rajkox
Početnik
- Poruka
- 46
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al ovo Tobi ima podgrizac? Na ovoj slici deluje kao da mu se vide donji zubi a to je moguce samo ako mu je donja vilica duza (takozvani podgrizac)?

al ovo Tobi ima podgrizac? Na ovoj slici deluje kao da mu se vide donji zubi a to je moguce samo ako mu je donja vilica duza (takozvani podgrizac)?
Imam 4 meseca i samo par dana..

Dobrodoslica i od mene.
Kada su moje pudlice bile male, zurila sam da im sredim frizuru sto pre.
Sada? Ne bih tako zurila jer vise nikada nece imati takvu dlaku,meku a ipak je lako rascesljati. I vise nikada nece biti tako pufnasto-slatki.
Ako zelite,sigurno nije rano za sredjivanje a i na ovoj vrucini koja nas ceka, bice Vam kuca zahvalna na sisanju.![]()
da,josuvek imam onu bebcu dlaku..necu ga sisati nista posebno,idalje ce biti cupavac,ali ce mu dlaka biti kraca,i uredjena,ovako deluje malo divlje
))))) kako mi savetujete da ga naucim da mi vraca lotpu kada mu je bacim?umesto toga on me izaziva da ga jurim sa lotopm u usitma Imamo jedan mali problem,tacnije to nije problem ali bih ja svakako da promenim ko dn jega.Ne znam kako da ga naucim da donese loptu kada mu je bacim,on je uzme i izaziva me da ga jurim? volela bih da ga nekako naucim,pokusaval sam na sve moguce nacine![]()
meco,
samo od psa zavisi kakvu ce dlaku imati, a i kao sto je opste poznato dlaka je izolator i cuva psa, kako od hladnoce, tako i od vrucine![]()
Novodosli, dobrodosli!!!![]()

Moj Leo nikada nije hteo da trci za lopticom, ali nikada, uvek me je gledao kao da ne znam sta radim, kao da mu je ispod casti da trci za njom. Ma sta sam pokusavala, nikada ga to nije zanimalo, kao i vecina igracaka. On je g-din covek i zasto ja njemu to uopste bacam??!!
Inace Leo mi nikada nije bio ni alav na hranu i poslastice tako da ni nagrade i kazne nisu urodile ama bas nikakvim plodom.

jasnaok, sta rade bebane?
Puuuuuuunoza njih.
Uzivajte dok su kod Vas.
, a moje devojčice su tako nestrpljive da ih vide kako se igraju i trčkaju
sedim kod njih i uživam posmatrajući ih...
Za koji dan (kad malo budu stabilnije hodali) ću početi sa mlevenom junetinom...
.
hahah..inace,ove bebice su preslatke,mnogo mi se svidjaju sareni stenci