malo dete toy.... Zove se toy, ali je sve samo ne igracka
Toy pravi, niti je za dete niti se tek tako moze naci za 200-300e
e sada zasto zenku to valjda ovi sto imaju jednog psa bolje znaju :) Ja imam i muzjake i zenke u kuci i uvek bise pre odlucila za muzjaka, a urbane legende o pitomosti zenki naustrb muzjaka, su mi odavno samo legende.
Inace Rayela, to je ono sto uvek govorim svima koji bi psa, bilo kakvog... prvo zivo bice nikada ne moze biti igracka, niti ce im dete brisati ursano dupe, niti hraniti, a sto je najgore ne moze ga ni setati, tako da pas ide mami i tati, a dete je tu da eto, raste uz psa, eventualno se uci nekim obavezama i to je to...

A posebno za malo dete toy.... Zove se toy, ali je sve samo ne igracka
Toy pravi, niti je za dete niti se tek tako moze naci za 200-300e
e sada zasto zenku to valjda ovi sto imaju jednog psa bolje znaju :) Ja imam i muzjake i zenke u kuci i uvek bise pre odlucila za muzjaka, a urbane legende o pitomosti zenki naustrb muzjaka, su mi odavno samo legende.
Inace Rayela, to je ono sto uvek govorim svima koji bi psa, bilo kakvog... prvo zivo bice nikada ne moze biti igracka, niti ce im dete brisati ursano dupe, niti hraniti, a sto je najgore ne moze ga ni setati, tako da pas ide mami i tati, a dete je tu da eto, raste uz psa, eventualno se uci nekim obavezama i to je to...

Zenkice su mnogo nezgodnije od decaka:D Kad sam uzimala prvog psa ( ovaj mi je drugi) nisam znala sta hocu, a odgavijacica mi je rekla da uzmem
decka jer su jednostavniji za vaspitavanje, druzenje, ne pate od viska karaktera i narcisoidnosti:D
Kod zenki postoji i zdravstveni problem jer ako se ne sterilisu ( a kod nas se obicno ne sterilisu) dobiju i karcinom dojke, materice.
I to mi je odgajivacica lepo objasnila. Covek bi morao da razmislja pri nabavci psa i o putovanjima, godisnjim odmorima, ali i nekim vikendima,
odlascima u goste , a gde pas nije pozeljan. I sta ces s psom?

http://arpeggiopoodles.tripod.com/poodlepuppygrowthcharts.html

http://www.asknumbers.com/CentimetersToInchesConversion.aspx

Prvi link prikazuje tabele visine stenaca u različitim uzrastima (toy, patuljasta, srednja), a drugi je konvertor incha u cm, čisto da pomogne. Ako imate vremena bacite pogled, šta mislite, na osnovu vašeg iskustva, ima li istine ...

Pogledajte prilog 236380 :bye:
Also try this website https://unitconverter.net/length-converter/cm-to-inches to convert centimeters to inches

Back