Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva lepotica

Kod nas ima patuljastih beba od 10 dana, 2 crna decka, jedna crna i jedna bela curica! ponosni tata Misko je sad glavni u kraju a do juce je on bio beba!

Mali bepci

Cim pre slike
JEl cete uzeti neko?
Čestitke i od nas!!
Koliko je sada star Miško?
Jedna beba pripada tati

ma leeeeeep, ki upiiisaaT![]()

ocu da nabavim pudlu ali moram da znam dali je bolje da nabavim zenku ili musko?

ocu da nabavim pudlu ali moram da znam dali je bolje da nabavim zenku ili musko?

Look, moram ti reci da je to potpuno individualno, od zenke do zenke. Neke se ciste sve vreme, dok neke nisu bas "cistunice". Veruj mi imala sam priliku sve 3 nedelje da budem prisutna (jadni Leo je dobio nadimak Cipiripi jer je konstantno bio u drustvu kujice u teranju).
Kakogod, mrljice su prisutne, u kojoj meri, to je vec za pricu i nekako su mi zenke za nas "devojcice"![]()

ja imam mali problem sa Noom, u poslednje vreme slabije jede, pa ne znam jel to zbog vrucine?! Vet kaze da jeste, jer je jako zivahan, i da mu je nesto konkretnije, bio bi sav snuzden
... zanima me da li vase kuce imaju slabiji apetit leti. davas podsetim, Noa je toy i ima 4 meseca
pozzzzcao svimaja imam mali problem sa Noom, u poslednje vreme slabije jede, pa ne znam jel to zbog vrucine?! Vet kaze da jeste, jer je jako zivahan, i da mu je nesto konkretnije, bio bi sav snuzden
... zanima me da li vase kuce imaju slabiji apetit leti. davas podsetim, Noa je toy i ima 4 meseca
pozzzz

post sa balkan kinology
Moram da vas obavestim da sam kupio patuljastu pudlu od Dusana iz Zrenjanina. Prodao mi je zenku bele pudle staru 3 godine. Kad sam je odveo kod veterinara, jer je stalno cesala usi ispostavilo se da mi je prodao pudlu sa upalom uva.
Ne bi ni to bilo strasno da veterinar nije pogledao zube i po istrosenosti zuba, rekao mi, da je kuja stara izmadju 8 i 10 godina
I to sam nekako preziveo ali posle nekoliko dana ona poce da se trese i pade na zemlju. Ja brzo ovedo kuju kod veterinara a on mi rece da boluje od epilepsije.
Eto vidite sta sam kupio za 450 e od doticnog Dusana iz Zrenjanina koji osim pudli ima bar jos 5 rasa pasa na prodaju.
Cuvajte se!
![]()
cao svimaja imam mali problem sa Noom, u poslednje vreme slabije jede, pa ne znam jel to zbog vrucine?! Vet kaze da jeste, jer je jako zivahan, i da mu je nesto konkretnije, bio bi sav snuzden
pozzzz

Mi smo bili na Borskom jezeru. I Širli se tresla posle kupanja u jezeru, ali smo mi to rešavali istrčavanjem posle vode.