Pubicna kost smeta pri seksu

• Začetnik teme Začetnik teme bla_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da docaram malo za one sto misle da sve znaju :) dakle ovo sto je obelezeno sa E, je koska, i da moze se osetiti pri ulazu u vaginu, ne znam kako ali moze, jednostavno postoji u pozadini ulaza ta koska i zulja, al jos nisam cula da se to nekom desilo

_53022d86_13d85ffda7d__8000_00000305.jpg

problem je kad sam ja gore i kad ja kontrolisem i onda nemam osecaj kad ga udaram, jer i bilo kakav mali pokret ga povredi jer je stvarno tvrdo, ja probam sa prstom i mene povredi, ovako se on snalazi, al kad sam gore je najveci problem, i da jesam jako jako mrsava, i izgleda imam uzak ulaz bas zbog te koske

problem je kad sam ja gore i kad ja kontrolisem i onda nemam osecaj kad ga udaram, jer i bilo kakav mali pokret ga povredi jer je stvarno tvrdo, ja probam sa prstom i mene povredi, ovako se on snalazi, al kad sam gore je najveci problem, i da jesam jako jako mrsava, i izgleda imam uzak ulaz bas zbog te koske

Ugoji se jedi :lol:

Da sad shvatam, kad si na njemu tvoje koske se razmaknu ili rasire i on ne oseca bol :) Kada skupis noge ili doggy :rumenko: boli ga zar ne ? :flert:

pa ne oseti ni on odmah od uzbuđenja, ali na kraju zavrsi sa modricom koju sam mu napravila. Moracu kod ginekologa da pitam, mada mi do sada na pregledima nista nisu pomenuli

- - - - - - - - - -

ne, boli uglavnom samo kad sam ja gore :)

meni nije jasno samo kako svi nemaju tu kost, na ulazu je i u pozadini stidnih usana i ulaza i oseća se iza ulaza

Poslednja izmena:
pa ne oseti ni on odmah od uzbuđenja, ali na kraju zavrsi sa modricom koju sam mu napravila. Moracu kod ginekologa da pitam, mada mi do sada na pregledima nista nisu pomenuli

- - - - - - - - - -

ne, boli uglavnom samo kad sam ja gore :)

meni nije jasno samo kako svi nemaju tu kost, na ulazu je i u pozadini stidnih usana i ulaza i oseća se iza ulaza

hahaha ybg zeli te :per: i ne misli na posledice nego na zadovoljstvo :lol:

To je to, kad si gore, tvoje kosti su rasirene zbog njegovog tela na kom sedis :rumenka:

Retkost :aha: i kad guras prste boli te ? :)

Kad bi imao sliku ...

Kakvi napaljenici ovde :D nit mu je mali, nit 30cm, nit ja trolujem, al izgleda imam visak kost ili nepravilnu konstituciju, al i ja nasla mesto gde cu da pitam :)
Nije neg ti nemash pojma o objashnjavanju lutko... Njemu jeste mali ako mu se kod tolikog zakutzavanja sudara neshta sa tvojom pjubikal boun. Da ima vel'ki, ti bi sama bezhala pred glavitjem koji ti pomera maer'tzo nagore. Imali smo imi taki situlac'ja al to samo ondak kat maletzka skupi rabros da ga primi dokraja...
uopste nema veze sa duzinom jer je kost na pocetku ulaza, dakle gde je ulaz pa okolo njega se oseća kost, dakle potpuno na pocetku
Ovo ko matoroj babi kad je shtap visok, pa joj deda rekne: "Ocetju ga malo dole", a ona rekne "nesmeta on men dole, neg gore, tam mi je visok" :roll:

Pa naravno da mu pjubikal boun smeta gore, al to je zato shto je losh bachye.
Da docaram malo za one sto misle da sve znaju :) dakle ovo sto je obelezeno sa E, je koska, i da moze se osetiti pri ulazu u vaginu, ne znam kako ali moze, jednostavno postoji u pozadini ulaza ta koska i zulja, al jos nisam cula da se to nekom desilo

Pogledajte prilog 341456
Poobeechna kos i jeste tam gde jeste, zato se i dlake iz te oblasti zovu poobeechne.
Vid vako: moja maletzka se sve do poragjanja nije mogla rashir'ti i bila je jako mrshava, al znali smo oboje kak treba rajti poso.

Jel se nekom desilo da partneru smeta vasa pubicna kost, da mu povredi penis pri sexu. Mrsava sam pa je mozda zato, cesto zavrsi u modricama jer se stalno udara u nju u nekim pozama :evil:

desilo mi se jednom,tačno se prstom napipa kost sa gornje strane na ulazu,kao da je preko nje samo koža...plus joj je vaginica bila nevjerovatno malecna..
osjetio sam i djokom,nije bilo toliko neprijatno i nisam ima nikakve modrice...plus djoko mi je šireg obima pa u početku nije bilo lako..
međutim kasnije kao da sam se navikao,nem pojma..

desilo mi se jednom,tačno se prstom napipa kost sa gornje strane na ulazu,kao da je preko nje samo koža..

e bas tako! Tako da ja u vagini zapravo imam i tu kost koja se oseća sa prednje strane iznutra, tako da nema sansi da ga ne povredi ikako , osim ako jako ne pazi i samo on kontrolise pokrete, jer ja ne mogu da imam osećaj kad ga povređujem njom, tako da ja moram da vrlo pazim na pokrete :/

Poslednja izmena:
e bas tako! Tako da ja u vagini zapravo imam i tu kost koja se oseća sa prednje strane iznutra, tako da nema sansi da ga ne povredi ikako , osim ako jako ne pazi i samo on kontrolise pokrete, jer ja ne mogu da imam osećaj kad ga povređujem njom, tako da ja moram da vrlo pazim na pokrete :/

ne poznajem anatomiju ljudskog tijela,ali pretpostavljam da ti je ta pubična kost "izbačena" malo više...
onaj ko se nije susreo sa tim teško može da shvati o čemu pričaš,ja sam to iskusio,i znaj da ima još takvih žena sa takvom građom,nisi sama..
nisam imao takve povrede kao taj tvoj,ali me prilično stezalo u početku,takav nekakav osjećaj..treba paziti da se ne ulazi pod oštrim uglom,kad sam tako radio nije bilo uopšte nikakvih problemčića...ali mislim da je taj tvoj već provalio tu tehniku...
uglavnom znaj da nisi jedina

Pa bas mi je bilo cudno jer jos nisam cula od nekog da ima isti problem, pa sam se pitala u cemu je stvar. Mora da je meni bas izbacena i bas usko zbog nje, ogromna je i bas se oseca, jer nikako ne mozemo da izvedemo pozu ja -gore, a da njega ne povredim, jer kad god se pomerim udara ga koska

Poslednja izmena:

Back