PUDLE

Shmrc, kako Vi imate lepe, lepe i lepe kuce, a ja čekam na moju srodnu dušu koja je tu negde možda i oko Vas!? Elem, dotična gospođa Vesna je trebala u petak, subotu ( 20.-21.08.) da me upozna sa aprikot muškom bebom, zbog koje sa jedva čekala da dođem sa odmora( jer mi je i slike slala - by phone).Kad ono eto: prvo je relkla da su u okotu bile dve ženke i dva mužjaka, a zatim da su tri ženke i jedan mužjak, te da sada ne prodaje ona, nego vlasnik oca malih kuca, i cena je oko 450e, jer je i vađenje rodovnika 50e???Kasnije je "vlasnik" pristao na 300e, i pristadoh i ja! I sada Vesna nit piše, nit se javlja! Hoću kucu!!! Help.......

Nemoj da te pale ti prevaranti. Rodovnik kosta 1400 dinara.
pozovi Sava035 i kupi lepu pudlu za male pare.:bye:

Ma, znam sve. Mislim da sam pročitala većinu foruma, ali iznenadi me žena.Ja sam inače vrlo odgovorna osoba, kad sam sve organizovala ( pet shop:prvi češalj,četku, šampon, voyager,flexy povodac, igtačke......)a ono nema moje kuce, ja ostadoh pod stresom!A ajde da vidim da li Sava035 ima aprikot muškića.Meni su oni najlepši!!! Hvala na savetu !!!

Rečeno, učinjeno.Čula sam se sa Savom035, kome šaljem velike pozdrave, i na žalost trenutno nema aprikot pudle, ali hvala mu na pametnim savetima!!! A, ako neko ima preporuku kome da se obratim, unapred sam zahvalna ( i super ste društvo u nevolji )!!!!

Ma ne. Vesna me ispalila ludački. Saša je za sada o.k. I, eto meni moga cuke još koliko sutra. Samo me je interesovalo da li neko od Vas ima bilo kakva iskustva sa dotičnim? Ali više ništa i nije bitno. Sutra !!!!!!!!

Ognjen 012.jpg

Evo ga i moj malac.Imamo nepuna dva meseca:heart: Provalila sam foru, pa ;im uspem da ga slikam, a da se ne mrda, [aljem;)

Prilozi

• Ognjen 010.jpg
    Ognjen 010.jpg
    41,9 KB · Pregleda: 41
  • Ognjen 011.jpg
    Ognjen 011.jpg
    33,1 KB · Pregleda: 43
jA imam patuljastu pudlu, staru 7 nedelja,bele boje,pa me zanima da li neko moze da me upozori na opasnosti i dok je beba,a i kad poraste,naravno ukoliko se razume!

Hajde, ako ti nije teshko iscitaj dosadasnje postove, znam da ima dosta, ali ako te stvarno zanimaju pudle, nece ti biti problem. Ako i dalje ima nesto shto te zanima, a nisi dobila odgovor na to pitanje-pitaj.
Pozdrav za novog clana:D

Back