Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
EDIT:Bez politički korektne kulture odavno bi te bacili na Goli otok da čukaš kamen.Šta bi po tebi trebala biti primarna odlika neke osobe?

Ne treba da postoji primarna odlika, osoba koja uzme nešto i kaže: "To sam ja" je idiot. Svi smo dovoljno svestrani, ili se barem nadam, da smatram ponižavajuće da neko kaže - o da, ovo je jedina stvar koja me definiše.

A inače, to za pc kulturu što si rekao je totalni bulšit. PC kultura ti je samo kenjanje u prazno, nema tu korektnosti već samo prividne korektnosti. Svi se prave da su PC da bi sebe prikazali u idealizovanom svetlu. Svi smo i dalje ista rasistička govna puna predrasuda o svima i svemu.

Ne treba da postoji primarna odlika, osoba koja uzme nešto i kaže: "To sam ja" je idiot. Svi smo dovoljno svestrani, ili se barem nadam, da smatram ponižavajuće da neko kaže - o da, ovo je jedina stvar koja me definiše.
I kako bi ti sebe opisao?

A inače, to za pc kulturu što si rekao je totalni bulšit. PC kultura ti je samo kenjanje u prazno, nema tu korektnosti već samo prividne korektnosti. Svi se prave da su PC da bi sebe prikazali u idealizovanom svetlu. Svi smo i dalje ista rasistička govna puna predrasuda o svima i svemu.
Je s**nje al' manje od diktature.Šta ti je draže,da gledaš posebne pahuljice ili da nosite školsku uniformu?

Pomažeš im pljuvanjem.Negativni publicitet je i dalje publicitet,mnogi su tako izgradili karijere-Kardashian,Kim Jong-un,Božo Vrećo,Dan Bilzerian,Mimi Oro...Da nabrajaš do sutra."Ignorance is bliss"je zaista super izjava i ti si je često pominjao.

Ja se slažem da je politička korektnost nešto najgore što je zadesilo ovaj naš inače lepi svet. Lično bih mnogo više voleo da živim u ranijim vremenima kad je sve bilo crno na belo, kad su vremena bila istina surovija ali i dinamičnija, kad su stvari nazivane pravim imenom... caka ovog današnjeg vremena je što ti se čini kao da sve imaš, a zapravo si rob čitavog niza pojava - političke korektnosti, ljudskih prava, mentaliteta srednje klase koji preovladava... pritom ne kažem da sam ja snob koji je iznad svega toga, ne, ja kažem da smo nažalost svi uvučeni u to, a eto ima nas koji to ne gotive. Najviše mi smeta ona sitničava dobrotvornost koja je danas najprisutnija, ono malogradjansko moralisanje i patetisanje. Recimo, ovakvo nešto:

Mislim lepo je sklopio priču, ali brate ovi poslednji stihovi kad Marčelo kuka nad Peglinom sudbinom, znači :lol:

Druga Srbija sa sobom nosi tu specifičnu patetiku i palanačko moralisanje, to trpimo još od petog oktobra. SLOBO VRATI SE!!!

Druga Srbija koja je mnogima medju nama upropastila život, i neki od njenih predstavnika:

13501740_1754944071426741_3829524025077300767_n.jpg

Inače što reče Pujo Šotka (od kog sam pokupio ovu sliku) fale Zoran Kesić i još neki likovi

P.S. Ja gotivim rad Marčela, a ni Van Gogh mi nije stran, ali to nema veze sa onim što oni predstavljaju. A ovaj iza što peva u SARS-u mi je nešto najodvratnije ikad, i on i njegova muzika, video sam ga jednom na ulici duboko zamišljenog, pravi onaj šugavi drugosrbijanac... kad čujem one njegove kliše pesme sa socijalnim temama tipa Perspektiva, Budjav lebac, Mir i ljubav, To rade, sve mi postane jasnije...

Inače da dopunim Puju, nismo mi jedini, i u Bosni ima ovakve pošasti, recimo oni grozomorni likovi iz Dubioze Kolektiv, jeste da su bošnjaki bend ali oni se savršeno uklapaju ovde, sa onim njihovim "zbog svetske krize nemam za rizle", "vratiće se Valter i jebaće nam mater" i slično. Naime iako su Bošnjaci oni se itekako uklapaju u drugosrbijanski koncept, uostalom nastupali su u PUNOJ ARENI, a normalno to je prenosio RTS, pa ko bi drugi.

