Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde nastavljamo Jecooooooooooo.:lol:

Seranove(kad stignem), Seinfeld, u ponedeljak "Kalifornikacija"...nekad malo dosijeX...i tako...:P A ti?

Bolje ne mogu biti, zena isla u kupovinu, deca gledaju crtace:per::lol::mrgreen: Kako su kod tebe tvoji?:mrgreen:

drugu ne znam,trecu nemam pojma,dosije me je smorio,Seranove sam prvi put gledala,tak da.......:mrgreen::heart:

ih ma kod mene cvetaju ruze,hehe,DaXica cuva decu,buhahahaha,sta mislis sto ga nema ovoliko dugo....:per::per::mrgreen::mrgreen::mrgreen:...jadan on,ljubi ga majka.......xDD:cmok2:

drugu ne znam,trecu nemam pojma,dosije me je smorio,Seranove sam prvi put gledala,tak da.......:mrgreen::heart:

ih ma kod mene cvetaju ruze,hehe,DaXica cuva decu,buhahahaha,sta mislis sto ga nema ovoliko dugo....:per::per::mrgreen::mrgreen::mrgreen:...jadan on,ljubi ga majka.......xDD:cmok2:

Druga je na "nova@tv" posle ponoci...smesna serija:P Treca je na foru sex i grad, ali su glavni likovi muskarci:cool: Samo kreesu zene i tako to...extra!:mrgreen: I mene dosije smorio, bacim ogled kad su reklame na drugim programimaa...

Xaxaxa...a ja se pitao zasto ga nema...dude mi je postao papucar...:lol:

Druga je na "nova@tv" posle ponoci...smesna serija:P Treca je na foru sex i grad, ali su glavni likovi muskarci:cool: Samo kreesu zene i tako to...extra!:mrgreen: I mene dosije smorio, bacim ogled kad su reklame na drugim programimaa...

Xaxaxa...a ja se pitao zasto ga nema...dude mi je postao papucar...:lol:
jao,ja nemam tu novu,mislim trazila sam je,nikako da je nadjem........a imam kablovsku....mada razlog zasto sam prestala da gledam dosta tv,je od kako sam dobila svoju sobu,moji meni nisu prikljucili kablovsku u njoj,a bratu i sestri jesu,pa se malo grebem kod njih,a kod mene citava 3 programa,tako da gledam ponekad onaj Genijalni show,gledam (kod sestre) na ultri Top Gear (suuuper emisija,moras da pogledas),i ponesto na prvom odgledam.......:mrgreen:

ps. duda tvog,muza mog,mojne da diras,da ja tebi ne bi nasla neku ispijacicu krvi,hehe,on je super prosao.....lool.....salim se.......mojne ga zoves papucar,naljutice se,lool.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
STOOOOOOOOOOOOOOOOO????????

zato sto od kada sam bila mala,ne znam ni sama zasto skroz sam zamrzela da me zovu JeCo,i od tada ubijam,hehe.......:mrgreen::mrgreen: (mislim ubijam one koji me zovu tako.........):mrgreen::mrgreen:
da da,to za sud,to je od "papucara" ne od mene......lol,ja saljem ljude odmah.........:mrgreen: :rotf:

jao,ja nemam tu novu,mislim trazila sam je,nikako da je nadjem........a imam kablovsku....mada razlog zasto sam prestala da gledam dosta tv,je od kako sam dobila svoju sobu,moji meni nisu prikljucili kablovsku u njoj,a bratu i sestri jesu,pa se malo grebem kod njih,a kod mene citava 3 programa,tako da gledam ponekad onaj Genijalni show,gledam (kod sestre) na ultri Top Gear (suuuper emisija,moras da pogledas),i ponesto na prvom odgledam.......:mrgreen:

ps. duda tvog,muza mog,mojne da diras,da ja tebi ne bi nasla neku ispijacicu krvi,hehe,on je super prosao.....lool.....salim se.......mojne ga zoves papucar,naljutice se,lool.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

zato sto od kada sam bila mala,ne znam ni sama zasto skroz sam zamrzela da me zovu JeCo,i od tada ubijam,hehe.......:mrgreen::mrgreen: (mislim ubijam one koji me zovu tako.........):mrgreen::mrgreen:
da da,to za sud,to je od "papucara" ne od mene......lol,ja saljem ljude odmah.........:mrgreen: :rotf:

Mnogo je dobar program nova@...:p

Jel top Gear ono sa kolimaa? Gledao sam nekoliko puta, nije lose...:mrgreen:

