<Tachkica>
Ističe se
- Poruka
- 2.396
+
=
Is enybady home?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Takodje...ja zbog serija samo uvece odgledam...![]()
ccc,kume kume,sta gledas od serija??
kako zena deca??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+
=
Is enybady home?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Takodje...ja zbog serija samo uvece odgledam...![]()

ccc,kume kume,sta gledas od serija??
kako zena deca??![]()

A ti?

Kako su kod tebe tvoji?

Ovde nastavljamo Jecooooooooooo.
Seranove(kad stignem), Seinfeld, u ponedeljak "Kalifornikacija"...nekad malo dosijeX...i tako...A ti?
Bolje ne mogu biti, zena isla u kupovinu, deca gledaju crtaceKako su kod tebe tvoji?
drugu ne znam,trecu nemam pojma,dosije me je smorio,Seranove sam prvi put gledala,tak da.......
ih ma kod mene cvetaju ruze,hehe,DaXica cuva decu,buhahahaha,sta mislis sto ga nema ovoliko dugo.......jadan on,ljubi ga majka.......xDD
![]()
drugu ne znam,trecu nemam pojma,dosije me je smorio,Seranove sam prvi put gledala,tak da.......
ih ma kod mene cvetaju ruze,hehe,DaXica cuva decu,buhahahaha,sta mislis sto ga nema ovoliko dugo.......jadan on,ljubi ga majka.......xDD
![]()
Treca je na foru sex i grad, ali su glavni likovi muskarci
Samo kreesu zene i tako to...extra!
I mene dosije smorio, bacim ogled kad su reklame na drugim programimaa...
PS.NE ZOOOOWI ME JECOOOOOO,NIKADA!!!!!!!!!!!ILI JEKA ILI NE ZNAM SAMO NE JECO
Pa devojci smeta.STOOOOOOOOOOOOOOOOO????????

Pa devojci smeta.![]()

jao,ja nemam tu novu,mislim trazila sam je,nikako da je nadjem........a imam kablovsku....mada razlog zasto sam prestala da gledam dosta tv,je od kako sam dobila svoju sobu,moji meni nisu prikljucili kablovsku u njoj,a bratu i sestri jesu,pa se malo grebem kod njih,a kod mene citava 3 programa,tako da gledam ponekad onaj Genijalni show,gledam (kod sestre) na ultri Top Gear (suuuper emisija,moras da pogledas),i ponesto na prvom odgledam.......Druga je na "nova@tv" posle ponoci...smesna serijaTreca je na foru sex i grad, ali su glavni likovi muskarci
Samo kreesu zene i tako to...extra!
I mene dosije smorio, bacim ogled kad su reklame na drugim programimaa...
Xaxaxa...a ja se pitao zasto ga nema...dude mi je postao papucar...![]()

STOOOOOOOOOOOOOOOOO????????

(mislim ubijam one koji me zovu tako.........)

jao,ja nemam tu novu,mislim trazila sam je,nikako da je nadjem........a imam kablovsku....mada razlog zasto sam prestala da gledam dosta tv,je od kako sam dobila svoju sobu,moji meni nisu prikljucili kablovsku u njoj,a bratu i sestri jesu,pa se malo grebem kod njih,a kod mene citava 3 programa,tako da gledam ponekad onaj Genijalni show,gledam (kod sestre) na ultri Top Gear (suuuper emisija,moras da pogledas),i ponesto na prvom odgledam.......
ps. duda tvog,muza mog,mojne da diras,da ja tebi ne bi nasla neku ispijacicu krvi,hehe,on je super prosao.....lool.....salim se.......mojne ga zoves papucar,naljutice se,lool.......
zato sto od kada sam bila mala,ne znam ni sama zasto skroz sam zamrzela da me zovu JeCo,i od tada ubijam,hehe.......(mislim ubijam one koji me zovu tako.........)
da da,to za sud,to je od "papucara" ne od mene......lol,ja saljem ljude odmah.........![]()
![]()

Gde se zemljaci ....
vidim zivo,zivo...

Mnogo je dobar program nova@...
Jel top Gear ono sa kolimaa? Gledao sam nekoliko puta, nije lose...
Ja volim da gledam discavery, moze svasta da se nauci...
Ma nece dude da se naljuti, lepo je to kad je neko papucar...ako bismo se lagali.
Dobro, Jekaco, nemoj me ubiti...![]()

........salim se ja kume,ja sam dobro dete,DaXica i ja delimo obaveze nad decom ....i kucom....i svime ostalim,ukljucujuci i kuvanje.........
.......o5 se salim.........ili ne........

Oj, zlo! Sta se radi batice?
Ozdravilo malo...![]()
aha,jeste,ma meni je super,jer obozavam taj british humor i akcenat,tako da je je hiiiigh,lool.......
ja ni ne znam na kom mi je discavery,ali zato znam za onaj novi neki History,ne onaj stari ovaj ima jos nesto u nazivu,ne secam se,mnooogo je dobar,tipa o ljudima pne,Egipat,bogovi etc......
jooooj,kume,a koliko se sa njim nisam cula,uffff,ima dosta...........
ih pa gde kuma,to ne smem.................salim se ja kume,ja sam dobro dete,DaXica i ja delimo obaveze nad decom ....i kucom....i svime ostalim,ukljucujuci i kuvanje.........
.......o5 se salim.........ili ne........
![]()

Nista,nisam bio ceooo dan danas u skoli...
bio na NBG-u...radio neku porudzbinu i tako... ( radili smo od 11 do 16:30 )
mal osam nazebo,curi mi nos i tako...
Sta ima kod tebe...
Curka nos, a...

Ribice i more.
mmm....raj....
eee moram da ti se pohvalim...5u Fajerku...jel znas sta je to ? ? ?

Nabavio si 5-u ribu...sta?
da mi je samo 30 dana tako...ihhhh,bog da me vidi...
Fajerka ti je vrsta jakne (M - 1) poznate su po tome sto su spolja crne,zelene,plave,sive ili ljubicaste... a unuta obavezno narandzaste...
~ pun nazi ~ SpeedFajer Jacket M - 1

Aha, nije losa emisija.
Gledam i to, samo ne znam da li mi je taj program history...ali sam gledao nekoliko takvih emisija.
Sa daXijem?Ni ja...nema ih uopste...
Ma znam ja da se salis, ne bi dude nikad tako...
:

.....ubice me.......lol....razvesce se od mene,zato sto ga cinkam kumu,loool..........

)

ih,ma kazah ti ja sta radi.......xDD.....ubice me.......lol....razvesce se od mene,zato sto ga cinkam kumu,loool..........
e kume,laQ noc,ja ne mogu vise,nisam se posteno naspavala vec 10ak dana,odoh sada........)
![]()
![]()

da mi je samo 30 dana tako...ihhhh,bog da me vidi...
Fajerka ti je vrsta jakne (M - 1) poznate su po tome sto su spolja crne,zelene,plave,sive ili ljubicaste... a unuta obavezno narandzaste...
~ pun nazi ~ SpeedFajer Jacket M - 1