Samo mi je žao što Sloba nije politički preživeo peti oktobar. Peti oktobar je naša najveća nacionalna tragedija, Sloba je bio naš spasilac i uvek sam bio za njega. Da je on prevladao petog oktobra i nastavio da vlada, mislim da bi sve bilo drugačije... mada možda je i dobro što su "demokratske snage" još tada pobedile, jer što su pre pobedili to će pre da se istroše. Mada nešto dugo traje ova njihova pobeda...

Poslednja izmena:
Možeš li života ti da mi objasniš toliku mržnju uperenu protiv Marčela, Bajage, Dubioze, Kesića, SARS-a od ove domaće nazovi intelektualne elite, pošto si pokupio od Puja kapiram da je neka zajebancija, al baš dosta ljudi uzima pa pljuje sve ove likove, a meni nije jasno zašto, pa što se mainstream muzike uvijek bih birao njih prije Bijelog Dugmeta, Brene, a danas Miligrama, i onih milion grupa što se zovu "_____ band" :lol:

I kako bi ti sebe opisao?

Nemam potrebu da opisujem sebe. Svaki vid moje socijalizacije s drugima se svodi na ono što vidim da je odgovarajuće za naš među-odnos, što znači da nemam preteranu potrebu za asimilacijom od strane ljudi. I to sve više kako starim.

"Ignorance is bliss"je zaista super izjava i ti si je često pominjao.

Pa jeste, ali čim spominješ tu rečenicu znači da si je postao svestan i znači da si daleko od neznanja, i da si osuđen da ne znaš neznanje :lol: Mali paradoks. Fora je zapravo što ja youtube gledam kao mesto gde postoji širok spektar različitih ljudi koji nude različiti sadržaj i dobra stvar je što sam mogu da odaberem šta hoću da gledam. A ovako kad mi sam youtube nameće te gluposti, ide mi na 'rac.

- - - - - - - - - -

Možeš li života ti da mi objasniš toliku mržnju uperenu protiv Marčela, Bajage, Dubioze, Kesića, SARS-a od ove domaće nazovi intelektualne elite, pošto si pokupio od Puja kapiram da je neka zajebancija, al baš dosta ljudi uzima pa pljuje sve ove likove, a meni nije jasno zašto, pa što se mainstream muzike uvijek bih birao njih prije Bijelog Dugmeta, Brene, a danas Miligrama, i onih milion grupa što se zovu "_____ band" :lol:

Fora je što oni žele da prenesu 'poruku' za koju će ljudi da se uhvate smatrajući je kao aktivističkom, dok upravo tim hvatanjem za inače isprazne poruke oni upadaju u isti konformizam.
To ti je kao tumačenje u vezi s trilogijiom Matrix, gde zapravo nema stvarnosti, nema Ziona, sve je to i dalje simulacija a pobunjenicima, onima koji čine 1% stanovništva, data je mogućnost da u još jednoj simulaciji (Zionu) kanališu svoje pobunjeništvo.
Što je depresivno koliko i Orvelova vizija u 1984, al ne znači da je manje stvarno :lol:

Fora je što oni žele da prenesu 'poruku' za koju će ljudi da se uhvate smatrajući je kao aktivističkom, dok upravo tim hvatanjem za inače isprazne poruke oni upadaju u isti konformizam.
To ti je kao tumačenje u vezi s trilogijiom Matrix, gde zapravo nema stvarnosti, nema Ziona, sve je to i dalje simulacija a pobunjenicima, onima koji čine 1% stanovništva, data je mogućnost da u još jednoj simulaciji (Zionu) kanališu svoje pobunjeništvo.
Što je depresivno koliko i Orvelova vizija u 1984, al ne znači da je manje stvarno :lol:

Mislim da je daleko zdravije za makar tinejdžere da slušaju i gledaju njih nego nešto drugo (misilm ovo je kliše al šta da se radi), ne kao konačan domet, nego kao nešto da ih uvede u problematiku, da bude neka inicijalna kapisla ka pravom osvješćivanju
A Bajaga, kakve poruke u Bajaginim pjesmama :hahaha:
Sve u svemu, meni je to fina muzika, lijepo zvuči i iako je isforsirana nije da mi smeta da je čujem

Sve mi to bilo kul dok nisam počeo da živim tako.Sad mi žao likova kojima su potrebne Dubioze i Sindikati da im otvore oči.
Postoje daleko univerzalnije teme od politike-nemoć,trud,depresija,kompleksi,bes,tuđina,zavist,egoizam...Gomila zaista.

