daXer
Poznat
- Poruka
- 7.277
A pljujemo se,prijateljskiznam ja da deX nije tako mislio
ne bi ga bilo
![]()
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pljujemo se,prijateljskiznam ja da deX nije tako mislio
ne bi ga bilo
![]()
...
dodelicu , nisam ja na kraj srca.
al si ti garant u proslom zivotu bio neki prosjak, pa ti ostale karakteristike i u ovom. losa karma ili nesto, boga pitaj
cao hator
pre mislim da je to los uticaj marsa na veneru@daXeru
steta sto se ne zovem darko rundek :\
ne verujem u reinkarnaciju nazalostpre mislim da je to los uticaj marsa na veneru

ne verujem u reinkarnaciju nazalostpre mislim da je to los uticaj marsa na veneru

ma najjace da gledas u karte,pogotovu na exu uz moje drustvo....
![]()
ma ti si ga ugasio jos od onog:hahah nj,nj,nj, seri seri moj golube beli![]()

ja nista lose nisam misliood tvog fensi drustva samo gledam da se ogrebem koka kolu i nista vise![]()
mislio sam ja da ti pravim drustvo rundaviiii...da cepamo tablic...je.bem te u mozak
poprilicno si konfuzan kakve veze ima sto deremo sve redom u tablicu sa reinkarnacijom ?
pa posmatrano sa psihofilozofske strane ima....vidis ja sam bio pijan, tj psihicki mrtav, i tada sam se reinkarnirao u jednog savrsenog igraca tablica....kada sam se otreznio prethodna reinkarnacija je lipsala....i opet ostao ja...vidis li ti tu logiku u najmanjem detalju istine?
istina je tamo negde ciricu....
![]()
istina? hm... tako nepoznata rec, mora da je izumrla u ovome drustvu... sta ako ona i ne postoji ? misterija...
elem, slazem se sa tvojom konstatacijom i podrzavam je
kad smo vec kod istine ko ti predaje logiku? natasa?
ne , ne Natasa...
nego NAtasa Vasiljevic, eL ?

tooooooo je taj rad...
Decooo aristoteeeeel vam je biooo EL jedan....
da vidis trip dok sam kucao ovu recenicu iznad, stalno sam usporavao i ubrzavao u ritmu njenog govora....

kakva su to srca???
je li bre???

oh, ja znam da si ti ljubomoran, ali ne brini, ja sam ozenjen covek![]()
oh, ja znam da si ti ljubomoran, ali ne brini, ja sam ozenjen covek![]()

ti brakovi nisu dozvoljeni u nasoj zemlji ajvare :zev: