PUDLE

Evo ja sam konačno kupila svoje kuče... Marley! Tačno onakav kakvog sam zamišljala. Predivan je. Ima divan karakter. Nježan i umiljat da je za ne povjerovati... Na savjet veterinara i drugih (kao i neta), odlučila sam se ipak za menjeg patuljka. Uostalom, to je tako mala razlika u veličini... a za samo 3-4 cm eskiviram "brdo" nekih mogućih problema. Marlijeva sestrica je prava toyica. Gledajući je shvatila sam da ja ustvari i ne želim toya nego patuljka :). Nekako mi je i Marley premali... tačno na granici. Ali porast će! Na slikama i preko skypa oni izgledaju stvarno veliki a uživo su ustvari totalne minijature... Evo i par sličica koje smo napravili još kod odgajivača. Predivni ljudi i isto takvi i njihovi psi... A sada borba :). Imamo puno toga da učimo zajedno :).

Odlican izbor, jako dobar uzgaivac, a pre svega jako dobar covek :) Prenesite mu pozdrave i od nas.
Sve najbolje s novim deckom :)

387225_267409229961236_100000764821390_688565_847146876_n.jpg

Inace u medjuvremenu je moj Leo opet postao tata :) Devojka nam je iz Negotina, pa su nam i bebe naravno tamo:)
G-sin Savo, postali smo "baba i deda" ;))

Poslednja izmena:
Gagasf, orodismo se mi.
Al to vaspitacica Jadranka iz Negotina dolazila kod vas u "goste"?:D
Kakva je mama? Nisam je video od kad je otisla.

Poslednja izmena:
Gagasf, orodismo se mi.
Al to vaspitacica Jadranka iz Negotina dolazila kod vas u "goste"?:D
Kakva je mama? Nisam je video od kad je otisla.

Jeste Savo, ona nam je snajka :)
Boga mi, nije ona kod nas, nego mi kod nje. Mom Leu ne smeta nista pa ni razdaljina od preko 300km da bi bio dobar ;)
Imamo decaka i devojcicu, male, debele i napredne. Milica je jako dobra mama i kako joj je prvi put, jako lepo se ostenila.

Nije mi jasno kako ih dobijaju planskim parenjem? Jedino da medjusobno pare visebojne pudle, pa sta ispadne.
Mislim da ovo stene ima jasne boje (4 boja, crnu, sivu, aprikot i belu) i sa su boje relativno simetricne.:lol:
Mi smo ga dobili slucajno i nemam predstavu kako je dobijeno. Mislim da u sledecih 500 steneta ovakvo nece ispasti.
Pudlama je dozvoljeno da se pare raznih boja ali ovo je neka genetska mutacija.:(

Savo, pare dva fantoma ili fantoma sa aprikotom i onda je sasvim jasno šta će da "ispadne".
To su dvobojni psi, na to sam mislila kada sam rekla "jasne boje". A vaše štene je bez dileme jedan slatkiš.

Ljiljo, Vaši štenci su prelepi, da li mi možete reći koliko su stari i koja bi bila cena ženskog šteneta? Do sada sam imala mađarske pulije, i još uvek imam jednu predivnu ženkicu koja živi sa mojim roditeljima, ali obzirom da sam se preselila u stan, želela bih sada manjeg psa i to aprikot ili crnu toy pudlu.

Hvala unapred :)

Ženkicu imam jednu belu, a iz drugog legla, jednog aprikot dečkića.

Mi smo bili :) I dobili RCACIB. Pobedila nas je duplo starija kujica koja je inace i aktuelni Eu pobednik :) Inace smo dobili "zamerku" da je Ena previse temperamentna. Izvela sam je na BG izlozbu iz razloga vezbe, jer nije htela da hoda u ringu i eto uspeli smo..................sad letimo ;)) (Jos kada bi mi neko objasnio kako pudla moze biti pretemperamentna, kud bi mi kraj bio :D )
Inace, vec na predhodnoj izlozbi u Debeljaci Papagena je zavrsila, tj. stekla uzslov za zrelog CH Srbije, pored mladog koji je vec imala, pa nam je sada zvanicno Ch 4 zemlje :)
Zavrsih s hvaljenjem ;)

Kao prvo jedan veliki pozdrav za sve vas sa foruma. A i da vam se predstavimo: imamo crnu patuljastu pudlu Unu, koja vise nije kucni ljubimac ustvari sad mislim da to nikad nije ni bila.... ona nam je clan porodice i sve sto se radi jednostavno ne moze bez nje. Naime ja sam odrasla sa psima i bilo mi je vise nego zao da moje dve cerkice Ljiljana(8) i Ana (4) rastu bez te ljubavi. Zivimo u stanu tako da je izbor pasmine pao na jedinu savrsenu rasu za stan: PUDLU. Moja majka je odlucila da sve nas obraduje i za Ljiskin rodjenran smo dobili malo crno klupce. Decijoj, a i mojoj sreci nije bilo kraja. Una ce za koji dan napuniti godinu dana. A za ovih 10-tak meseci koliko je sa nama svima se uvukla pod kozu pa cak i mom suprugu koji je bio kategorican da bilo kom psu nije mesto u stanu (a sad spava pored njega) a i celom komsiluku je miljenica. Inace moja mladja cerkica Ana nije pricala do pune tri godine. Sa Uninim dolaskom je poceo i njen razvoj govora koji je do tada bio samo >mama, tata, baba< sad zna sve da prica osim slova R i L. Tako da Uni sledi jedno ogromno HVALA i za to. Zaista ne znam koko smo sve ove godine mogli da zivimo bez ovakve ljubavi. Vec neko vreme razmisljamo da Uni nabavimo druga za igru a sada smo sigurni da ce to biti neko poput Marlija.
Cornellia savet za tebe uzivaj svaki dan u tvom malom krznenom zlatu jer njegovu ljubav nista ne moze da zameni

Htela bih da kupim stene crne patuljaste pudle (zenkicu). Da li moze pomoc, kojim odgajivacnicama da se obratim. Po oglasima ni ne zelim da gledam, posto znam da se tu prodaje sve i svasta.

Izgubljena bela pudla stara sedam meseci u Sumaricama u Kragujevcu. Odaziva se na ime Meda, ima crvenu ogrlicu. Broj cipa je 688050000481410
Telefon 064/22-56-005
063/814-814-9

Prilozi

• 290286_2131059927387_1572680859_536605164_1559403837_o.jpg
    290286_2131059927387_1572680859_536605164_1559403837_o.jpg
    40,2 KB · Pregleda: 25
Poslednja izmena:
Dobar dan , Lamby je konacno sazreo za parenje i sada mu zvanicno trazimo devojku (naravno on i dalje po parku juri za zenkama makar duplo vecim od njega ;) ) On je patuljasta pudla i zivimo malo u Novom Sadu malo u Beogradu, dovela sam ga da studira sa mnom;)
Naravno i svi koji zele da se druze mogu se javiti , jer se moj Lamby najlepse igra sa pudlama, a i kako ne bi kada su divne :D

Poslednja izmena od moderatora:

Back