Пуцњава у Оџацима – рањени мушкарац оперисан у КЦВ, полиција трага за нападачем

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A šta misliš koliko ljudi je besno na drugu stranu? Garantujem mnogo više.
hajde nisi ti ekstrem ovde, ali ako se nesto vuce 4 meseca a vlast je uhvacena bezbroj puta u laganju i na sve moguce nacine pokusava da opstruira da je svako ko je protiv nje, ustasa i da ne nabrajam kakve bljuvotine prosipaju, a intenzitet gresaka im se toliko umnozio, sta mislis da jedino misle da moze da ih spase?

koristi mozak. i kazem, svi smo intimno znali da ce doci ovakav dan kada sve maske pre svega vlasti padaju. sta ce biti dalje niko ne zna, siguran sam ni u drzavi, a kamoli neko od nas. a kako ce se zavrsiti ja znam, jer kao sto rekoh ima izreka koja je hiljadu pita ponavljana gde god zelis da iza tiranina ostaju samo rusevine i groblja.

sad ocekujte da ce sve ovo ako se ne prekine, preuzeti gomila grupacija koja blage veze nemaju sa studenstskim protestima i na koje niko ne moze da utice, jer cak ni drzava nece znati koje i kakve sluzbe ce ovo koristiti za svoje ciljeve.

tako, neka nam je bog u pomoci ako se ne prizovu pameti oni koji imaju vlast a stalno dosoljavaju.

Evo kako izgleda nevini branitelj opštine kog je upucao taksista, inače otac lokalnog SNSovca.

img_1_1742682097358.jpg

normalan covek na vlasti kada bi video ovakvu gomilu nakupljenog nezadovoljstva ljudi i besa pre svega zbog svega sta on i njegovi sa vlasti rade, sklonio bi se....ako mu je zaista stalo do drzave...ili pohapsio sve najblize saradnike kojima su ruke do grla u svakakvim sranjima. trece ne postoji.

vanredno stanje ili anarhija nikome nece doneti dobro. nato i rusi jos manje.

Zar ti misliš da su besni samo glasači sns? Svakom normalnom je pun q da mu ulice blokora ko senseti da mu je dosadno.?
Jedini problem u životu su ti blokirane ulice? Sve ostalo je idealno? Jesi li razmišljao, šta ako ti se desi da te prebije neki sns dečko i niko ga ne optuži, na primer?

Jedan bivši i jedan sadašnji član SNS se posvađali oko plena i reketiranja, nastradao treći član SNS kao obezbeđenje ovog drugog, a vi bi mili Informeru jastrebovi da ubijate studente i uvodite Srbiju u građanski rat.
Nalet vas bilo.

Studenti su se u strartu ogradili od ovakvih ''vođa protesta''. Uporan pokušaj vladajuće garniture da ih prikažu kao deo opozicije preko režimskih medija, dovodi do ovakvog formiranja mišljenja.
Lagerta, studenti su se ogradili, zar situacija ne izmiče kontroli?
Nemoj mi imputirati ' uticaj režimskih medija' na fotmiranje mišljenja ili zaključak.

Imam dovoljno godina i životnog iskustva da mogu funkcionisati bez bilo čijeg uticaja.

setite se spanije i vojnog puca... jel znate koliko godina kasnije su se vukli repovi u drzavi zbog tog jednog dana i sta su ekstremni radikalni elementi, sto iz vojske, sto iz krimi miljea radili po spaniji, pljackali banke, ubijali koga stignu i slicno?

samo cu reci da je uvek najveca krivica onoga ko ima poluge moci...samo njega.

Lagerta, studenti su se ogradili, zar situacija ne izmiče kontroli?
Nemoj mi imputirati ' uticaj režimskih medija' na fotmiranje mišljenja ili zaključak.

Imam dovoljno godina i životnog iskustva da mogu funkcionisati bez bilo čijeg uticaja.
Situacija izmiče kontroli jer to i jeste cilj vladajuće garniture. Nisam mislila konrektno na tebe, već sam navela šta je plan pozicije i opozicije, da plasiraju priču o ''obojenoj revoluciji'' tako što će opozicija da ''glumi'' saradnike studenata. Ne znam jesi li pratila velike proteste, kada su studenti, redari, skinuli prsluke i prekinuli moguće nasilje? To ti nije dovoljan dokaz, što se tiče te dece?

Back