Poslednja izmena:
Možda... ali često nije tako, većina se na tome zadrži jer im prija ta iluzija, jer to ne nudi rešenje problema (jer jedino rešenje problema koje postoji je uvideti da je problem nemoguće rešiti).

Pa besmisleno je i očekivati da će svako potpuno da ode do srži problema, tako je uvijek bilo i uvijek će biti, ali makar kod onih kod kojih ima više potencijala za to može da izazove nešto u tim formativnim godinama.
Čak je većina ljudi za koje držim da su u nekoj mjeri osviješćeni, bila izložena upravo tim stvarima, uključujući i mene, i sad to zaista zvuči kao da Marčelo očekuje da doživiš epifaniju neku, a zapravo nije ništa novo ako imaš više od 15 godina

Nema to veze sa mržnjom, ne mrzim ja njih. Prosto ih vidim kao deo problema i kao predstavnike jednog vrlo lošeg i meni neodgovarajućeg duha vremena u kom sam prinudjen da živim. Znači, da podvučem - meni lošeg i meni neodgovarajućeg duha vremena. Ne dajem sebi epitet intelektualne elite, niti tvrdim da svako treba da se vodi mojim razumevanjem stvari, niti da sam univerzalno u pravu - već samo da meni ne odgovara ovakav zeitgeist i to je to. Normalno citirao sam Puju jer njihov rad gledan sa sasvim realnog aspekta i jeste zajebancija, bez obzira što su mnogi medju njima ozbiljni i predani umetnici.

Njihov rad je sprdnja, recimo SARS, Dubioza, Marčelo sebe predstavljaju kao nekakve borce protiv "proseka", kao portparole mladih, kao umetnike koji bude svest mladih, bore se protiv apatije i konformizma, i slično. To nije tačno, upravo su oni najveći konformizam i najopreznije igraju svoju igru. Isto važi i za Sindikat, iako oni imaju sjajnih pesama, prosto ta poruka Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže je smešna, prežvakana, najočekivanija, konformistička. I tačno po tome koliko se realnih konformista, opreznih likova loži na to, ti vidiš pravu prirodu toga.

E sad ti kažeš "bolje je da mladi njih slušaju, nego kojekakve Miligrame i OK bendove". To je možda tačno, ali šta sa tim? Mene uopšte ne zanima šta je dobro, a šta loše za mlade,niti sam se ikad ložio na to da muzika stvarno menja nešto, a i da menja, ne menja u onom pravcu u kom bih ja to želeo, tako da me nije briga... Naime ti mladi ljudi i da se promene pod uticajem te muzike, šta bi postali? Postali bi uljudni, obrazovani, likovi koji filozofiraju uz kafu, koji smatraju da "treba osvestiti narod, da se treba boriti protiv apatije, da treba svi da živimo u miru" i slične fraze... meni je apsolutno odbojna ta ideja, to je loženje klasično, lično više cenim nekog klinca iz Bosne kog radikalizuju pa ode da ratuje za ISIS nego takvu, opreznu i politički korektnu priču.

Zato ja od svih tih repera najviše cenim pokojnog Moskrija iz Prti Bee Gee recimo (Prtijevce mimo njega ne slušam, slušam samo njegove strofe), on mi je autentičan umetnik i lik koji je išao do kraja, koji se sprdao s tim ložanama koje bi da "menjaju svest mladih", koji je bio sasvim konkretan i radikalan u svojoj priči, maksimalno lišen ikakvih skrupula. pa čak i onog elementarnog morala. O političkoj korektnosti i da ne pričamo, on nije znao šta je to.

Pretpostavljam da Sukhoi hoće da kaže ono što sam ja imao na umu s ovim radom:
https://www.instagram.com/p/BGgujv_RJht/

Zamka u koju upadaju svi antikonzumeristički proizvodi je ta što oni sami zarađuju na isti način. Paradoks je ovde još dublji jer ja sam kao autor mogu da predstavljam rad jedino ako se povinujem poruci koju kritikuje :)
Zanimljivo je npr da sam dan nakon crtanja naišao na pregršt radova sa tim heštegom xD

Još na temu političke korektnosti, ovoga puta u vezi s migrantima;
inače, čuli smo svi sigurno za masovne seksualne napade žena u Nemačkoj od strane migranata, al pukim slučajem sam tek sad došao do čitave liste, koja se proteže u nedogled, te zato stavljam spoilere:
Appendix

Sexual Assaults and Rapes by Migrants in Germany, January-February 2016.

