turbo_ajvar
Ističe se
- Poruka
- 2.818
Jeste kul, posebno u spavacoj sobi.
I kuhinjskom pultu
ljubav prema krevetu, ljubav prema hrani.... e za to znam !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kuhinjskom pultu
I kuhinjskom pultu

jooooj kako te volem....nisam ja bir'o odeljenje....bolje i to nego da odemo k'o ovi iz trece 1 na kupusijadu i pobegnemo iz kafane i ne platimo racun.....![]()
ja imam 17 ! ja sam mator
Bili Ajdol, fensi cica koji je bio malo u fensi teretani i napucao ruke da mu budu fensi
salim se, nije on los...![]()
ahahahahahahh to Pajo Istina 100% kakvi pacenici ahhahahahahah
zato mi ko gospoda nas trojica, 3 porcije kupusa i pola kila pecenja jagnjeceg uz crveno vino...znam gorecu u paklu, hedonizam je greh

'de los, si normalan. Kad ga vidim, da ti docaram tvojim jezikom, pobude mi se elektroni i neutroni u molekulu i svi iz sistema se automatki raspodele u p orbitale na hibridizovan nacin, bas onako kako treba da se rasporede.
I onda kazem daxeru, dobro ugasi svetlo. I on ugasi, a ja kazem, a moze jos samo malo mracnije
'de los, si normalan. Kad ga vidim, da ti docaram tvojim jezikom, pobude mi se elektroni i neutroni u molekulu i svi iz s se automatki raspodele u p orbitale na hibridizovan nacin, bas onako kako treba da se rasporede.
I onda kazem daxeru, dobro ugasi svetlo. I on ugasi, a ja kazem, a moze jos samo malo mracnije
zamolio bih te da mi ne objasnjavas tako slikovito, jer kad opisa situaciju, sjurila mi se krv tamo gde ne treba![]()
a na kredencu??![]()
bi hteo da to uradimo na kredencu ? Samo ne znam kako je moguce.bi hteo da to uradimo na kredencu ? Samo ne znam kako je moguce.
Ali moguce je u bracnom krevetu tvojih roditelja
Ili ves masini. dok radi centrifuga

u mozak? tamo ne treba valjda....a sve ostalo je zdravo za omladinu....xD
naravno, ne znam gde si ti misio, zamal da dobijem kap!
ljudi molim vas, ja imam fetis na stvari iz kuhinje i kupatila ...

pa ja sam i misl'o na mozak...jok na stvar koja pocinje sa k a zavrsava se na urac?!
krastavacurac ?
e, ne pominji mi cetkicu... dobicu kap
samo da konstatujem jednu stvar.... MI MNOGO KENJ.AMO.....
![]()
Izvini ajvar. necemo vise.
Ionako su to samo puste fantazije, daxera moze da uzbudi samo kartmen dok se igra rendzerom ili mozda, ali samo mozda "drugs are baaad , m'kay, drugs are bad"

Izvini ajvar. necemo vise.
Ionako su to samo puste fantazije, daxera moze da uzbudi samo kartmen dok se igra rendzerom ili mozda, ali samo mozda "drugs are baaad , m'kay, drugs are bad"
jer covek je veliki koliko moze da oprosti
xD oprosteno vam je ...jer covek je veliki koliko moze da oprosti
xD
ja misim da daXera pali o maj gad dej kiled keni!

aj laku noc i to rednopa rek'ooo sam
![]()
e, aj uzdravlje, bre, ne zamajavajte me, odoh da ucim...
evo vam pesmaaj laku noc i to redno