Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jooooj kako te volem....nisam ja bir'o odeljenje....bolje i to nego da odemo k'o ovi iz trece 1 na kupusijadu i pobegnemo iz kafane i ne platimo racun.....:hahaha::hahaha::hahaha:

ahahahahahahh to Pajo Istina 100% kakvi pacenici ahhahahahahah
zato mi ko gospoda nas trojica, 3 porcije kupusa i pola kila pecenja jagnjeceg uz crveno vino...znam gorecu u paklu, hedonizam je greh

ja imam 17 ! ja sam mator :mrgreen:
Bili Ajdol, fensi cica koji je bio malo u fensi teretani i napucao ruke da mu budu fensi :P
salim se, nije on los... :p

'de los, si normalan. Kad ga vidim, da ti docaram tvojim jezikom, pobude mi se elektroni i neutroni u molekulu i svi iz sistema se automatki raspodele u p orbitale na hibridizovan nacin, bas onako kako treba da se rasporede.
I onda kazem daxeru, dobro ugasi svetlo. I on ugasi, a ja kazem, a moze jos samo malo mracnije

'de los, si normalan. Kad ga vidim, da ti docaram tvojim jezikom, pobude mi se elektroni i neutroni u molekulu i svi iz s se automatki raspodele u p orbitale na hibridizovan nacin, bas onako kako treba da se rasporede.
I onda kazem daxeru, dobro ugasi svetlo. I on ugasi, a ja kazem, a moze jos samo malo mracnije

zamolio bih te da mi ne objasnjavas tako slikovito, jer kad opisa situaciju, sjurila mi se krv tamo gde ne treba :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back