Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rumenka:
Ma, nije to nista...
Malo bacim pasulj , nekad, i tako. Ovojila sam turbo metlu na jednom takmicenju vradzbina u Titelu, al , stvarno, nije to nista:rumenka:

turbo metlu ? ne! ovo nije istina! ja pricam sa osvajacem titelske turbo metle :eek:
joooooooooooj, o ovome cu dapisem na temu: "Moj zivotni dozivljaj" :sad2: ja jos uvek ne verujem....
a, ti si tako skromna :rumenko: oh... bez reci sam ostao

turbo metlu ? ne! ovo nije istina! ja pricam sa osvajacem titelske turbo metle :eek:
joooooooooooj, o ovome cu dapisem na temu: "Moj zivotni dozivljaj" :sad2: ja jos uvek ne verujem....
a, ti si tako skromna :rumenko: oh... bez reci sam ostao

shhh, tiho! daxer moze da bude ljubomoran sto sam te ostavila bez reci i daha/
Mnogo je ljubomoran u poslednje vreme, ne mogu da odbranim ni slucajne prolaznike, a kamoli ovako otvorene udvarace, shh

shhh, tiho! daxer moze da bude ljubomoran sto sam te ostavila bez reci i daha/
Mnogo je ljubomoran u poslednje vreme, ne mogu da odbranim ni slucajne prolaznike, a kamoli ovako otvorene udvarace, shh

oh, oprosti ! znam, pohlepni forumasi vrebaju... a ti si njegova obecena ?
ako je ljubomoran, to je znak ljubavi :heart: ah, ljubav, to je samo rec koju danas mnogo koiste :\ mora da je kul....

ma ja i turbo smo skolski drugari pa ce te delimo meni 2/3 njemu 1/3
:per:

i mi nismo skolski drugari, ti si fenser ! XD hahaah i u fenserskom odeljenju sa fenserima koji slusaju fensi muziku i nose fensi frizure i misle da su fensi, a ustvari su fensi samo svojim fensi mamama i fensi drugoj deci koja su isto fensi, ali ustvari to samo oni misle da su fensi... bitna je poenta

i mi nismo skolski drugari, ti si fenser ! XD hahaah i u fenserskom odeljenju sa fenserima koji slusaju fensi muziku i nose fensi frizure i misle da su fensi, a ustvari su fensi samo svojim fensi mamama i fensi drugoj deci koja su isto fensi, ali ustvari to samo oni misle da su fensi... bitna je poenta

jooooj kako te volem....nisam ja bir'o odeljenje....bolje i to nego da odemo k'o ovi iz trece 1 na kupusijadu i pobegnemo iz kafane i ne platimo racun.....:hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back