Пуцњава у Оџацима – рањени мушкарац оперисан у КЦВ, полиција трага за нападачем

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
О томе се може причати ако једног дана овој држави сване.
državi tj državnom aparatu je uvek svanulo ali narodu nikad niti će.
tebi da je stalo do naroda ti bi ostao u RS i glumatao neku pravdu.
koja si ti garancija da nekom Srbinu iz Srbije misliš dobro?

Lagerta, studenti su se ogradili, zar situacija ne izmiče kontroli?
Nemoj mi imputirati ' uticaj režimskih medija' na fotmiranje mišljenja ili zaključak.

Imam dovoljno godina i životnog iskustva da mogu funkcionisati bez bilo čijeg uticaja.
Koja situacija?
Dva mafijaša se pobiju, vi poraženog predstavite kao jadnog protivnika blokada, a pobednika kao gadnog vodju studentskih protesta i očekujete da vas neko podrži u tim lažima i patetičnim jadikovkama?
Zbog ovakvih bljuvotina ćete imati još više ljudi na ulicama, samo što ste i vi i vaš Vrhovni Ćaci suviše glupi da to shvatite.

Sale, mislim da su nas dovoljno razbili i da ne moramo i sami da se delimo više :(

Наравно да ми је стало и до нашег народа у Републици Српској. Ово је борба и за њих и за Србе на Космету и у Црној Гори и за све Србе у региону и шире.

Koja situacija?
Dva mafijaša se pobiju, vi poraženog predstavite kao jadnog protivnika blokada, a pobednika kao gadnog vodju studentskih protesta i očekujete da vas neko podrži u tim lažima i patetičnim jadikovkama?
Zbog ovakvih bljuvotina ćete imati još više ljudi na ulicama, samo što ste i vi i vaš Vrhovni Ćaci suviše glupi da to shvatite.
Oni imaju novac, lojaliste, batinase, clanove, klanove, placenike, zvucne topove, ćacijeA NAROD IMA SAMO JAJA...

Kažu ovi sa faksa da vi i oni niste ista sorta
odnosno da oni treba da dobiju platu jer rade administraciju
Šta ti je svet intelektualaca :(
Joj dušo moja, da li ti znaš uopšte šta ko radi u školi, na faksu i tako to ;) negde sam već pisala, povodom sreće i radosti pojedinih jer nismo dobili platu...

Ко се мача лати, од мача и гине. Овај упуцани очито није био цвјећка.
seti se 9 marta i konjanika policajca koji je mlatio ljude kao stoku a oni ga ubili, bas kao sto je tog dana ubijen i onaj decko, zanimljivo bas kod londona...oni imaju taj kult smrti kao svi satanisti vezan za lokacije... i sta je posle bilo? koja stradanja?

zato ako krene oruzje da govori, a to sluzbe jako dobro znaju bas kako su iscenirale sve strane 90tih da pocne veliki gradjanski rat, jer tu nema i nije bilo nevinih osim jadnog naroda na svim stranama koji je postradao zbog nekolicine umobolnika, onda jedan pucanj preraste u grmljavinu svacega a posle niko nece pitati ko je prvi pucao. ili zasto je pucao...ili ko mu je rekao da puca.

moj instikt mi kaze da ce vec brzo ako se nesto ne promeni, bice nova pucacina, a onda nek svi snimaju telefonim otvaranja sampanjca i kozaracko kolo po kuriru, informeru, pinku i rtsu...

Oni imaju novac, lojaliste, batinase, clanove, klanove, placenike, zvucne topove, ćacijeA NAROD IMA SAMO JAJA...
Ne samo jaja, i kamenje, a neki doduše i pištolje.

2AB1190C-03CB-4BBC-92D9-69C9C6B368C6.jpeg

Ако ниси знао иста Особа је изјавила и за хватање мача и за окретање другог образа. Насиље нико не призива. Ово је очито неки мафијашки обрачун. Чему томе придавати значај?
Znam naravno sta je Osoba pricala.
Mafijaski obracun koji se desio u nezgodnom trenutku i na vrlo nezgodnom mestu i pod nezgodnim okolnostima.
Vrlo mala iskra treba ovde da se upali vatra.
I nisam mislio na tebe da ostanes hladne glave nego na sve.

Joj dušo moja, da li ti znaš uopšte šta ko radi u školi, na faksu i tako to ;) negde sam već pisala, povodom sreće i radosti pojedinih jer nismo dobili platu...
Ne znam ja ko šta radi ima valjda ko o tome vodi računa ako ne računamo nenadležne guske koje ćoškare koja koleginica ima koliki fond a pogotovo dodatak na kilometražu
ja samo kažem šta je dekan poručio

Znam naravno sta je Osoba pricala.
Mafijaski obracun koji se desio u nezgodnom trenutku i na vrlo nezgodnom mestu i pod nezgodnim okolnostima.
Vrlo mala iskra treba ovde da se upali vatra.
I nisam mislio na tebe da ostanes hladne glave nego na sve.
Па не могу студенти ићи гасити искре. Студенти и генерално људи који протестују су се опредијелили за мирне протесте. То се прошлу суботу видјело.

Почело је са информацијом да је на протестима у Оџацима испред општине упуцан јадни слабашни и гладни чувар од стране једног од вођа студентских протеста да би дошли до тога да је мма борац упуцан у кафићу од свог познаника и да цела прича нема везе са протестима. Јел смо сигурни да се све одиграло у Оџацима? :mrgreen:

Кога заболе не знам, али кад се неко бави вијестима, онда овјављује вијести, а ово свакако јесте вијест. Пуцњава је увијек вијест. Тешко рањавање је увијек вијест. Зар не?
Ne za naslovnu stranu i hitnu objavu, pravi novinar prvo sakupi informacije pa objavi proverenu vest.

Informer i ostali SNS mediji jave ono što bi želeli da je istina.

Back