PUDLE

Treba nam stene, muzijak patuljaste pudle apirko red. Hteli bismo nasoj Uni da obezbedimo drustvo. Da li moze neko da mi kaze kojim oggaivacnicama mozemo da se obratimo. Moje cerkice su se jednostavno zaljubile u Marlija i zele da Unin drug bude bas takav. :)

Kod nas ih nema puno, par njih samo. Inace predpostavljam da G-din Roncevic mozda ima jos neko stene.
Uz to, cena izmedju apriko i red je poprilicno razlicita, s obzirom da ja u Srbiji osim moje, znam jos par primeraka crvene pudle. I cena, kao i kvalitet su poprilicno razliciti :)

DSC08643-1.jpg

Evo moje smizle na CACIBu Zagreb :)

Joj, znamo jos da brljavimo, ali mislim da kada krenemo napolje, brzo cemo i to nauciti :D
Imamo jedan mali problem, volimo da ruckamo malo svoju kaku, pogotovo kada nas niko ne vidi :eek:. Ne znam zasto to radi :think:.

Joj, znamo jos da brljavimo, ali mislim da kada krenemo napolje, brzo cemo i to nauciti :D
Imamo jedan mali problem, volimo da ruckamo malo svoju kaku, pogotovo kada nas niko ne vidi :eek:. Ne znam zasto to radi :think:.

Promeni joj hranu, nesto joj nedostaju u ishrani, neki mineral, vitamin. Ali kad menjas, nemoj odjednom, vec postepeno...

Royal canin joj dajem,ne znam koju drugu da probam. Totw hrana, znam da je kvalitetna ali je problem oko isporuke i dosta dugo se ceka.
Gaga, da li ona iz istog razloga jede i zemlju iz saksije?

Hvala, hvala Uni ga je vec prihvatila. Lepo se slazu. A i veoma se dobro snasao... nasao je zrtvu moju mladju cerku koja mu sve cini, koja ga hrani i mazi i igra se sa njim. Inace kupili smo ga u jednoj odgaivacnici iz Jagodine.

U Beogradu kod Jovanke, divna jedna zena, predusretljiva, uvek je tu kada mi treba pomoc, savet, bilo sta i ima prelepe pudle.
A ova mala smizla je dosla u nas dom, zahvaljujuci Gagi koja mi je pomogla da dodjem do Jovanke i jos jednom Gagi puno puno hvala :heart:

Back