gagasf
Primećen član
- Poruka
- 925
Evo ja sam konačno kupila svoje kuče... Marley! Tačno onakav kakvog sam zamišljala. Predivan je. Ima divan karakter. Nježan i umiljat da je za ne povjerovati... Na savjet veterinara i drugih (kao i neta), odlučila sam se ipak za menjeg patuljka. Uostalom, to je tako mala razlika u veličini... a za samo 3-4 cm eskiviram "brdo" nekih mogućih problema. Marlijeva sestrica je prava toyica. Gledajući je shvatila sam da ja ustvari i ne želim toya nego patuljka. Nekako mi je i Marley premali... tačno na granici. Ali porast će! Na slikama i preko skypa oni izgledaju stvarno veliki a uživo su ustvari totalne minijature... Evo i par sličica koje smo napravili još kod odgajivača. Predivni ljudi i isto takvi i njihovi psi... A sada borba
. Imamo puno toga da učimo zajedno
.
Odlican izbor, jako dobar uzgaivac, a pre svega jako dobar covekPrenesite mu pozdrave i od nas.
Sve najbolje s novim deckom
![]()
Inace u medjuvremenu je moj Leo opet postao tataDevojka nam je iz Negotina, pa su nam i bebe naravno tamo
G-sin Savo, postali smo "baba i deda")
Poslednja izmena:
. Nekako mi je i Marley premali... tačno na granici. Ali porast će! Na slikama i preko skypa oni izgledaju stvarno veliki a uživo su ustvari totalne minijature... Evo i par sličica koje smo napravili još kod odgajivača. Predivni ljudi i isto takvi i njihovi psi... A sada borba 

A Gaga i Sava su mogli da upriliče jedno čašćavanje, taman na pola puta.