Gatestone Institute first reported about Germany's migrant rape epidemic in September 2015. The problem has now spread to cities and towns in all 16 of Germany's federal states. Following are a few cases from just the first two months of 2016:

January 1. More than a thousand migrants sexually assaulted hundreds of German women in the cities of Cologne, Hamburg and Stuttgart.

January 4. A group of migrant youths sexually assaulted a handicapped girl in Bielefeld.

January 5. An Afghan migrant attempted to rape a 15-year-old girl in Burghausen.

January 7. A 36-year-old asylum seeker was arrested for raping a 16-year-old boy inside the city hall of Wolfsburg. A "southerner" (südländisch, arabisch) sexually assaulted a 13-year-old girl near a train station in Ellwangen.

January 8. A 17-year-old Syrian migrant exposed himself to women at a swimming pool in St. Ingbert.

January 9. A 48-year-old woman was raped by three migrants in Dresden. The perpetrators have not been arrested. Also on January 9, a 45-year-old woman was sexually assaulted by an "Arab-speaking" man in Gleidingen, a town near Hanover. A group of five North Africans (Algerians, Moroccans) sexually assaulted five women in Oldenburg. Two North African migrants (Libya, Tunisia) sexually assaulted a 31-year-old woman at the main train station in Leipzig. A migrant attempted to rape a 46-year-old woman in Saarbrücken-Altenkessel.

January 10. A group of "southerners" (südländisches Aussehen) sexually assaulted three girls at a public swimming pool in Ansbach. A 21-year-old West African was arrested for raping a 15-year-old girl at a train station in Wuppertal. A 36-year-old Syrian migrant sexually assaulted a 20-year-old woman in Bornhöved. The woman was showing the man an apartment that had been advertised for rent.

January 11. A 35-year-old migrant from Pakistan sexually assaulted a three-year-old girl at a refugee shelter in Kamen. Eight migrants attempted to rape a woman at a grocery store in Ampfing. She defended herself by using pepper spray. A 20-year-old Moroccan assaulted a 24-year-old woman in Frankenberg.

January 12. A "southerner" (südländisch aussehenden) raped a 16-year-old girl in Wuppertal. Two "Arabic speaking" men assaulted a 37-year-old woman in Fröndenberg.

January 13. Four migrants (südländisch aussehen) attempted to rape a 13-year-old girl in Gelsenkirchen. Three migrants sexually assaulted a 31-year-old woman in Oldenburg. A migrant attempted to rape a woman at a train station in Altötting. She defended herself by using pepper spray. Three "southerners" (südländischer oder arabischer Herkunft) assaulted a woman in Bad Münstereifel.

January 14. Three migrants (südländische Hautfarbe) sexually assaulted a 47-year-old woman in the Bavarian town of Dingolfing. Three "southerners" (Südländer) assaulted a 22-year-old women on a train in Bremerhaven.

January 15. A 36-year-old migrant sexually assaulted an eight-year-old girl at a public park in Hilden near Solingen. A 31-year-old migrant from Tunisia was arrested for attempting to rape a 30-year-old woman in Chemnitz. A 31-year-old migrant from Morocco appeared in court for raping a 31-year-old woman in Dresden. A migrant sexually assaulted a 42-year-old woman in Mainz. A migrant (dunkleren Teint) sexually assaulted a 32-year-old woman in Münchfeld. An African migrant sexually assaulted a 55-year-old woman in Mannheim.

Also on January 15, all male migrants over the age of 18 were banned from a public swimming pool in Bornheim, near Bonn, after assaults against female patrons at the facility. The measure was branded as racist by German media outlets.

January 16. A migrant from Syria sexually assaulted a 12-year-old boy in Mudersbach. The migrant was arrested but then released. A 25-year-old Moroccan migrant assaulted two woman at a grocery store in Zeithain.

January 17. Three "southerners" (Südländer) attempted to rape a young woman in Kiel. Two migrants (19 and 38 years old) sexually assaulted a 21-year-old woman at a restaurant in the main train station in Nuremberg. A 19-year-old Afghan migrant assaulted four girls (aged 11 to 13) at a public swimming pool in Dresden. Migrants invaded female changing rooms at a swimming pool in Burghausen. Two "southerners" (dunklen/südländischen Typ) attempted to rape a 42-year-old woman at a pharmacy in Altötting.

