rajkox
Početnik
- Poruka
- 46
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al ovo Tobi ima podgrizac? Na ovoj slici deluje kao da mu se vide donji zubi a to je moguce samo ako mu je donja vilica duza (takozvani podgrizac)?
al ovo Tobi ima podgrizac? Na ovoj slici deluje kao da mu se vide donji zubi a to je moguce samo ako mu je donja vilica duza (takozvani podgrizac)?
Dobrodoslica i od mene.
Kada su moje pudlice bile male, zurila sam da im sredim frizuru sto pre.
Sada? Ne bih tako zurila jer vise nikada nece imati takvu dlaku,meku a ipak je lako rascesljati. I vise nikada nece biti tako pufnasto-slatki.
Ako zelite,sigurno nije rano za sredjivanje a i na ovoj vrucini koja nas ceka, bice Vam kuca zahvalna na sisanju.![]()
Imamo jedan mali problem,tacnije to nije problem ali bih ja svakako da promenim ko dn jega.Ne znam kako da ga naucim da donese loptu kada mu je bacim,on je uzme i izaziva me da ga jurim? volela bih da ga nekako naucim,pokusaval sam na sve moguce nacine![]()
meco,
samo od psa zavisi kakvu ce dlaku imati, a i kao sto je opste poznato dlaka je izolator i cuva psa, kako od hladnoce, tako i od vrucine![]()
Novodosli, dobrodosli!!!![]()
jasnaok, sta rade bebane?
Puuuuuuunoza njih.
Uzivajte dok su kod Vas.