Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kako mrzim ove trezne večernje sate, a moram ebeni referat da radim. Ne mogu da verujem da uvek sve u zadnji čas tupim, a imao sam pun ****** dana kad ništa živo nisam radio.
Sad cirkam ovaj crni čaj, ako ništa, kul je varijanta mešanja sa mlekom i jedno kilo meda. Slatko ko veštičja dojka

Ide mi na ****** zaljubljenost jer sam konačno skontala da sam lagala sebe po pitanju nekih stvari. I jednostavno sam počela da gubim pravu sebe,
Kako ti se osoba uopšte može sviđati, ako ne možeš biti svoj sa njom, ne ustručavajući se da napišeš stvari koje želiš.

Kontam da je ovo ispovedaonica na neki način, ili se bar Direktni tako ponaša.
Pa ću i ja.

Ja nisam baš tip za vezivanje, a ne verujem ni da je Sniki, ali napravila bih svadbu samo da se ožderem pošteno, nešto sam gladna.

Lutko ja sam rešen da večno s' tobom plešem mwamwamwamwamwamwa Čekaj, kako misliš nisi tip za vezivanje? :huh: Ništa sado-mazo? piiiiih, smor

Ide mi na ****** zaljubljenost jer sam konačno skontala da sam lagala sebe po pitanju nekih stvari. I jednostavno sam počela da gubim pravu sebe,
Kako ti se osoba uopšte može sviđati, ako ne možeš biti svoj sa njom, ne ustručavajući se da napišeš stvari koje želiš.

Kontam da je ovo ispovedaonica na neki način, ili se bar Direktni tako ponaša.
Pa ću i ja.

Jbg, nisam ja kriv što sam prosto neodoljiv. :(

Kome treba photoshop kad prsten možeš nacrtat' u Paint-u. :lol:

10178125_593559220757026_9199040286037941608_n.jpg

Back