Стари пароброд
Iskusan
- Poruka
- 5.571
Такође занимљиво, сви медији који су објавили вест, наводе као извор вести само инстаграм објаву овог Бабића, једног од учесника инцидента. Нигде да се огласи полиција, истражни органи, сведоци, било ко?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Такође занимљиво, сви медији који су објавили вест, наводе као извор вести само инстаграм објаву овог Бабића, једног од учесника инцидента. Нигде да се огласи полиција, истражни органи, сведоци, било ко?
Podržavam isključivo sebe, ali ti to ne razumeš jer imaš " viši cilj".Онако као кежуал @Casual Observer придружују се све 'забринути'
Па као .. гутали су сузавац .....
Немојте 'децо' ви да 'наседате' ..као што су 'нас зезнули'
...пропашће ти извоз за Аустрију ?
Не би ти подржавао вућића ..али мораш .. зарад деце
Кога заболе не знам, али кад се неко бави вијестима, онда овјављује вијести, а ово свакако јесте вијест. Пуцњава је увијек вијест. Тешко рањавање је увијек вијест. Зар не?Zato što obračun lokalnih krimosa nije baš vest za naslovnu, koga zabole?
A da, bitna je kad treba da se spinuje u korist SNSa...
Kako se skup ljudi bez formalnog članstva ograđuje od bilo koga?Studenti su se u startu ogradili od ovakvih ''vođa protesta''. Uporan pokušaj vladajuće garniture da ih prikažu kao deo opozicije preko režimskih medija, dovodi do ovakvog formiranja mišljenja.
Ne.Zar ti misliš da su besni samo glasači sns? Svakom normalnom je pun q da mu ulice blokora ko senseti da mu je dosadno.?
А ко је тај Бабић? Је л то онај с наплатне рампе?Такође занимљиво, сви медији који су објавили вест, наводе као извор вести само инстаграм објаву овог Бабића, једног од учесника инцидента. Нигде да се огласи полиција, истражни органи, сведоци, било ко?
Lepo, studentski plenum ima prava da se ogradi od koga god hoće. Šta tu nije jasno?Kako se skup ljudi bez formalnog članstva ograđuje od bilo koga?
Ja sam od osobe koja ima ikonu na avataru ocekivao da kaze ako ti udare samar okreni drugi obraz.Ко се мача лати, од мача и гине. Овај упуцани очито није био цвјећка.
Lagerta, studenti su se ogradili, zar situacija ne izmiče kontroli?
Nemoj mi imputirati ' uticaj režimskih medija' na fotmiranje mišljenja ili zaključak.
Imam dovoljno godina i životnog iskustva da mogu funkcionisati bez bilo čijeg uticaja.
Kolega, koleginica Duki Lu je sve objasnila.Zato što obračun lokalnih krimosa nije baš vest za naslovnu, koga zabole?
A da, bitna je kad treba da se spinuje u korist SNSa...
U malom sam mestu, svi se znamo i ne napadamo. Sad, kad vozim robu, idem na Pavlovića most. Bezbednije je. Dosad nisam morao da mislim kuda je bezbednije.Je l te napao neki student, negde, nekada, tokom ovih meseci protesta?
Znači i dalje ti je jedini problem što moraš duže da voziš robu, na tu bezbednost misliš ?U malom sam mestu, svi se znamo i ne napadamo. Sad, kad vozim robu, idem na Pavlovića most. Bezbednije je. Dosad nisam morao da mislim kuda je bezbednije.
Немој да је збуњујешKako se skup ljudi bez formalnog članstva ograđuje od bilo koga?
Ако ниси знао иста Особа је изјавила и за хватање мача и за окретање другог образа. Насиље нико не призива. Ово је очито неки мафијашки обрачун. Чему томе придавати значај?Ja sam od osobe koja ima ikonu na avataru ocekivao da kaze ako ti udare samar okreni drugi obraz.
mac ima dve ostrice.ne treba prizivati nasilje.
inace treba ostati hladne glave
Hvala DžekiНемој да је збуњујеш![]()
Problem je što takvi opet dođu, a kad nisu tu vrše uticaj preko svojih kolega iz NVO. Zar za studente ne važi pravilo da je organizator skupa dužan da obezbedi isti i da samom organizacijom/pozivanjem negde preuzima svih deo odgovornosti?Lepo, studentski plenum ima prava da se ogradi od koga god hoće. Šta tu nije jasno?
Не, неки локални лик из Оџака. Ако сам успео добро да схватим пуцњава се десила у његовом кафићу.А ко је тај Бабић? Је л то онај с наплатне рампе?
Ko koga?Немој да је збуњујеш![]()
Ја нисам Џеки ја сам Мага ко је Џеки?Hvala Džeki![]()
Ja mislim da ti patiš od fobije vezane za NVO i WOKEProblem je što takvi opet dođu, a kad nisu tu vrše uticaj preko svojih kolega iz NVO. Zar za studente ne važi pravilo da je organizator skupa dužan da obezbedi isti i da samom organizacijom/pozivanjem negde preuzima svih deo odgovornosti?
Koja je razlika između javnog skupa i recimo nekog koncerta? I na besplatnim koncertima je opet organizator odgovoran za sve.
Strela je odapetaVođa protesta u Odžacima upucao čoveka koji je branio opštinu
Autor: Euronews Srbija
Miša Miletić, vođa protesta u Odžacima, upucao je čoveka koji je branio opštinu. Miletić je sa dva hica u stomak upucao Bojana Mihajlovića kome se lekari bore za život.
Svemu je prethodila rasprava čiji je akter bio Branko Babić. Upravo je Miletić nakon ovog razgovora otišao kući, uzeo pištolj, vratio se u centar Odžaka i upucao Mihajlovića.
Povodom incidenta oglasio se i Branko Babić: "Dragi prijatelji, večeras je u Odžacima od strane vođe studentskih protesta ranjen moj prijatelj sa dva metka. Ovo je rat. I zapamtite - neće se završiti ovako", rekao je između ostalog Babić.
https://www.euronews.rs/srbija/poli...cima-upucao-coveka-koji-je-branio-ostinu/vest
Skraćenica od DžentlmenЈа нисам Џеки ја сам Мага ко је Џеки?
Čitaj prepustio bi vlast tvojoj partiji onako bez izbora. Zašto li DOS nije bio toliko pametan 2008. nego krenuli da biju i prebijaju sve redom?normalan covek na vlasti kada bi video ovakvu gomilu nakupljenog nezadovoljstva ljudi i besa pre svega zbog svega sta on i njegovi sa vlasti rade, sklonio bi se....ako mu je zaista stalo do drzave...ili pohapsio sve najblize saradnike kojima su ruke do grla u svakakvim sranjima. trece ne postoji.
vanredno stanje ili anarhija nikome nece doneti dobro. nato i rusi jos manje.
Prosto sam se uplašila kada sam videla da te nema na temiStrela je odapeta
SAMI STE ZASRALI