Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
A prekjuce mi je oko nateklo dok sam spavao, pa kad sam se probudio i pogledao u ogledao, stravio sam se od samog sebe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bikte tamo sam hodala kao zombi...a stari sav veseo setka....
"Kad se sad nisam slogirao..." XD
Djeta...nego sta...ima da samo na zelju!Ni mesa,ni tjestenine....samo zelje...XD
Kod mene je najveći rush što se Countera tiče bio u 8-om osnovne i prvom srednje, znači - odavno.![]()
A prekjuce mi je oko nateklo dok sam spavao, pa kad sam se probudio i pogledao u ogledao, stravio sam se od samog sebe![]()
sreco u nesreci.....
"Sine da nije propuh..."![]()
Nisam znala da se emitovalo bilo shta o njima...
A gledala sam neshto josh davno...secam se jedne emisije....
Neka to, no sam morao onakav da putujem za Kolasin, pa me je muka uhvatila kad su u voz poceli da se okrecu za mnom![]()
Bio je film.
Ah, Jim.
Samo ja sam zaspala posle 10 seks scene za 15 minuta. Previše je to horora za jedno veče.![]()
Markec nam se zacrvenia ki rajcica....
(markec)<-------
(ostala co)
Jadna ti, idi lijeci se, ako je to tebi horor![]()
Ne mogu da verujem da si.. ajao...
Nisam bila ozbiljna. Kuku.
Ali opet, 10 puta isto gledati... smori...
Jim.![]()
Gosn Markowac.Jao, Natasa, taj tvoj novi avatar je imao jedan lik sa kojim sam se jako dugo klao na pdf Politika, pa sam se zbunio, misleci da sam promasio pdf![]()
Shto bash Srbina?Jim MorrisonUh, da mi je naći takvog Srbina. Napunila bih 18 i udala se.
Msm da sam ga zapazila na politici, al' se nisam klala sa njim...Gosn Markowac.
I ja sam se sa njim klao na Automobilizmu, sve na nož.
Jedno vreme je imao Bilija na avataru.
Shto bash Srbina?Po USI-i imash kopija kol'ko ti volja...
Mada, vi znate da sam ja svog izabranika vetj pronashla i da josh jednog kazhem: venchanje je 28.06.2009. ceo forum je pozvan.![]()
Uh, da mi je naći takvog Srbina. Napunila bih 18 i udala se.
Meni se ne svidja taj vas za kog' biste se udale...ne zato sto nisam gay, jednostavno mislim da nije lep...![]()
Налазим да је диван.
Али овај на мом аватару је бољи.
Иво.![]()