A gde kod "normalnih" stoji ta koska? Ili je prekrivena mesom pa se ne oseca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se nekom desilo da partneru smeta vasa pubicna kost, da mu povredi penis pri sexu. Mrsava sam pa je mozda zato, cesto zavrsi u modricama jer se stalno udara u nju u nekim pozama![]()
Deckic, procitaj prvo pazljivo pre nego prospes nesto pametno :*
Zar je moguce da sam jedina ovde koja kroz vaginu moze da napipa kost? Nek se javi jos koja :/
jesi li probala da lezis na podu..Jel se nekom desilo da partneru smeta vasa pubicna kost, da mu povredi penis pri sexu. Mrsava sam pa je mozda zato, cesto zavrsi u modricama jer se stalno udara u nju u nekim pozama![]()
Jel se nekom desilo da partneru smeta vasa pubicna kost, da mu povredi penis pri sexu. Mrsava sam pa je mozda zato, cesto zavrsi u modricama jer se stalno udara u nju u nekim pozama![]()
ne kosku..Teško da koska može da se razradiHajde devojke ili momci koji ste napipavali, kažite mi gde je kod ostalih da kažem "normalnih" konstitucija ta koska kad se napipava sa strane vagine, može li uopšte da se napipa? jel prekrivena mesom i li je uopšte ne naslućujete? Samo ozbiljni odgovori
Vi ostali budite duhoviti i prosipajte "perverzije" na drugom mestu
![]()