Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BnsPRabIcAEi7lz.jpg

:rotf:

Bučko spasitelj :rotf:

Au kako sam se olešio k'o zverka...:lol:otišao rano jutros do reke da vidim gde je poplava odnela bandere zajedno sa ostatkom ulice, završio kod gomile nekih drugova gde sam bio da im ''pomognem'' da vadimo vodu iz podruma u zgradi, a ustvari završio tako što sam se sa par drugara dogovorio da naručimo roštilj, kupimo alkohol i pijemo celo veče dok ovi matori rmbače (mada su nas isti isterali zbog sira i vojne muzike :() ali dobro pripomagao sam i ja malo :mrgreen: odavno nisam bio u stanju da ovoliko popijem, a da ostanem podosta trezan :)

Naravno da nije kriva kiša. Ovo je sranje šta su napravili od ovoga, u skupštini je tuča izmedju naprednjaka i ds-a, ljudi su na ulicama sa dzakovima i lopatama jer nema peska, ovi iz Bga sto su stigli veceras hoce da ruše vlast, od odbrane nema ništa, meni će verovatno uskoro nestati struje, a sutra ću plivati jer sam blizu Save... Sedimo po kućama i blejimo...

Slazem se, ovde ljudi uvek kukaju kad se neko sranje dogodi, a prakticno nista se ne radi na sprecavanju istog. Kod mene, ljudi, ne ljudi nego idioti, grade vikendice na nasipu koji je inace izgradjen u vreme Kraljevine, prolaze automobilima po istom, zatrpavaju ga, posluju sa sirovinama preko Dunava. Ako taj nasip pukne, voda ce ici do Rumunije...
Drzava je u *****, visedecenijska kriza pocinje da kulminira,novca ima samo za elementarne stvari,za platice i penzije i eventualno neko krpljnje.

Slazem se, ovde ljudi uvek kukaju kad se neko sranje dogodi, a prakticno nista se ne radi na sprecavanju istog. Kod mene, ljudi, ne ljudi nego idioti, grade vikendice na nasipu koji je inace izgradjen u vreme Kraljevine, prolaze automobilima po istom, zatrpavaju ga, posluju sa sirovinama preko Dunava. Ako taj nasip pukne, voda ce ici do Rumunije...
Drzava je u *****, visedecenijska kriza pocinje da kulminira,novca ima samo za elementarne stvari,za platice i penzije i eventualno neko krpljnje.

Ma nema ni za to.

Nego dobijemo kredit pa onda ima.

Još ima mnogo dobrih i humanih ljudi.

Danas sam čitav dan prikupljala pomoć za ugrožene sa svojim crvenokrstašima. I, iako smo mala opština, skupili smo oko 17 kombija hrane i odjeće..plus novca nešto..Još ljudi pitaju hoćemo li i sutra dežurati..

Najjače mi je bilo kad je prišao dekica i pitao treba li da ispegla odjeću koju hoće da donese.. :)

Nema predavanja i odlaže se ispitni rok! Valjda... nezvanično danas, tek sutra objavljuju. Nadam se da će to biti stvarno, jer ne mogu ovako da sedim i ništa ne radim. U kraju uradih sve što se može, opremljena je sportska hala sa 100 ležajeva, no još nema ljudi jer je ipak podalje od grada. U svim volonterskim centrima sad ima i previše ljudi pa šalju kući, a već sam slao sve stvari što sam imao. Moram da radim još ebeni seminarski a nikako mi do toga nije kad me samo bombarduju vestima :confused:

jadne zivotinje :sad2:
ja sam odnela dosta hrane za njih, cini mi se da se na njih najlakse zaboravi u ovakvom haosu.
a za volonterske centre ne znam ni ja sta da radim, cas kazu da je popunjeno, cas da fali ljudi. mislim, idemo bilo gde, negde treba uvek, mene izludjuje kad moram samo da sedim i saljem poruke... na faksu je puno, ali cemo da vidimo sutra gde ce da nas upute..
a meni je kod kuce haos, pa sad posto je ovo ispomerano, mozda odem tamo da vidim kakvo je stanje.. bas je nekome sada do pisanja seminarskog.. mada ima jedna idiotkinja u grupi, non-stop pita sta treba da se uci i odakle, a svi je kuliraju.. jos se nesto zali sto necemo imati kolokvijum u utorak.. pa da li je moguce

Back