spavach
Poznat
- Poruka
- 8.580
razbit jaje, odvojiti zumance..staviti 2-3 zumanca u casu i natrpati secera pa fino izmuckati..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дај инстаграмOdgovorila sam u par postova sa instagrama koje sam objavila posle tog iskaza
Mislis da dvoje mora da dosade jedno drugom?
Posle ali dopiši meni..Ne potpuno ali svakako to ne moze dugo da bude vrhunski sex.
Pa naravno.. tri blage nemaju..U stvari zene nemaju pojma sta je dobar sex.
Ooo.. oa kako je ovo lepo rečeno.. u srž gađa..To je samo njihova percepcija sexa.
Koja ne mora biti racionalna.
Pa bravo! Ovo Droid napamet.. ko očenaš..Svaka zena ima svoje zelje.. svaka je drugacija i svaka zna sta zeli.
ma da, šta mi znamo šta nam prija
Kažem(o).Pa sto onda ne kazete?![]()
Telefoni su definitivno gluvi na ovom forumu..Tu i jeste problem. Gluvi telefoni.
Onda se sve svodi na lutriju.
Slucajno poklapanje.
Baš vala.. sve to bre obduvano, razmaženo, zahtevno i bahato..Ma vidi ti žena, kako su se uzjogunile...
A ima li boljeg mesta za odrastanje..pa ja odrasla na ljisu
Pica majstor..o kom majstoru je prica..zidar, vodoinstalater, tesar, bravar, mehanicar, elektricar i td..
Sta je majstor?
Zna šta treba MENI da radi.. bitna razlika. U početku je nešto kao dr opšte *ebačke prakse.. a onda se specijalizuje za mene..Zna sta treba da radi
.. ko puno prica malo radi.
Jok, on ne mora. Sudbina radi za njega..A ti ovde... radis?
A ja čitam svi bili pavijani.. repovi sa druge teme..Sa tri devojke, bili svi pijani
da vi matorke znate kako mladi j bu ne bi visile ovde
Jooooj odma' sam upala u trip ove teme.. izdržljivost.. pa onda ono bar sat vremena.. pa cistitis od koga se danima op(o)ravljam.. tako da neka hvala.. ne treba mi takvo tandaranje..vrhunski
Evo i ja se reklamiram pa ništa..Kako se ti reklamiraš po forumu, daje li to rezultate?![]()
nisi otkrila toplu voduNajbolja iskustva.. stalni partner.. seks svaki sledeći bolji od prethodnog.. kad smo se već dovoljno udaljili od onog samog početka veze i pametno iskoristili vreme da se temeljno pipnemo, njušnemo, štipnemo, ljubnemo, licnemo i gricnemo..
Ne znam da objasnim.. meni je tad osećaj da se kao nekako razlistam.... Taj muškarac učini da nisam više stegnuta, obazriva, nesigurna.. Seks je onda i uživanje, ali i igra i smeh i zajedništvo gde sam svakim danom sve opuštenija i ono.. totalno ja..
I sve više njegova..
'tedoh da napišem nešto, al' ne vredi.. kako sam pročitala ovo umešan.. jelte, muškarac.. samo sam dobila napad smeha.... spopala me nekakva sećanja na Priručnik i poglavlje Da li da mu glumim?
Ajde?
Pa da.. samo ti opali po generalizaciji.. Bliznakinje?
To bre sve tupavo i nemaštovito.. jer zaboga žan pjer tako kaže..
Evo ti žan, lovac probao i kaže ništa posebno.. znači batali generalizaciju..
Eto njega opet..
Poštovani mnogo*ebu,
to što je Vama vrh ne mora obavezno biti i nama.. Pustite nas obične smrtnike da i mi imamo svoje vrhove, one koji nas najbolje rade.. a Vi cepajte po mešanim trojkama i uživajte za svoj groš.
Unapred hvala.
Ehh.. šta ti je sudbina..![]()
uklapam se u prvu grupuPica majstor..
Taj vadi, stavlja, čeka da nadođe, pa da još malo naraste, onda mesi, razvlači, oblikuje, nabaca svašta nešto i zuuum.. u vruću rernu..
A kad bih ovako.. lupila iz glave, možda stolar ili kranista..
Zna šta treba MENI da radi.. bitna razlika. U početku je nešto kao dr opšte *ebačke prakse.. a onda se specijalizuje za mene..
Jok, on ne mora. Sudbina radi za njega..
A ja čitam svi bili pavijani.. repovi sa druge teme.... i umor..
Jooooj odma' sam upala u trip ove teme.. izdržljivost.. pa onda ono bar sat vremena.. pa cistitis od koga se danima op(o)ravljam.. tako da neka hvala.. ne treba mi takvo tandaranje..
Mladi momci su meni inače do 25te.. do 35te mlađi čovek.. od 35 do 50 (ovde čak malo i nategnuh granicu) zreli ljudi.. a od 50+ idu dedaći.. kriva strmoglavo pada u sunovrat..
Evo i ja se reklamiram pa ništa..
ups, grrrr, ček', stoj.. pa ovo moje je ipak antireklama..
Inače ništa mi tako efikasno ne ubija želju za seksom kao mj-čka krstarica..
![]()
samo cuti, ne filozofirajPica majstor..
Taj vadi, stavlja, čeka da nadođe, pa da još malo naraste, onda mesi, razvlači, oblikuje, nabaca svašta nešto i zuuum.. u vruću rernu..
Zna šta treba MENI da radi.. bitna razlika. U početku je nešto kao dr opšte *ebačke prakse.. a onda se specijalizuje za mene..
Jooooj odma' sam upala u trip ove teme.. izdržljivost.. pa onda ono bar sat vremena.. pa cistitis od koga se danima op(o)ravljam.. tako da neka hvala.. ne treba mi takvo tandaranje..
Mladi momci su meni inače do 25te.. do 35te mlađi čovek.. od 35 do 50 (ovde čak malo i nategnuh granicu) zreli ljudi.. a od 50+ idu dedaći.. kriva strmoglavo pada u sunovrat..
![]()
mlad sam po tvojim standardima a i jos sam pizza majstor, al ne ulizuj se , ja sam muzicar prvenstvoPica majstor..
![]()
Zar nisi ti pisao o tome kako si prevario devojku? Što se morala tiče, morao si.postoji nesto sto se zpve moral, ako volim devojku ne zanima me niko
lagao samZar nisi ti pisao o tome kako si prevario devojku? Što se morala tiče, morao si.
Bilo da si tada lagao ili sad, ko će ti nakon toga bilo šta verovati na forumu.lagao samta bivsa je krenulo da me poljubi, ja se izmakao, sro se morala tice morao sam xD
Svakoj zeni vise prija veca makina.Imao sam jednu sa muzem nikako nije mogla svrsavati.Sve se svodi na to da imas poveci aparat i da mozes da izdrzis bar sat vremena.![]()
Cak i da je bitno , ne nameravam da počnem da čitam .
Ko ne riskira ne profitiraCak i da je bitno , ne nameravam da počnem da čitam .
ne mora, bilo dosadno taj da bar de naprsvila pricaBilo da si tada lagao ili sad, ko će ti nakon toga bilo šta verovati na forumu.
sta je bio po struci? vodoinstalater, elektricar, automehanicar?Danas nije bilo daleko od toga
To je kad se ima sex sa majstorom
![]()