January 18. A 43-year-old Syrian migrant assaulted a 63-year-old woman in Wetzlar. Police say the man also assaulted two other women (aged 62 and 74) in Wetzlar.

January 19. A 17-year-old Eritrean migrant attempted to rape an 18-year-old woman in a parking garage in Bad Oldesloe. After police intervened, the man head-butted an officer, who was hospitalized.

January 20. Migrants invaded female showers and changing rooms at two public swimming pools in Leipzig.

January 21. A "black skinned" (schwarz glänzende Hautfarbe) man attempted to rape a 13-year-old girl in Langenfeld. Two migrants assaulted an 18-year-old woman in Dingolfing.

January 22. A migrant (südländisches Äußeres) attempted to rape a 16-year-old girl in Feuerbach district of Stuttgart, and in downtown Stuttgart, four "Arabic looking" (arabisches Aussehen) men sexually assaulted a 23-year-old woman. Migrants harassed women at public swimming pools in Zwickau.

January 23. Migrants sexually assaulted two 11-year-old girls at a public swimming pool in Wilhelmshaven. Two asylum seekers from Afghanistan assaulted two 17-year-old women at a public swimming pool in Straubing. Three 16-year-old migrants from Afghanistan and Syria assaulted two 13-year-old girls at a public swimming pool in Hachenburg.

Also on January 23, a 35-year-old migrant sexually assaulted a woman in a restroom on a train in Düsseldorf. A 22-year-old Syrian migrant exposed himself on a train in Hanover. An 18-year-old Syrian asylum seeker raped a 17-year-old woman in Straubing. Two unidentified men sexually assaulted an 18-year-old woman in Wiesbaden.

January 24. Two men speaking "broken German" attempted to rape a 25-year-old woman in Lehrte as she was walking home from the train station. The men pulled a knife on the woman and ordered her to "spread your legs."

January 25. A 30-year-old migrant from "North Africa" (nordafrikanischem Erscheinungsbild) exposed himself to a 19-year-old woman on a public bus in Marburg, and then to passersby at the main train station.

January 26. A 35-year-old migrant attempted to rape a young girl in Bochum. Two female passersby intervened and called police.

January 27. Two "southerners" (dunklem Teint) sexually assaulted a 15-year-old girl at a bus stop in Überlingen. A 21-year-old asylum seeker assaulted an 18-year-old woman in a female changing room at a fitness studio in Lahr.

January 28. A migrant from Sudan sexually assaulted a female police officer in Hanover as she was attempting to arrest him for theft. Two "underage refugees" (minderjährige Flüchtlinge) sexually assaulted a 12-year-old girl at a shelter for children in Düsseldorf. It later emerged that one of the perpetrators was a 22-year-old migrant from Iran who claimed he was 16 years old to gain access to the shelter. A 17-year-old Afghan migrant assaulted a 14-year-old girl in Frankenberg. A "southerner" (Südländer) sexually assaulted an 18-year-old woman in Backnang.

January 31. A 30-year-old German, originally from Turkmenistan, raped a seven-year-old girl in Kiel. The man kidnapped the girl from a school playground at 11AM, took her to his apartment and, after abusing her, set her free. It later emerged that the man had been accused of sexually assaulting a five-year-old girl at another kindergarten in Kiel on January 18, but due to insufficient evidence, the public prosecutors failed to pursue the case.

Also on January 31, four unidentified migrants (ausländischem Aussehen) sexually assaulted a 17-year-old woman in Vilshofen. An unidentified "dark skinned" (dunkelhäutig) man assaulted a woman in Villingen. Two North African migrants sexually assaulted two 15-year-old girls in Salzgitter.

February 1. A 40-year-old asylum seeker from Syria kissed a 7-year-old boy at a bus stop in Gaildorf.

February 2. Two "dark skinned" (dunklere Gesichtsfarbe) men assaulted a 31-year-old woman, who was nine months pregnant, in the parking lot of a supermarket in Schweinfurt. A 26-year-old migrant using several different identities assaulted three women on a train in Berlin. Two "dark skinned" (dunklem Hauttyp) men assaulted a 14-year-old girl on a school bus in Eslohe.

February 3. Three Afghan migrants sexually assaulted two 14-year-old girls from France at a public swimming pool in Munich. A 16-year-old migrant assaulted a 16-year-old girl at a swimming pool in Heidenheim. An 18-year-old Libyan migrant attempted to rape a 25-year-old woman in Leipzig. A "southern looking man" (südländisch aussehend) exposed himself to passengers on a regional train in Harburg.

