Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A, da. Sad te se secam.
Huh, opet me je izdalo fotografsko pamcenje, na trenutak. Ali , povecala sam rezoluciju
Ti si onaj sto je svojevremeno trazio reputaciju pvtim porukama,
secam se, secam se, kako je ono islo: iskam za reputaciju, dve dnevno, ako ne ispunite svoju obavezu, proklece vas klan Jehovinih svedoka, a ako ispunite, bicete primljeni na grupi seansu u nasem svinger klubu, molimo Vas da ispunite svoje obaveze, hvala ili tako nesto:huh:

hm... lici na mane :mrgreen:
ali razocaracu te, jer to nisam bio ja xD
znam, imam slicnih problema sa fotografskim pamcenjem, cesto me izda :lol:

oh, kako te samo nije sramota !!!!
koristis moju nezdravu pamet da bi izvukla korist! Kud ide ovaj svet??
(mada, daj tu reputaciju, pa dobijes i svinger zurku i koktel i sve :lol:)

sramotu sam izgubila u ruskom gulagu u kom sam provela devet godina i dva turska zatvora koja sam promenila za cetri i po godine.
Imam cvoruge po celom telu i glavi naravno, levo plucno krilo i nemam, to su mi uzeli u arin-karabanu, drugom pomenutom zatvoru,kao trebalo jdnom idzrimu, umro bi da mu nisam pozjamila, a ustvari prodali na crnoj berzi, znam,ja se razumem u te stvari, a sumnjam i na sifilis.
Jos oces onaj koktelic:neutral:

sramotu sam izgubila u ruskom gulagu u kom sam provela devet godina i dva turska zatvora koja sam promenila za cetri i po godine.
Imam cvoruge po celom telu i glavi naravno, levo plucno krilo i nemam, to su mi uzeli u arin-karabanu, drugom pomenutom zatvoru,kao trebalo jdnom idzrimu, umro bi da mu nisam pozjamila, a ustvari prodali na crnoj berzi, znam,ja se razumem u te stvari, a sumnjam i na sifilis.
Jos oces onaj koktelic:neutral:

pa dobro, ipak je to sarkazam koji se ne moze objasniti katabolickom pojavom pojacanog rada metabolizma... ipak, ako se uzme u obzir da je x > y sve je moguce, kajmak sarkazam nije isto sto i burek orgazam! zapamti ove reci, vodicete i u mraku i u nedostatku svetla...
mada, nemoj da se sekiras sad samo uzmes maticnu celiju i napravis bubreg, levo plucno krilo ili mozak, vazno je samo gledati sa druge strane sofistickog razmisljanja. ako me razumes :\

pa dobro, ipak je to sarkazam koji se ne moze objasniti katabolickom pojavom pojacanog rada metabolizma... ipak, ako se uzme u obzir da je x > y sve je moguce, kajmak orgazam nije isto sto i burek orgazam! zapamti ove reci, vodicete i u mraku i u nedostatku svetla...
mada, nemoj da se sekiras sad samo uzmes maticnu celiju i napravis bubreg, levo plucno krilo ili mozak, vazno je samo gledati sa druge strane sofistickog razmisljanja. ako me razumes :\
reklame...
vratio se moj idol....:worth::worth::worth::worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back