_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Kiki voli konzerve Pedigree, ali nema bas dobru stolicu od njih pa dobije bas bas retko, kad je neka svecana prilika
A za granulama za macke je luda, to joj dam kad hranim jednu lokalnu macu samo po 2-3 granulice. Sta cu, ne mogu da odolim tom molecivom izgladnelom pogledu
E to je stav! Koji ja nemam
Sto vam je dobra ova slika, macka veca od Lea
Jel voli mace? Kiki ih obozava, steta sto nemam saglasnost ukucana da uzmemo i jednu macu
A za granulama za macke je luda, to joj dam kad hranim jednu lokalnu macu samo po 2-3 granulice. Sta cu, ne mogu da odolim tom molecivom izgladnelom pogleduali sada ga ponudim ujutro, pa poshto on to uredno izbegne, sacekaju ga uvece.
E to je stav! Koji ja nemam

Sto vam je dobra ova slika, macka veca od Lea

Jel voli mace? Kiki ih obozava, steta sto nemam saglasnost ukucana da uzmemo i jednu macu

Poslednja izmena:

A za kakanje ne važi ni kada je kod mene u sobi svaki put. Zaključak, nije baš dobro savladala gradivo.

Nešto je krenula da grize i ja je šljusnula, ona nije slušala , ja još jednom, uhvatila je za kožu na vratu i ona je počela tako krvnički da me ujeda.. Morala sam da je pustim, pa pošto nisam htela da bude njena zadnja ja opet krenem, ona još više.. Posle 5 minuta i dranja, i šljuskanja, sam na kraju morala da uzmem kožne rukavice, jer su mi ruke bile prepune ogrebotina, do krvi. E onda nije imala oružje pa se smirila. Strašno!
To ne bi smelo da se desi. Naravno, jos moze da se sredi ali da kidise na gazdu, to nije naivno. Sledeci put je zatvori posle agresije na bar pola sata da bude sama i udari je jace, da je zaboli. Rekla sam ja da to za kozu na vratu ne pomaze. Nema vise sljuski, sad batine i kaznjavanje. Budes li blaga docices u situaciju da strepis da li ce te ugristi kad joj nesto ne dozvolis il kad je sljusnes. 

i doneo Širlici jaknicu. Slikam sutra pa vam šaljem da vidite. Mada Širli baš i nije bila mnooogo dobra, samo malo 

Kiki nam se bash leeepo ponovila