I onda treba biti obazriv prema njima i njihovoj kulturi. Ebeš im mater, oni ako ne mogu da poštuju kulturu države od koje traže azil, onda nek se vrate odakle su došli. Sreća pa smo mi dovoljno mizerna zemlja da i ne žele da ostaju ovde, eto dobra u našoj bedi, ali da se ovako nešto dešava kod nas ja bih zaista bio u fazonu da ih kasapim dok ostatak ne pobegne glavom bez obzira.

- - - - - - - - - -

Post je bio predugačak, tako da sam morao još i da skratim listu - a ima gotovo još dva puta toliko,
ima sve na ovom linku svakako
http://www.gatestoneinstitute.org/7557/germany-rape-migrants-crisis

Podržavati dođoše je mač sa dve oštrice.

Mrzim kada me preko šikaniraju zbog pasoša.Ako imigranti izguraju svoje-masa bi nagrnula preko računajući mene i mog brata.
To bi s**balo zapadnjačku utopiju a realno boli me k**ac,čitav kontinent da nestane-dokle god je meni OK ne zanima me previše.

Ako se svet popišmani kao što jeste par puta u istoriji-mi Sloveni ne bi ništa manje n**ebali od crnaca,Jevreja,Muslimana i drugih.
Uvek je lakše okriviti druge za svoje propuste,kao što je slučaj sa teroristima na briselskom aerodromu.

Tamni vilajet.

Još na temu političke korektnosti, ovoga puta u vezi s migrantima;
inače, čuli smo svi sigurno za masovne seksualne napade žena u Nemačkoj od strane migranata, al pukim slučajem sam tek sad došao do čitave liste, koja se proteže u nedogled, te zato stavljam spoilere:

Oni i zaslužuju ISIS, ISIS ih je disciplinovao i pravio ljude od njih. Inače najjača fora što uglavnom spopadaju decu, devojčice i dečake. Sve bih poslao nazad pa nek ih ISIS pokolje, kad ne znaju da poštuju zemlju kojoj traže azil. Za bolje i nisu.

Minhen,Berlin,Beč i Ajndhoven,pre novembarskih napada u Parizu...Mogu misliti kako je sada.
Neću da grešim dušu,obično stanovništvo mi nije pravilo ni najmanji problem(osim u Sloveniji).

Zanimlijvo... ja za Beč putujem barem dvaput godišnje, i ništa xD
In fact, sad u utorak idem ponovo

- - - - - - - - - -

Inače najjača fora što uglavnom spopadaju decu, devojčice i dečake.

Pa da, slabije od sebe. I to uvek u grupama. Zamisli ti kad oni ženu obučenu u suknju već vide kao nekog ko bi im se odmah podao. Što je najgore, hiljade tih žrtava je ostalo osakaćeno do kraja života, a ponajviše zbog toga što se u takvoj državi koja ništa nije preduzela neće osećati sigurno nikad više.

Nemci su specifični jer su oni osakaćeni Hitlerovim nasledjem. Tako da kad bi preduzeli pravednu i brutalnu akciju protiv ovih varvara, raznorazne institucije za održanje sećanja na Holokaust bi ih odmah osudile kao rasiste i prizivaoce Hitlera i njegovih zločina. Tako je to kad si pokretač i gubnik uzastopno u dva svetska rata, i kad ti je populacija označena kao zločinačka.

A ja da sam na čelu Nemačke pokrenuo bih izlazak iz EU i sistematsko zatvaranje ovih emigranata, uz surove i stroge kazne, dok se ne upristoje. I roknuo bih neki zid kao Viktor Orban, da ne mogu da udju u Nemačku. Kad se samo setim kako se politički korektni uvlakač Marčelo zgražao na Orbanovim potezima i postavljanjem zida.

Ljudi, je l zna neko šta je sa Mathom? Je l živ, zdrav, oženjen, zaposlen?

Malopre listam stare poruke i prisetim se koliko mi je značilo katkad porazgovarati s njim, pođoh da mu se javim, da ga upitam za zdravlje, kad on poslednju poruku na forumu napisao avgusta 2014. godine. Ne mogu da verujem kako je proletelo vreme. Doduše, nema ni mene na forumu u poslednje vreme pa i ne primećujem kad neko ode.

Uglavnom, ako je neko u kontaktu s njim, neka ga pozdravi.
Ili, ako on katkad uđe na forum i vidi poruku, neka bude pozdravljen!

Back