Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
jea, obično svako pitanje koje samom sebi postavim uz sebe kao propratnu nuspojavu sadrži i taj stav 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

otišao rano jutros do reke da vidim gde je poplava odnela bandere zajedno sa ostatkom ulice, završio kod gomile nekih drugova gde sam bio da im ''pomognem'' da vadimo vodu iz podruma u zgradi, a ustvari završio tako što sam se sa par drugara dogovorio da naručimo roštilj, kupimo alkohol i pijemo celo veče dok ovi matori rmbače (mada su nas isti isterali zbog sira i vojne muzike
) ali dobro pripomagao sam i ja malo
odavno nisam bio u stanju da ovoliko popijem, a da ostanem podosta trezan 

Ovo je haos totalni...
Slazem se, ovde ljudi uvek kukaju kad se neko sranje dogodi, a prakticno nista se ne radi na sprecavanju istog. Kod mene, ljudi, ne ljudi nego idioti, grade vikendice na nasipu koji je inace izgradjen u vreme Kraljevine, prolaze automobilima po istom, zatrpavaju ga, posluju sa sirovinama preko Dunava. Ako taj nasip pukne, voda ce ici do Rumunije...
Drzava je u *****, visedecenijska kriza pocinje da kulminira,novca ima samo za elementarne stvari,za platice i penzije i eventualno neko krpljnje.

Jel Petar iz Obrenovca?
Ko zna koliko dugo nije jeo. Evo ga, i dalje je tu u zgradi, i komšije mu dadoše nešto.

Još je sve to nezvanično, evo jedna likuša iz grupe je pitala asistenta da li sutra imamo predavanje i da li treba da se preda esej, on reče da nije nikakvu informaciju dobio o obustavi nastave i da treba to da se preda sutra![]()