...SlatkA malA
Primećen član
- Poruka
- 567
Kreptin predlog je bas,bas dobar 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znači da pojma nemaš.nego, ako mi je skor na kanteru trenutno 29/21 jel to znachi da sam dobar ili ne?![]()
To znači da pojma nemaš.
Moj burazer koji je mladji od tebe pere bre sve redom na tim serverima i sve mi nije jasno kako...![]()
To znači da pojma nemaš.
Moj burazer koji je mladji od tebe pere bre sve redom na tim serverima i sve mi nije jasno kako...![]()
Ja ne kapiram kako neko uopshte mozhe to da igra?a i mislio sam da nemam pojma
A provalio sam da mala deca nekako imaju mnogo vecu koncentraciju kad igraju igrice
ja razmishljam o 10 stvari istovremeno dok igram
Ja ne kapiram kako neko uopshte mozhe to da igra?
Meni bi dosadilo posle 2 minuta...
Дакле кренула си са припремама...
Ја из математике урадила једну област.![]()
:'(... Steta, you know how I feel...
Nije to to kad niste u paketu...
ja ne kapiram kako neko mozhe da slusha ex-yu rock![]()
Sad si nayeb'o![]()
Nisam znala da se emitovalo bilo shta o njima...O da... O da!
Jednoh rekoh, Krepto je gov*o, sad potvrđujem! -.-
Matke, mrtav si čo'ek.
E da, jel neko gledao Dorse sinoć na foksu?!
Hvala ti boze! Sta ima Markec!?
![]()
judi u BL nastupa LENNY KRAVITZ....I ovaj pisljivi grad postaje metropola.....XD
Evo trka tamo-vamo. Bio sam sa ''starijim'' bratom ( navodnici zato sto je isto kao dijete) u grad pa je sinuo 200 eura za Sony PSP
KOd tebe?
Kod mene.......maloprej san se vratil iz jednodnevne posjete BG-u...isla sa starim na sajam autica....Boga mu ljubim kad nisam zaspala....al isplatilo se....hihihi...iman new starke....
![]()
Ja tamo ne bi trepnuo
Stadoh juce na vagu, eee kad me tad nije srcka okinula, nece nikad. 95kg
Sad stroga dijeta![]()
Kod mene je najveći rush što se Countera tiče bio u 8-om osnovne i prvom srednje, znači - odavno.Kako im taj Kaunter ne dosadi vise, evo proslo je 9 godina odkad je izasao u promet i jos ga furaju po igraonicama i jos su serveri na net krcati.
Bitno je da sam ja pre nedelju dana po milioniti put dobio Drugi svetski rat i da sam pobio tačno 12845 Nemaca i 5368 Japanaca.a i mislio sam da nemam pojma
A provalio sam da mala deca nekako imaju mnogo vecu koncentraciju kad igraju igrice
ja razmishljam o 10 stvari istovremeno dok igram