Muškarac u Domu zdravlja doktorku DAVIO golim rukama

Da li je?

• Da

glasova: 2 18,2%
  • Odavno

glasova: 8 72,7%
  • Definitivno

glasova: 2 18,2%
  • A 'el si to tek sad primetio?

glasova: 7 63,6%

• Ukupno glasova
    11

Majstor Života

Ističe se
Poruka
2.131
Gledam šta ima novo i sapletem se na naslov:

Muškarac u Domu zdravlja doktorku DAVIO golim rukama​

Sama vest je neopterećena detaljima dal dobra doktorka dobro il šta se desilo. Al znamo da davio, ni rukavice nije nazuo.
Sve više ovakvih bljuvotina, na stranu razni informorončići, šta sa svima ostalima nije u redu? Zna li ko.

Sama vest je neopterećena detaljima dal dobra doktorka dobro il šta se desilo. Al znamo da davio, ni rukavice nije nazuo.
Sve više ovakvih bljuvotina, na stranu razni informorončići, šta sa svima ostalima nije u redu? Zna li ko.
Ja бих новинара питао "Да ли би било разлике да је мушкарац докторку давио у рукавицама?"

Ko je ovo objavio i gde si se to sapleo, na kom portalu?

Шта ти није јасно - па то је све напујдано једно на друго ! конфронтирано класно друштво у Србији , спремни да гребу ако не могу да уједају безуби против свезубих и обрнуто

Ако у сукобу, последњи крезубосрбијанац убије последњег другосрбијанца, он ће се звати ВУчић !

Па њему су терет и његови и туђи - мало да нас разреди , да продише човек... :kafa:

Prava drama odigrala se prekjuče u Domu zdravlja na Novom Beogradu kada je jedan muškarac fizički nasrnuo na doktorku i počeo da je davi.

Navodi se da je muškarac napao doktorku zato što nije bio slobodan termin kod oftalmologa.

- Muškarac je nekoliko puta dolazio da zakaže termin kod oftalmologa, ali nije bilo slobodnih termina. Poslednji put kada je došao da se zakaže, medicinska sestra mu je rekao da ponovo nema ništa slobodno i uputila ga je da ode kod doktorke opšte prakse, pa da je pita šta se dešava i da li može nekako da se zakaže. On je potom otišao kod doktorke i rekao joj da su mu rekli da ona mora da mu da uput. Doktorka mu je odgovorila da nema nijedan slobodan termin i da sve što je bilo objavljeno popunilo se za 20 minuta - priča izvor "Blica".

Kancer se brzo širi.

konj%20youtube.jpg

Prava drama odigrala se prekjuče u Domu zdravlja na Novom Beogradu kada je jedan muškarac fizički nasrnuo na doktorku i počeo da je davi.

Navodi se da je muškarac napao doktorku zato što nije bio slobodan termin kod oftalmologa.

- Muškarac je nekoliko puta dolazio da zakaže termin kod oftalmologa, ali nije bilo slobodnih termina. Poslednji put kada je došao da se zakaže, medicinska sestra mu je rekao da ponovo nema ništa slobodno i uputila ga je da ode kod doktorke opšte prakse, pa da je pita šta se dešava i da li može nekako da se zakaže. On je potom otišao kod doktorke i rekao joj da su mu rekli da ona mora da mu da uput. Doktorka mu je odgovorila da nema nijedan slobodan termin i da sve što je bilo objavljeno popunilo se za 20 minuta - priča izvor "Blica".

Prekipelo čoveku

Pa majkumu, prekipelo .. I odma nasilje.
Pitanje da li je ovo tacno, bljuc svasta pise.

Sad se vest gradi, saznaćemo i kojom tehnikom davio (FOTO, VIDEO).
Kad je bio Ribnikar, čuo sam prvu vest da je bila neka pucnjava kod Ribnikara i neke rendom gluposti koje standardno idu uz vesti o pucnjavama. Zaključim da to verovatno kalirala neka pošiljka horsa pa drugari rešili da prodiskutuju o tome s dobavljačima, Vest precrtam u glavi kao nezanimljivu i krenem svojim poslom. Nešto oko podneva ili pre, nalazim se po dogovoru s nekim poznanicima. Gledam, svi nešto pokisli, bacam neku glupu foricu kolko da podignem atmosferu, gledaju me ko da sam se pretvorio u osmi putnik. Jedan me pita dal sam čuo za pucnjavu, odgovaram nešto u stilu - Nešto malo da, šta kažu, jel pao neki morončić za slobodu? Naravno da su skontali da nemam pojma o čemu je reč, a ja tek tad saznao šta se desilo i s čime se sprdao par sekundi ranije..
Siguran sam da su već kod prve vesti bar znali da je bilo u, a ne kod, i siguran sam da su namerno kitili prvu vest glupostima da ima šta da se razglaba dok im ne stigne konkretluk. Nešto stvarno nije u redu s novinarskom profesijom.

Mi imamo nekakav pogresan utisak da su novinari i glumci neki intelektualci, dok zapravo ni jedni ni drugi uopste NISU to. Jedni su PISKARALA, a drugi KLOVNOVI koji ceo zivot izvode TUDJA DELA/tekstove na nacin koji im KAZE NEKO DRUGI (reziser).

A jedini razlog za taj pogresan utisak je sto doticne likove VIDJAMO NA TV-u, pa oni ispadaju nekakvi umovi koji nam objasnjavaju ovo i ono.

Znaci nema sta da ocekujes OD PISKARALA!

Back