carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
Ne,ne. daj, ne spominji fiziku, ne aludiraj na magnetne sile i flukseve, ni na orbitale ni na amplitudu, molim te ne, nee, ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razumem
Ne,ne. daj, ne spominji fiziku, ne aludiraj na magnetne sile i flukseve, ni na orbitale ni na amplitudu, molim te ne, nee, ne

zamisli samo tu silu, to trenje, kako je moguce da nas fizika svuda okruzuje, cak i u dozivljaju za koji mislimo da je najprijatniji....![]()

ti se bavis citanjem misli ?

ne, nego je samo prirodno perverzna...![]()
svaki dan samo na depilaciju mislis !boli je *bip* u *bip*!!! ti kao nisi perverted ?svaki dan samo na depilaciju mislis !

Ma, nije to nista...
Malo bacim pasulj , nekad, i tako. Ovojila sam turbo metlu na jednom takmicenju vradzbina u Titelu, al , stvarno, nije to nista![]()

ja jos uvek ne verujem....
oh... bez reci sam ostaotebi bi jedna sasvim odgovarala....![]()

nekad je dlaka bila simbol muskosti, danas je simbol odvratnosti, a s obzirom da sam ja covek sa starijim shvatanjima moj izgled je sasvim opravdan... sve profesorke se loze na moje dlakave ruke rawr![]()

turbo metlu ? ne! ovo nije istina! ja pricam sa osvajacem titelske turbo metle
joooooooooooj, o ovome cu dapisem na temu: "Moj zivotni dozivljaj"ja jos uvek ne verujem....
a, ti si tako skromnaoh... bez reci sam ostao
shhh, tiho! daxer moze da bude ljubomoran sto sam te ostavila bez reci i daha/
Mnogo je ljubomoran u poslednje vreme, ne mogu da odbranim ni slucajne prolaznike, a kamoli ovako otvorene udvarace, shh

depilacija bikini zone?![]()

shhh, tiho! daxer moze da bude ljubomoran sto sam te ostavila bez reci i daha/
Mnogo je ljubomoran u poslednje vreme, ne mogu da odbranim ni slucajne prolaznike, a kamoli ovako otvorene udvarace, shh
ah, ljubav, to je samo rec koju danas mnogo koiste :\ mora da je kul....
oh, oprosti ! znam, pohlepni forumasi vrebaju... a ti si njegova obecena ?
ako je ljubomoran, to je znak ljubaviah, ljubav, to je samo rec koju danas mnogo koiste :\ mora da je kul....

ma ja i turbo smo skolski drugari pa ce te delimo meni 2/3 njemu 1/3
![]()
@daxer
I ajvar ima sesnaest?!
sweet 16. To inace kaze moj decko
an I dooo anything for my sweet sixteen njegovim sigaret sreded glasom.

oh, oprosti ! znam, pohlepni forumasi vrebaju... a ti si njegova obecena ?
ako je ljubomoran, to je znak ljubaviah, ljubav, to je samo rec koju danas mnogo koiste :\ mora da je kul....
i mi nismo skolski drugari, ti si fenser ! XD hahaah i u fenserskom odeljenju sa fenserima koji slusaju fensi muziku i nose fensi frizure i misle da su fensi, a ustvari su fensi samo svojim fensi mamama i fensi drugoj deci koja su isto fensi, ali ustvari to samo oni misle da su fensi... bitna je poenta