hajde nisi ti ekstrem ovde, ali ako se nesto vuce 4 meseca a vlast je uhvacena bezbroj puta u laganju i na sve moguce nacine pokusava da opstruira da je svako ko je protiv nje, ustasa i da ne nabrajam kakve bljuvotine prosipaju, a intenzitet gresaka im se toliko umnozio, sta mislis da jedino misle da moze da ih spase?A šta misliš koliko ljudi je besno na drugu stranu? Garantujem mnogo više.
koristi mozak. i kazem, svi smo intimno znali da ce doci ovakav dan kada sve maske pre svega vlasti padaju. sta ce biti dalje niko ne zna, siguran sam ni u drzavi, a kamoli neko od nas. a kako ce se zavrsiti ja znam, jer kao sto rekoh ima izreka koja je hiljadu pita ponavljana gde god zelis da iza tiranina ostaju samo rusevine i groblja.
sad ocekujte da ce sve ovo ako se ne prekine, preuzeti gomila grupacija koja blage veze nemaju sa studenstskim protestima i na koje niko ne moze da utice, jer cak ni drzava nece znati koje i kakve sluzbe ce ovo koristiti za svoje ciljeve.
tako, neka nam je bog u pomoci ako se ne prizovu pameti oni koji imaju vlast a stalno dosoljavaju.