Ja volim da gledam discavery, moze svasta da se nauci...:D

Ma nece dude da se naljuti, lepo je to kad je neko papucar...ako bismo se lagali.:hahaha::mrgreen:

Dobro, Jekaco, nemoj me ubiti...:lol::lol:

Mnogo je dobar program nova@...:p

Jel top Gear ono sa kolimaa? Gledao sam nekoliko puta, nije lose...:mrgreen:

Ja volim da gledam discavery, moze svasta da se nauci...:D

Ma nece dude da se naljuti, lepo je to kad je neko papucar...ako bismo se lagali.:hahaha::mrgreen:

Dobro, Jekaco, nemoj me ubiti...:lol::lol:

aha,jeste,ma meni je super,jer obozavam taj british humor i akcenat,tako da je je hiiiigh,lool.......

ja ni ne znam na kom mi je discavery,ali zato znam za onaj novi neki History,ne onaj stari ovaj ima jos nesto u nazivu,ne secam se,mnooogo je dobar,tipa o ljudima pne,Egipat,bogovi etc......

jooooj,kume,a koliko se sa njim nisam cula,uffff,ima dosta...........

ih pa gde kuma,to ne smem.........:mrgreen::mrgreen:........salim se ja kume,ja sam dobro dete,DaXica i ja delimo obaveze nad decom ....i kucom....i svime ostalim,ukljucujuci i kuvanje.........:mrgreen::mrgreen:.......o5 se salim.........ili ne........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hey zlo

Poslednja izmena:
aha,jeste,ma meni je super,jer obozavam taj british humor i akcenat,tako da je je hiiiigh,lool.......

ja ni ne znam na kom mi je discavery,ali zato znam za onaj novi neki History,ne onaj stari ovaj ima jos nesto u nazivu,ne secam se,mnooogo je dobar,tipa o ljudima pne,Egipat,bogovi etc......

jooooj,kume,a koliko se sa njim nisam cula,uffff,ima dosta...........

ih pa gde kuma,to ne smem.........:mrgreen::mrgreen:........salim se ja kume,ja sam dobro dete,DaXica i ja delimo obaveze nad decom ....i kucom....i svime ostalim,ukljucujuci i kuvanje.........:mrgreen::mrgreen:.......o5 se salim.........ili ne........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Aha, nije losa emisija.:lol:

Gledam i to, samo ne znam da li mi je taj program history...ali sam gledao nekoliko takvih emisija.:mrgreen:

Sa daXijem?:D Ni ja...nema ih uopste...

Ma znam ja da se salis, ne bi dude nikad tako...;):mrgreen:

Nista,nisam bio ceooo dan danas u skoli...

bio na NBG-u...radio neku porudzbinu i tako... ( radili smo od 11 do 16:30 )

mal osam nazebo,curi mi nos i tako...

Sta ima kod tebe...

A boli te racku, uzivas...:p Curka nos, a...:lol::lol:

Nista,
...:mrgreen: :mrgreen: Ribice i more.:mrgreen:

da mi je samo 30 dana tako...ihhhh,bog da me vidi...

Fajerka ti je vrsta jakne (M - 1) poznate su po tome sto su spolja crne,zelene,plave,sive ili ljubicaste... a unuta obavezno narandzaste...

~ pun nazi ~ SpeedFajer Jacket M - 1

da mi je samo 30 dana tako...ihhhh,bog da me vidi...

Fajerka ti je vrsta jakne (M - 1) poznate su po tome sto su spolja crne,zelene,plave,sive ili ljubicaste... a unuta obavezno narandzaste...

~ pun nazi ~ SpeedFajer Jacket M - 1

Ih, i meni takodje...moze i vise, ne zalim se.:p

A ti si kupio jednu, a? Kakva je?:lol:

Sad cu da probam da nadjem na netu....

Aha, nije losa emisija.:lol:

Gledam i to, samo ne znam da li mi je taj program history...ali sam gledao nekoliko takvih emisija.:mrgreen:

Sa daXijem?:D Ni ja...nema ih uopste...

Ma znam ja da se salis, ne bi dude nikad tako...;):mrgreen:

:

ih,ma kazah ti ja sta radi.......xDD :mrgreen::mrgreen:.....ubice me.......lol....razvesce se od mene,zato sto ga cinkam kumu,loool..........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

e kume,laQ noc,ja ne mogu vise,nisam se posteno naspavala vec 10ak dana,odoh sada........:)) :heart: :cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

rk3n7d.jpg

Da imam ovo, ne bi vise postojao batman...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back