Pubicna kost smeta pri seksu

• Začetnik teme Začetnik teme bla_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel se nekom desilo da partneru smeta vasa pubicna kost, da mu povredi penis pri sexu. Mrsava sam pa je mozda zato, cesto zavrsi u modricama jer se stalno udara u nju u nekim pozama :evil:
jesi li probala da lezis na podu..
stavljajuci jastuke ispod gozze i opkoracucu ga nogama..msm da mu u ovoj pozi nece smetati .
lezis bocno dok ti je partner otpozadi ..noge na 90% step isto ce te poebe bez problema :)

...potrebno je malo da te razradi..

Jel se nekom desilo da partneru smeta vasa pubicna kost, da mu povredi penis pri sexu. Mrsava sam pa je mozda zato, cesto zavrsi u modricama jer se stalno udara u nju u nekim pozama :evil:

au snajka... pa nadji ti, prema svojim karakteristikama, nešto što se ipak vodi pod muško
i čivava se vodi pod ker al nije nemačka doga

samo ja sam uvek imao teroiju da malo kuče i krljavo muško samo šteta za kuću
jedu i prljaju kao stnadradni al slabo rade svoj posao - nit ono malo da sačuva kuću od lopova nit ovo nazovi muško da osvetla polnu funkciju

samo propas'

Poslednja izmena:
Teško da koska može da se razradi :) Hajde devojke ili momci koji ste napipavali, kažite mi gde je kod ostalih da kažem "normalnih" konstitucija ta koska kad se napipava sa strane vagine, može li uopšte da se napipa? jel prekrivena mesom i li je uopšte ne naslućujete? Samo ozbiljni odgovori :) Vi ostali budite duhoviti i prosipajte "perverzije" i mudrosti na drugom mestu :)

Teško da koska može da se razradi :) Hajde devojke ili momci koji ste napipavali, kažite mi gde je kod ostalih da kažem "normalnih" konstitucija ta koska kad se napipava sa strane vagine, može li uopšte da se napipa? jel prekrivena mesom i li je uopšte ne naslućujete? Samo ozbiljni odgovori :) Vi ostali budite duhoviti i prosipajte "perverzije" na drugom mestu :)
ne kosku..
konstrukciju,,:)

Back