Pucao na prostorije SNS-a i policiju: Uhapšen muškarac u Vrnjačkoj Banji

Casual Observer

Stara legenda
Poruka
83.818

Pucao na prostorije SNS-a i policiju: Uhapšen muškarac u Vrnjačkoj Banji​

69CC7060-7BAE-4EE4-86BD-6F05A77D291E.jpeg

Autor: Euronews Srbija

16/06/2025 @23:44
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske stanice Vrnjačka Banja, brzom i efikasnom intervencijom, uhapsili su I. M. (1989) iz Vrnjačke Banje, koji se sumnjiči da je večeras, oko 21.45 časova, u Ulici Beogradskoj u ovom mestu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja i oštetio izlog prostorija Srpske napredne stranke.

Po prijavi građana, policija je odmah stigla na lice gde su zatekli osumnjičenog, koji je, po dolasku policije, ispalio više projektila u njihovom pravcu pri čemu niko nije povređen.

U cilju zaustavljanja i savladavanja napadača, policijski službenik je, kao upozorenje, iz službenog pištolja ispalio više projektila u vazduh, nakon čega su policijski službenici fizičkom snagom savladali i uhapsili I.M.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog slučaja.

https://www.euronews.rs/srbija/aktu...anja-napad-na-sns-policija-intervenisala/vest

Za sada bez dobrog naslova…

Kad vec prozivas, bilo bi bolje da se osvrnes na sadasnjost (jer se proslost ne moze izmjeniti), pa da reagujes na planirani litijumski genocid u centru Srbije, ili tihi genocid na sjevernom Kosovu, ili proglasavanje studenata i pola populacije nacistima i ustasama od jedne hrvatice i homoseksulaca u vrhu vlasti.

U međuvremenu, Naim Leo Beširi za Vidovdan najavljuje reprizu slavlja, kao povodom izručenja Miloševića Hagu.

Pogledajte prilog 1743461
Zar ti ne bi s uživancijom isporučio Vučića Naimu?
Dok ga odvode on vrišti: Ne dajte me, braćo, šta sam vam skrivio? A mi mu kažemo: Pobedio si 5:0!

Kako bi to lepo bilo da se doživi. Lepše od isporuke Slobe Hagu!

Pucao na prostorije SNS-a i policiju: Uhapšen muškarac u Vrnjačkoj Banji​

Pogledajte prilog 1743460
Autor: Euronews Srbija

16/06/2025 @23:44
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske stanice Vrnjačka Banja, brzom i efikasnom intervencijom, uhapsili su I. M. (1989) iz Vrnjačke Banje, koji se sumnjiči da je večeras, oko 21.45 časova, u Ulici Beogradskoj u ovom mestu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja i oštetio izlog prostorija Srpske napredne stranke.

Po prijavi građana, policija je odmah stigla na lice gde su zatekli osumnjičenog, koji je, po dolasku policije, ispalio više projektila u njihovom pravcu pri čemu niko nije povređen.

U cilju zaustavljanja i savladavanja napadača, policijski službenik je, kao upozorenje, iz službenog pištolja ispalio više projektila u vazduh, nakon čega su policijski službenici fizičkom snagom savladali i uhapsili I.M.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog slučaja.

https://www.euronews.rs/srbija/aktu...anja-napad-na-sns-policija-intervenisala/vest

Za sada bez dobrog naslova…
Vučič i BIA inscenirali.

Zar ti ne bi s uživancijom isporučio Vučića Naimu?
Dok ga odvode on vrišti: Ne dajte me, braćo, šta sam vam skrivio? A mi mu kažemo: Pobedio si 5:0!

Kako bi to lepo bilo da se doživi. Lepše od isporuke Slobe Hagu!
mogao bi da iskoristi onu floskulu koju je iskoristio debeljko od pre neki dan kad su ga panduri posložili po asfaltu
da im kaže tiho
ja sam vaš

pa ovom nesretniku koga grli aco
tamo ispred rts-a u vreme studentske blokade

šta je on van dužnosti radio tamo pravo je pitanje
i što je samoinicijativno naleteo na koleginu pesnicu sa gvozdenim prstenjem, zaboravih kako se zove ono sranjce što se stavi na prste ako hoćeš da te neko zapamti kad si ga zveknuo

pa ovom nesretniku koga grli aco
tamo ispred rts-a u vreme studentske blokade

šta je on van dužnosti radio tamo pravo je pitanje
i što je samoinicijativno naleteo na koleginu pesnicu sa gvozdenim prstenjem, zaboravih kako se zove ono sranjce što se stavi na prste ako hoćeš da te neko zapamti kad si ga zveknuo
Ma stvarno? Odista? Nema ih i u civilu?

JEZIV SNIMAK: Blokader puca da ubije ljude iz SNS - dramatičan snimak iz Vrnjačke Banje!​

BLOKADER Ivan Mladenović (36) pucao je sinoć na prostorije Srpske napredne stranke i na policiju, a sada se pojavio snimak njegovog hapšenja.​

ЈЕЗИВ СНИМАК: Блокадер пуца да убије људе из СНС - драматичан снимак из Врњачке Бање (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Prema našim saznanjima, blokader je prvo pucao na stranačke prostorije, a potom je vatru otvorio i na policiju. Očigledno da je njegova namera bila, baš kao i svih blokadera da ubije ljude iz Srpske napredne stranke, a potom i organe reda.

Kod njega je u džepovima pronađena i dodatna municija. Snimak koji sledi je uznemirujuć jer je na njemu prikazano kako blokader puca iz vatrenog oružja na stranačke prostorije i policiju:

https://www.novosti.rs/vesti/politi...de-sns-dramatican-snimak-vrnjacke-banje-video

auuuu kakva frka

sta cemo sad?

Лоша режија, иде улицом у касним сатима и шенлучи а на стотинак метара чека полицијска патрола, када је дошао до њих као савладали га. Сниматељ трчи и виче полако а савладани се смеши. Мени то смрди на јако лошу режију СНСа.

Back