PUDLE

Štenci su Vam preslatki ali ja tražim TOY-a dečkića tamni aprikot ili čokoladne boje. Hvala na ponudi u svakom slučaju :)

Cornella, što se mene tiče ovo je bilo samo pretstavljsnje mojih kuca jer sam konačno " skontala " kako mogu na lakši način da postavim sličice.Sada kada sam ( otkrila Ameriku ) biće toga još.
A štenad nudim preko oglasa i na preporuku.Tebi od srca želim da pronađeš tog čokoladnog dečkića i da nam ga svima ovde pretstaviš.

mališani 023.jpg
mališani 026.jpg
fotografija0064_001.jpg
nove slike 007.jpg

Ovo su neke starije slike naših beba:heart: i one su već godinu - dve u novim domovima.Ovom prilikom ih :bye: i ljubim.

Evo necega sto se retko vidja u svetu a kamoli kod nas. Ne znam kako ali dobili smo stene visebojne pudle. Srebrna patuljasta pudla Lili vlasnistvo Jelene Ristic iz Cuprije, parena je sa mojim belim muzijakom i okotila 3 steneta.Dva bela i jedno sareno. Osvova je crna, njuskica siva ,noge aprikot a ispod repa, spod usiju i na grudima belo.
Muzijacic je star 3 meseca.
PA130678.jpg
PA130674.jpg
PA130680.jpg
PA130681.jpg

Sad smo u nedoumici da li da ga prodamo ili da ga ostavimo za nas. Jedini problem je sto je muzijak a vec imamo dva pa ne znam kako ce se ponasati kad porastu. Ovakvu boju ne priznaje FCI ali ovakve kombinacije se dobijaju u promilima. Ne verujem da ce nam to uspeti u sledecih 10 godina.

Poslednja izmena:
Za kućnog ljubimca je premeden.:) i vrlo interesantan.Ali obzirom da ti imaš bele kvalitetne patuljke i jednog sivog, ja bih se njih i držala.Ovaj mališa je stvarno presladak i neka ide kao kućni ljubimac.:ok::bye:

A sta cemo sa aptikot nogama (i prednjim i zadnjim)?

Izbledece-pobelece, ti Ljiljo znas jer imas bele pudle da se malo koja rodi bela kao sneg, vec je vecina krem-apriko, a kasnije budu bele :)
Inace Savo, ako vec imas dva muzjaka koja se slazu, nema razloga da u copor ne prime i treceg. Odluka je samo na Vama hocete li ga otudjiti ili ne. Uostalom, neka ostane negde u komsiluku ili na ugovor, s dvojnim vlasnistvom:) Jer je kombinacija veoma interesantna :)

Odakle tebi to da se oba muzijaka slazu:dontunderstand:
Samo ja znam kako je sa njima kad je neka zenka u teranju :dash:
A kod mene se to (hvala bogu) cesto desava:mrgreen:

Poslednja izmena:
OOO, izvine g-dine Savo ako sam Vas pogresno razumela, s obzirom da sama izjava da imate dva muzjaka nigde ne ukljucuje da su se poklali, vec dapace, da se slazu, cim su oba ziva...
Tako da ni ja :dontunderstand: cemu takva reakcija!
Inace u stanu imam i muzjaka i zenku pa odlicno, pored svih ostalih koji imaju identcan slucaj znam kako to izgleda jako dobro! A vi imate kucu, dvoriste, i verovatno dodatne prostorije tako da ni to nije kod Vas tako drastican problem...

OOO, izvine g-dine Savo ako sam Vas pogresno razumela, s obzirom da sama izjava da imate dva muzjaka nigde ne ukljucuje da su se poklali, vec dapace, da se slazu, cim su oba ziva...
Tako da ni ja :dontunderstand: cemu takva reakcija!
Inace u stanu imam i muzjaka i zenku pa odlicno, pored svih ostalih koji imaju identcan slucaj znam kako to izgleda jako dobro! A vi imate kucu, dvoriste, i verovatno dodatne prostorije tako da ni to nije kod Vas tako drastican problem...

