Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste porastao, neznamo samo kolko ce jos da raste, al veoma je blizu magicnih 35cm (mada ga nisam merio, nego onako na oko)![]()
![]()
![]()

Jeste porastao, neznamo samo kolko ce jos da raste, al veoma je blizu magicnih 35cm (mada ga nisam merio, nego onako na oko)![]()
![]()
![]()
Broj telefona zene koja je otvorila salon u NIshu imam...kome treba moze mi se javiti pp.-om. Stvarno ne znam da li je dozvoljeno reklamiranje, pa ga ne mogu objaviti ovako javno. Za zenu sam dobila preporuku od prijateljice koja je radila s njom. Rekla mi je da jako dobra, pazljiva, i da je kuce prosto obozavaju jer ima beskrajno strpljenje.
Hajde Mimis, sad reci sta da radim, dal da pisem kontakt javno i ubrzam proces, il da se drzim onoga sto napisah u predhodnoj recenici)

Mislim da je to jedino resenje...jedno od njih dvoje se mora odvesti u goste u tim najtezim danima.
Moja mala je trenutno u gostovanju. Odvela sam je kada je krenula da naskace na Lea, a njemu nije trebalo puno da bi i on mogao na nju.
Meco, najbolje mozes shvatiti kakav je haos nastao kada sam ja skocila jer sam pomislila da je "djavo odn`o shalu", a tek sam bila stavila toplomer da sebi izmerim temperaturu. Naravno on mi je ispao, ziva i staklo na sve strane, ovo dvoje ne zna se ko na kome, a ja ne znam kud pre... dal da sklanjam pse da ne pojedu zivu i izgaze staklo, a kud da ih odvajam, kad ne smeju zajedno..opsti haos!!
Posle toga je Endzi morala pod hitno u goste... Do neba hvala mojoj prijateljici sto je primila i sto joj jos uvek dosadjuje ...![]()
Sad se lako smejati, znam..sama sam imala vise scena haosa i bas zbog toga nisam sigurna da mogu, oni a i ja, pregrmeti jos jedno teranje na ovakav nacin.

... ali eto, deca mi nisu dala da ga brijem i sad se svaki put iznenadim kad ga vidim... Ovo moje malo dete (trogodišnje) sad ne ume da ih razlikuje, treba joj puno vremena, dok razmisli ko je ko...