Izvini ako si se nasla prozvana. Salio sam se ali izgleda nisam dobro postavio slicice pa je ispalo malo bez veze .:rumenko:

Da li je moguće da se samo kod mene nešto događa?:) Ili ja imam previše vremena :rumenko:

Prilozi

• naj novije 014.jpg
    naj novije 014.jpg
    30,1 KB · Pregleda: 27
  • naj novije 041.jpg
    naj novije 041.jpg
    26,2 KB · Pregleda: 23
  • naj novije 053.jpg
    naj novije 053.jpg
    25 KB · Pregleda: 26
  • naj novije 067.jpg
    naj novije 067.jpg
    24,4 KB · Pregleda: 28
Savo ovo šareno štene je baš slatko, eh kad bih imala prostora, ja bih ga baš uzela. Inače u Evropi ih ima dosta ali su (naravno) dobijeni iz planskih parenja i boje su jasnije. U Americi ih zovu "phanom poodle" pa koga interesuje može da izgugla.

Savo ovo šareno štene je baš slatko, eh kad bih imala prostora, ja bih ga baš uzela. Inače u Evropi ih ima dosta ali su (naravno) dobijeni iz planskih parenja i boje su jasnije. U Americi ih zovu "phanom poodle" pa koga interesuje može da izgugla.

Nije mi jasno kako ih dobijaju planskim parenjem? Jedino da medjusobno pare visebojne pudle, pa sta ispadne.
Mislim da ovo stene ima jasne boje (4 boja, crnu, sivu, aprikot i belu) i sa su boje relativno simetricne.:lol:
Mi smo ga dobili slucajno i nemam predstavu kako je dobijeno. Mislim da u sledecih 500 steneta ovakvo nece ispasti.
Pudlama je dozvoljeno da se pare raznih boja ali ovo je neka genetska mutacija.:(

Prilozi

• PA130667.jpg
    PA130667.jpg
    43,4 KB · Pregleda: 22
  • PA130677.jpg
    PA130677.jpg
    24,6 KB · Pregleda: 22
Ljiljo, Vaši štenci su prelepi, da li mi možete reći koliko su stari i koja bi bila cena ženskog šteneta? Do sada sam imala mađarske pulije, i još uvek imam jednu predivnu ženkicu koja živi sa mojim roditeljima, ali obzirom da sam se preselila u stan, želela bih sada manjeg psa i to aprikot ili crnu toy pudlu.

Hvala unapred :)

Ljiljo, Vaši štenci su prelepi, da li mi možete reći koliko su stari i koja bi bila cena ženskog šteneta? Do sada sam imala mađarske pulije, i još uvek imam jednu predivnu ženkicu koja živi sa mojim roditeljima, ali obzirom da sam se preselila u stan, želela bih sada manjeg psa i to aprikot ili crnu toy pudlu.

Hvala unapred :)

Drago mi je da Vam se dopadaju moje pudle.O ostalom je bolje preko pp.

Evo ja sam konačno kupila svoje kuče... Marley! Tačno onakav kakvog sam zamišljala. Predivan je. Ima divan karakter. Nježan i umiljat da je za ne povjerovati... Na savjet veterinara i drugih (kao i neta), odlučila sam se ipak za menjeg patuljka. Uostalom, to je tako mala razlika u veličini... a za samo 3-4 cm eskiviram "brdo" nekih mogućih problema. Marlijeva sestrica je prava toyica. Gledajući je shvatila sam da ja ustvari i ne želim toya nego patuljka :). Nekako mi je i Marley premali... tačno na granici. Ali porast će! Na slikama i preko skypa oni izgledaju stvarno veliki a uživo su ustvari totalne minijature... Evo i par sličica koje smo napravili još kod odgajivača. Predivni ljudi i isto takvi i njihovi psi... A sada borba :). Imamo puno toga da učimo zajedno :).

http://img715.imageshack.us/img715/5589/37968629894719013338010.jpg
http://img831.imageshack.us/img831/8155/37424929894784346664810.jpg
http://img194.imageshack.us/img194/6163/29882529894872346656010.jpg

Poslednja izmena:

Back